Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Rotterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 26 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 7 uur.

Wil je starten met bijlessen Nederlands?

2. Organiseer je Nederlands bijles in Rotterdam

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Nederlands (schoolvak) in Rotterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands (schoolvak) in Rotterdam is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Nederlands (schoolvak) nemen in Rotterdam ?

Met de hulp van een leraar Nederlands (schoolvak) kun je goed worden in Nederlands (schoolvak).

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Rotterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Nederlands (schoolvak) ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Nederlands (schoolvak) verzorgt

lessen nederlands (schoolvak) online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Nederlands (schoolvak) te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Nederlands (schoolvak) te geven in Rotterdam ?

Er zijn momenteel 115 leraren Nederlands (schoolvak) beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Nederlands (schoolvak) te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Rotterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 115 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Nederlands (schoolvak) beoordeeld in Rotterdam?

Gemeten over een aantal van 26 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Nederlands (schoolvak) in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Nederlands in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Nederlands bijles via Superprof in Rotterdam

Volg je bijles Nederlands met een leraar naar keuze in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam en ben jij op zoek naar een professionele Nederlands leraar bij jou in de buurt? Ben jij op zoek naar bijles Nederlands, huiswerkbegeleiding, hulp met het leren voor een toets, examentraining, les gericht op grammatica, spelling, begrijpend lezen en/of schrijven? Bij ons is dit allemaal mogelijk! Wij beschikken over een grote hoeveelheid Nederlands leraren verspreid over heel Rotterdam, zeer waarschijnlijk is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Onze Nederlands leraren hebben veel kennis en ervaring en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van de bijles die jij nodig hebt. Ontdek gauw welke van onze experts in staat zijn om jou te begeleiden bij jou in de buurt van Rotterdam!

Nederlands bijles van hoge kwaliteit

Nederlands is een vak dat iedereen ooit op school krijgt. Dit vak is niet altijd even gemakkelijk, de Nederlandse taal zit vol met onderwerpen die moeilijk zijn om te begrijpen. Daarnaast is niet iedereen weggelegd voor taal, veel mensen hebben moeite met dit vak. Als jij moeite hebt met dit vak op school, dan is de beste beslissing die je kunt nemen om aan de slag te gaan met een privéleraar bij jou in de buurt van Rotterdam. Wij beschikken over een groot aantal Nederlands leraren met veel kennis en ervaring op het gebied van de Nederlandse taal, taalkunde en het geven van bijles aan leerlingen van alle categorieën en niveaus. Wij hebben leraren die lesgeven zowel aan leerlingen op de basisschool als aan leerlingen op de middelbare school die het vak Nederlands krijgen op het vmbo, havo of vwo en aan studenten op het mbo, hbo of aan de universiteit.

Kies zelf hoe, waar en wanneer je bijles Nederlands plaats moet vinden

Een van de grootste voordelen van het volgen van bijles met onze leraren op Superprof is dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je bijles plaats moet vinden. Bij ons heb je meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om locaties. Je zit niet langer vast aan lessen op een vaste niet door jou gekozen locatie. Ontdek welke van onze leraren in staat zijn om jou te begeleiden op de locatie die jij in gedachten hebt. Op de advertenties van onze leraren staat vermeld waar zij in staat zijn om jou te begeleiden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je lessen te volgen bij jou thuis en je docent over laten komen. Als jij liever aan de slag wilt thuis bij je docent, dan is dat ook mogelijk. Bijna al onze docenten in Rotterdam staan open om jou te ontvangen bij hen thuis. Woon jij niet in Rotterdam? Naast Rotterdam kun je ook leraren vinden in andere steden en regio’s van Zuid-Holland en de rest van Nederland. Je kunt leraren vinden van Den Haag tot Leiden, Delft, Amsterdam en veel meer plaatsen.

Nederlands bijles online

Bij ons hoef je niet noodzakelijk aan de slag te gaan op een fysieke locatie met jouw Nederlands leraar. Bij ons kun je ook de beslissing nemen om online aan de slag te gaan via de computer en webcam. Wij hebben naast een groot aantal Nederlands leraren in Rotterdam een enorme hoeveelheid online leraren verspreid over heel Nederland. Al ben jij op zoek naar bijles online, huiswerkbegeleiding online, examentraining online of andere soorten online lessen, ontdek gauw welke van onze experts in staat zijn om jou online te helpen via de computer.

Vind de bijles die jij nodig hebt in Rotterdam

Zorg snel dat je een perfecte docent vindt die in staat is om jou te helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar simpele bijles, huiswerkbegeleiding, hulp met het leren voor een toets, examentraining, les gericht op grammatica, spelling, lezen, schrijven of hulp met het opdoen van kennis en informatie over een specifiek onderwerp? Ontdek welke docent in staat is om jou te helpen. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie op de advertenties goed door. Hierboven kun je alle advertenties vinden van leraren die in staat zijn om jou te begeleiden in de omgeving van Rotterdam. Op de advertenties van onze leraren kun je alle informatie vinden over hun specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij in staat zijn om bijles te geven, hun prijs per uur en de locaties waarop zij lesgeven.

Het beste platform voor het vinden van bijlesleraren

Superprof is het beste platform voor het vinden van bijlesleraren. Wij hebben leraren verspreid over het hele land. Alle lessen die onze leraren bieden is van de hoogste kwaliteit. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het voorbereiden van de lessen die jij nodig hebt. Op Superprof gaan wij alleen samenwerking aan met professionals op de gebieden waarop zij lesgeven en die dit kunnen bewijzen met genoeg kennis en ervaring. Naast Nederlands kun je bij ons ook lessen vinden gericht op andere talen zoals Engels, Frans, Duits, Spaans, Arabisch, Latijn, Grieks en veel meer talen. Niet alleen hebben wij experts gespecialiseerd in talen maar ook in vakken zoals wiskunde, rekenen, natuurkunde, economie, scheikunde, geschiedenis, biologie, m&o en aardrijkskunde.

Vind een geschikte leraar en neem contact op

Kijk snel of je een geschikte leraar kunt vinden bij jou in de buurt. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie zorgvuldig door. Beslis met wie jij aan de slag wilt en neem contact op. Je kunt contact maken en een eerste les boeken via de advertentie van de docent. Neem contact op en laat de docent weten wat jij nodig hebt, welke doelen jij wilt bereiken en wat jouw verwachtingen zijn. Vergeet niet gebruik te maken van een eerste les gratis van een uur. De meeste van onze leraren geven een eerste les gratis. Profiteer van deze eerste les van een uur en kijk of de les en de manier van lesgeven voldoen aan jouw verwachtingen. Al ben jij in plaats van Nederlands op zoek naar een ander vak, zoals Engels, Frans, Duits, wiskunde, rekenen, natuurkunde of economie, geef dit vak dan aan en kijk welke leraren gespecialiseerd zijn in dit vak bij jou in de buurt. Waar jij ook naar zoekt, vind snel een geschikte leraar en neem contact op!

Wat wil je leren?