Homepagina
Lessen geven

Neem lessen Persoonlijke Ontwikkeling in Breda met Superprof

🥇 De crème de la crème
👩‍🏫 7 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van coaches Persoonlijke Ontwikkeling in Breda

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze coaches en leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

16 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 16euro per uur.

01

Vind jouw coach of begeleider Persoonlijke Ontwikkeling in Breda

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Persoonlijke Ontwikkeling en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je cursus Persoonlijke Ontwikkeling in Breda

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten excelleren in Huiswerkbegeleiding

Laat een privéleraar je helpen met huiswerkbegeleiding Breda, vragen of examentraining

Bijles en huiswerkbegeleiding met een professionele bijlesleraar in Breda

Heb je moeite met bepaalde vakken op school en heb je begeleiding nodig gegeven door een professionele bijlesleraar in Breda? Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding, bijles, hulp met leren, examentraining, studiebegeleiding, hulp met beter leren plannen, begeleiding met rekenen, wiskunde, biologie, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, geschiedenis, maatschappijleer, Nederlands, Engels, Duits, Frans, kunst, muziek of andere vakken op school, begeleiding aan een kind van een jonge leeftijd, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de basisschool, bijles en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, begeleiding aan studenten in het hoger onderwijs, bijles voor een aantal uur, bijles voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, bijles en huiswerkbegeleiding online, examentraining online of iets dergelijks bij jou in de buurt van Breda? Kijk snel of je een geschikte docent kunt vinden die voldoet aan de lessen die jij nodig hebt!

Meerdere bijlesleraren in Breda

In Breda hebben we meerdere bijlesleraren met veel kennis en ervaring op het gebied van het geven van bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van verschillende niveaus, categorieën en leeftijden. Onze docenten hebben meerdere specialisaties en bieden verschillende soorten lessen. Onze docenten bieden lessen aan leerlingen op diverse niveaus, van leerlingen op de basisschool, leerlingen op de middelbare school, leerlingen in het hoger onderwijs, mensen die kennis en informatie op willen doen over een bepaald vak of onderwerp en meer. Hier kun je alle docenten vinden die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding in Breda. Op de advertenties kun je diverse informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, kennis, ervaring, tarieven, de soorten lessen die zij bieden, aan wie zij lessen bieden, beschikbare tijden, locaties en meer. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie op de advertenties van onze docenten goed door.

Kijk of je een geschikte docent kan vinden bij jou in de buurt van Breda die voldoet aan jouw eisen en doelen. Als je een geschikte docent hebt gevonden voor het geven van bijles, wacht dan niet langer, maak snel contact en boek je eerste les. Neem contact op met een docent naar keuze door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de docent. Vervolgens zul je alle opties zien waarmee je contact kunt maken. Schrijf de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk te reageren en jou te laten weten of hij/zij in staat is om jou te helpen. Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt of er niet zeker van bent of onze docenten in staat zijn om jou te helpen, neem dan gerust contact op en stel al je mogelijke vragen. Als je moeite hebt met een bepaald vak op school dan is aan de slag gaan met een professionele bijlesdocent de beste beslissing die je kunt nemen. Ga snel aan de slag met je eerste bijles in Breda. Naast Breda kun je ook docenten met diverse specialisaties vinden in andere steden en regio’s van Noord-Brabant.

Bijles en huiswerkbegeleiding op de tijd en dagen die jou het beste uitkomen

Je kunt dankzij Superprof je bijles en huiswerkbegeleiding volgen op de tijden en dagen die voor jou praktisch uitkomen. Als je alleen vrije tijd hebt op specifieke dagen van de week of maand om een bepaalde tijd, ontdek dan snel welke van onze docenten beschikbaar zijn op de tijden waarop jij vrij bent. De beschikbare tijden van meerdere docenten staan vermeld op hun advertenties. Als je een geschikte docent hebt gevonden wiens tijden niet staan vermeld, neem dan gerust contact op en laat weten op welke tijden jij je lessen wilt volgen. Je kunt gemakkelijk contact opnemen door op ‘Boek een les’ te drukken op de advertentie van de docent. De docent zal na het ontvangen van het bericht zo snel mogelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is op deze tijden of dat een andere tijd beter uitkomt voor hem/haar. Laat daarnaast ook weten voor hoe lang jij je bijles wilt volgen, of dit gaat om bijles voor een aantal uur, bijles voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar.

