Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Leiden

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 10 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Wil je starten met bijlessen Nederlands?

2. Organiseer je bijlessen Nederlands in Leiden

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Leiden

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leiden!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Nederlands (schoolvak) in Leiden ?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands (schoolvak) in Leiden is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Nederlands (schoolvak) nemen in Leiden ?

Met de hulp van een leraar Nederlands (schoolvak) kun je goed worden in Nederlands (schoolvak).

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij wat je maar wilt eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Leiden en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Nederlands (schoolvak) ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Nederlands (schoolvak) verzorgt

lessen nederlands (schoolvak) online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Nederlands (schoolvak) te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Nederlands (schoolvak) te geven in Leiden ?

Er zijn momenteel 36 leraren Nederlands (schoolvak) beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Nederlands (schoolvak) te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Leiden om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 36 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Nederlands (schoolvak) beoordeeld in Leiden?

Gemeten over een aantal van 10 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Start vandaag nog met het verbeteren van je niveau Nederlands

Check ons lerarenaanbod Nederlands in Leiden!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem bijlessen Nederlands via Superprof in Leiden

Volg je Nederlands lessen met onze leraren in Leiden

Ben jij op zoek naar Nederlands bijles gegeven door een ervaren Nederlands expert bij jou in de buurt van Leiden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In Leiden kun je meerdere zeer ervaren en professionele Nederlands leraren vinden die jou met veel enthousiasme willen helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Al heb jij moeite met het begrijpen van moielijke onderwerpen en/of loop jij achter op lesstof, dan weten onze Nederlands leraren in Leiden precies hoe zij jou moeten helpen. Als jij hulp nodig hebt met leren voor een toets of examentraining, dan kun je ook aan de slag met een van onze meerdere leraren in de buurt van Leiden. Waar jij ook naar zoekt, kom er zo snel mogelijk achter welke van onze leraren in Leiden momenteel in staat zijn om jou te helpen met het behalen van de doelen die jij wilt bereiken

Bijles Nederlands van hoge kwaliteit

Al ben jij op zoek naar hulp met het begrijpen van specifieke onderwerpen, huiswerkbegeleiding, hulp met het leren voor een toets of bijvoorbeeld examentraining, wij hebben meerdere leraren die jou graag willen helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Wij hebben een enorme hoeveelheid Nederlands leraren verspreid over bijna alle delen van Leiden. Ongetwijfeld zijn er meerdere zeer professionele leraren bij jou in de buurt. Onze leraren hebben veel kennis, ervaring en een grote passie voor de Nederlandse taal en het geven van lessen. De meeste van onze Nederlands leraren in Leiden kunnen jou bijna overal mee helpen.
 
Onze leraren op Superprof geven les aan leerlingen op verschillende niveaus. Een groot deel van onze leraren in Leiden biedt les aan leerlingen op de middelbare school die het vak Nederlands krijgen op het vmbo, havo en vwo. Daarnaast geven meerdere van onze leraren ook bijles Nederlands aan studenten die op het mbo, hbo of wo zitten. Verder geven sommige leraren begeleiding aan leerlingen op de basisschool. Naast leraren gespecialiseerd in het geven van bijles Nederlands kun je bij ons ook leraren vinden gespecialiseerd in andere vakken, waaronder Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, wiskunde, economie, scheikunde, rekenen, natuurkunde, biologie, geschiedenis, m&o, Latijn, Grieks en veel meer vakken.

Volg je lessen bij jou thuis

Een groot voordeel waar jij van kunt profiteren is dat je zelf kunt bepalen op welke locatie je bijles Nederlands plaats moet vinden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je bijles te volgen bij jou thuis. Een groot deel van onze leraren in Leiden is beschikbaar voor het geven van les op de locatie van hun leerlingen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je les te volgen op de locatie van je leraar als hij of zij hiervoor open staat. Als jij een andere locatie in gedachten hebt, neem dan gerust contact op met de leraar en vraag of hij of zij jou hier op kan helpen. Woon jij niet in Leiden? Naast Leiden kun je ook een enorme hoeveelheid Nederlands leraren vinden in andere steden en regio’s van Zuid-Holland en de rest van Nederland. Je kunt Nederlands leraren vinden van Rotterdam tot Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Nijmegen, Den Bosch, Amersfoort en veel meer plaatsen in Nederland. Je kunt er bij ons ook voor kiezen om je bijles Nederlands online te volgen via de webcam.

Bijles Nederlands online via de webcam

Volg jij om bepaalde redenen je bijles Nederlands liever online via de webcam? Het goede nieuws is dat dat bij ons meer dan mogelijk is! Op Superprof beschikken wij over een enorme hoeveelheid online leraren die in staat zijn om jou online te helpen via de webcam. Zij zijn goed getraind voor het geven van bijles Nederlands online en weten precies hoe zij online lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden.

Ga aan de slag op de dagen waarop jij vrije tijd hebt

Heb jij alleen vrije tijd op bepaalde dagen van de week? Zorg dan dat jij een leraar vindt die jou kan helpen en beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij vrij bent. De meeste van onze leraren zijn in staat om les te geven op verschillende tijden. Ontdek gauw welke leraar in staat is om jou te begeleiden op de door jou gewenste dag en tijd van de dag. Als jij alleen vrije tijd hebt op bijvoorbeeld vrijdagmiddag, vraag dan of de leraar in staat is om jou te helpen op deze dag en tijd van de dag. Als de docent beschikbaar is, plan dan snel wanneer de eerste les plaats moet vinden.

Vind een geschikte leraar bij jou in de buurt en neem contact op

Laat je snel helpen door een van onze Nederlands leraren bij jou in de buurt van Leiden. Lees alle advertenties en vermelde informatie goed door en kijk welke van onze leraren in Leiden voldoen aan jouw eisen en doelen. Als jij een geschikte leraar hebt gevonden die de lessen biedt die jij nodig hebt in Leiden, wacht dan niet te lang en neem snel contact op. Via de advertentie van de leraar kun je gemakkelijk contact opnemen. Stuur de door jou gekozen leraar een bericht en laat hem of haar hierin weten in wat voor lessen jij geïnteresseerd bent, wat jouw doelen en verwachtingen zijn en op welke locatie en tijden jij aan de slag wilt met jouw bijles. De leraar zal zijn of haar best doen om zo snel mogelijk te reageren en jou laten weten of hij/zij beschikbaar is. Als jij naast Nederlands ook zoekt naar bijles gericht op een ander vak, zoals Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, wiskunde, economie, scheikunde, rekenen of natuurkunde, kijk dan welke van onze leraren in Leiden hierin gespecialiseerd zijn bij jou in de buurt. Waar jij ook naar op zoek bent, boek snel je eerste les en start vandaag nog!
Wat wil je leren?