Homepagina
Lessen geven

Neem een Franse les en red je op je vakantie of op werk

🥇 De crème de la crème
💻 8 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Frans in Maastricht

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Zo beoordelen onze leerlingen onze leraren Frans:

20 €/u

Geweldige tarieven: 95% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan De gemiddelde les kost 19 euro p/u

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind jouw perfecte leraar Frans

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Frans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Frans

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Maastricht!

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Frans

Het beste adres voor een taalcursus Frans in Maastricht is Superprof.

Leer de Franse taal met een expert in Maastricht

Woon je in Maastricht en ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal? Wil je graag Frans leren en/of zoek je naar Franse les, een cursus Frans, bijles, training, hulp met het vak Frans op school, hulp met het opdoen van kennis en informatie over bepaalde onderwerpen, een cursus gericht op de Franse grammatica, woordenschat, uitspraak, het verbeteren van je accent, een cursus gericht op de Franse taal gesproken in België, de Franse taal gesproken in Frankrijk, een cursus Frans aan beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse lessen aan een groep van meerdere personen, cursussen aan kinderen, cursussen een jongeren en volwassenen, les voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, een cursus zakelijk Frans, hulp met het leren voor een examen, een Frans cursus online, bijles online, een proefles of iets anders gegeven door een professionele Frans leraar in Maastricht? Ontdek snel wie er momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

Meerdere Frans leraren in Maastricht

Waar je ook naar op zoek bent, wij beschikken over meerdere leraren in Maastricht die jou graag willen helpen met het bereiken van jouw doelen. Wij hebben meerdere leraren gespecialiseerd in het geven van Frans lessen verspreid over verschillende delen van Maastricht, ongetwijfeld is er geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Al onze leraren zijn experts en weten precies hoe zij jou moeten helpen en lessen moeten voorbereiden die voldoen aan jouw eisen en persoonlijke doelen. Veel van onze leraren in Maastricht spreken de Franse taal op een native of vloeiend niveau en/of hebben de Franse taal gestudeerd. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het leren van de taal. Kijk of je een perfecte leraar kunt vinden en laat weten wat jij precies nodig hebt, of je de Franse taal beter wilt leren spreken en/of hulp nodig hebt met het leren van de Franse grammatica, woordenschat, uitspraak, het verbeteren van je accent of iets dergelijks. Ontdek snel welke leraar geschikt is voor het geven van de lessen die jij nodig hebt. Naast Frans leraren beschikken we ook over leraren gespecialiseerd in andere talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, etc.

Volg je cursus met een door jou gekozen leraar

Dankzij Superprof zit je niet langer vast aan lessen met een leraar waar jij niet persoonlijk voor hebt gekozen. Je hebt een vrije keuze en een groot aantal opties om uit te kiezen als het gaat om Frans leraren in Maastricht. Het is van groot belang dat de leraar voldoet aan al jouw eisen en behoeften om zoveel mogelijk uit je leerervaring te kunnen halen. Al onze leraren op Superprof zijn professionals in de vakken waarin zij lesgeven, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een leraar die precies weet hoe hij/zij jou moet helpen met het leren van de Franse taal. Daarnaast geven de meeste van onze leraren lessen voor zeer voordelige prijzen. Het gemiddelde tarief per lesuur van onze leraren is zeer betaalbaar. Ook kun je profiteren van mogelijke kortingen. Sommige van onze leraren bieden kortingen op hun lessen als je meerdere lessen tegelijk bestelt. Verder biedt bijna elke leraar op Superprof een eerste les gratis. Neem snel contact op en profiteer van alle voorgenoemde voordelen!

Bepaal op welke locatie je cursus Frans moet plaatsvinden

Je kunt bij ons ook zelf bepalen op welke locatie jij aan de slag wilt met de door jou gekozen leraar. Je zit niet langer vast aan een vooraf bepaalde cursus op een onpraktische locatie waar jij niet voor hebt gekozen. Je hebt een vrije keuze. De meeste van onze leraren staan open voor het geven van Frans les op verschillende locaties. Je kunt ervoor kiezen om je Frans les te volgen op de locatie van de leraar. Je kunt er ook voor kiezen om je lessen te volgen bij jou thuis en de leraar over laten komen bij jou thuis. Als je liever je lessen volgt op een andere gewenste locatie, kijk dan of de docent in staat is om jou te helpen op deze locatie. Naast het volgen van les op een fysieke locatie kun je er ook voor kiezen om je Frans cursus online te volgen via de computer. Wij beschikken over veel leraren die lessen online geven. Ontdek snel welke van onze Frans leraren lesgeeft op jouw gewenste locatie en neem contact op!

Neem contact op en boek je eerste les Frans in Maastricht

Al woon je in Maastricht en ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in de Franse taal, wil je graag Frans leren en/of zoek je naar Franse les, een cursus Frans, bijles, training, hulp met het vak Frans op school, hulp met het opdoen van kennis en informatie over bepaalde onderwerpen, een cursus gericht op de Franse grammatica, woordenschat, uitspraak, het verbeteren van je accent, een cursus gericht op de Franse taal gesproken in België, de Franse taal gesproken in Frankrijk, een cursus Frans aan beginners, een cursus Frans aan intermediates, een cursus Frans aan gevorderden, Franse lessen aan een groep van meerdere personen, cursussen aan kinderen, cursussen een jongeren en volwassenen, les voor een aantal uur, lessen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, een cursus zakelijk Frans, hulp met het leren voor een examen, een Frans cursus online, bijles online, een proefles of iets anders bij jou in de buurt, ontdek snel wie er momenteel beschikbaar zijn in Maastricht. Bekijk elke advertentie en lees alles goed door. Neem snel contact op en boek je eerste les Frans!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun docenten Franse taal in Maastricht?

De leerlingen geven een gemiddelde waardering van 5.0 uit 5 op een meting van 2 scores.

 

In het geval van complicaties omtrent onze diensten, staat onze klantenservice tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, de hele week.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️Hoeveel docenten zijn beschikbaar om een cursus Frans te geven in Maastricht?

8 leraren in de Franse taal bieden de mogelijkheid tot thuislessen Frans in Maastricht en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen doorlezen en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Maastricht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jecursus in de Franse taal uit meer dan 8 leraren.

👴🏼Om welke redenen zou je een opleiding Frans gaan volgen?

Bijles Frans met een leraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je mentor en je organiseert in real life of online je bijlessen in de Franse taal, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je thuislessen in de Franse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 8 privé leraren in de Franse taal in Maastricht.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van lessen Frans in Maastricht?

De gemiddelde kosten van een les Frans in Maastricht is €20.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van docenten biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.