Volg je bijles op een praktische locatie

Naast het kunnen volgen van je lessen op praktische tijden kun je je lessen ook volgen op een locatie naar keuze. De meeste van onze docenten in Breda staan open voor het geven van lessen op verschillende locaties. Op de advertenties van onze docenten staat vermeld op welke locaties zij in staat zijn om les te geven. Kijk snel welke van onze docenten in staat zijn voor het geven van les op de locatie die jij in gedachten hebt. Je kunt ervoor kiezen om je lessen te volgen bij jou thuis, op de locatie van de docent of op een andere locatie als de docent hiervoor open staat. Als je liever je bijles en huiswerkbegeleiding online volgt dan is dat ook mogelijk. Op Superprof beschikken wij over een grote hoeveelheid docenten die bijles en huiswerkbegeleiding online bieden.

Neem contact op met een docent naar keuze en boek je eerste les in Breda

Al heb je moeite met bepaalde vakken op school en heb je begeleiding nodig gegeven door een professionele bijlesleraar in Breda en/of zoek je naar huiswerkbegeleiding, bijles, hulp met leren, examentraining, studiebegeleiding, hulp met beter leren plannen, begeleiding met rekenen, wiskunde, biologie, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, geschiedenis, maatschappijleer, Nederlands, Engels, Duits, Frans, kunst, muziek of andere vakken op school, begeleiding aan een kind van een jonge leeftijd, bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de basisschool, bijles en begeleiding met huiswerk aan leerlingen op de middelbare school, begeleiding aan studenten in het hoger onderwijs, bijles voor een aantal uur, bijles voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of voor langer dan een jaar, bijles en huiswerkbegeleiding online, examentraining online of iets dergelijks bij jou in de buurt van Breda, kijk snel of je een geschikte docent kunt vinden die voldoet aan de lessen die jij nodig hebt. Bekijk alle advertenties en lees alles goed door. Maak snel contact met een docent naar keuze en boek je eerste les in Breda!

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privé lessen in Breda?

In Breda is het gemiddelde bedrag van een bijles €16.

 

De ervaring van de leraar, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de huiswerkbegeleiding beïnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors staan ​​tot je beschikking om thuislessen te geven in Breda en omgeving?

7 privéleraren   bieden de mogelijkheid tot lessen Breda en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan kiezen welke leraar in Breda, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privé lessen bijles uit meer dan 7 privéleraren.

👴🏼Waarom zou je een cursus huiswerkbegeleiding beginnen?

Doe jij al maanden je best op school, maar willen de goede cijfers maar niet komen? Huiswerkbegeleiding of bijles kan in dit geval de oplossing zijn. Door begeleiding in te schakelen van een professional kun je op een effectieve manier je zwakke punten ontdekken, je daarop focussen, en ervoor zorgen dat je volgende proefwerk een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: bijles en huiswerkbegeleiding is er voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal vak te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel zin. Maar ook als je eigenlijk alles wel snapt in de klas, kunnen je cijfers tegenvallen: je kunt immers nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of gedisciplineerd te werken, dan is het heel moeilijk om voldoendes te halen. Een tutor of bijlesleraar kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen te over dus om aan de slag te gaan met een bijlesleraar op Superprof!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de tutor van jouw keuze om bijlessen Schaken te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je lessen Schaken op de best mogelijke manier te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 7 bijlesleraren in Breda.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je thuis via Skype of Zoom bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online privélessen bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen