Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Economie in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Economie hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 21 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 96% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Economie reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Aan de slag gaan met Economie in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Economielessen in Rotterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Hoeveel kost een economie bijles per uur in Rotterdam en de omliggende gebieden?

De gemiddelde kosten van economie bijles in Rotterdam is €19.

 

Bijlestarieven zijn afhankelijk van:

 

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze instructeurs geeft hun eerste economie les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze economie leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om een economie cursus te geven in Rotterdam?

In Rotterdam en de omliggende gebieden zijn 81 economieleraren beschikbaar voor het geven van privé lessen.

 

U kunt hun bijlesadvertentie bekijken en de economieleraar benaderen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw economiecursus in Rotterdam uit ons aanbod van meer dan 81 beschikbare tutorprofielen.

💻 Kun je op Superprof ook online privélessen Economie volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de leraren biedt ook bijlessen lessen economie aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Economie meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Economie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan economieleraren is gegeven in Rotterdam?

Studenten gaven hun economiedocenten gemiddeld 5.0 van de vijf in een steekproef van 21 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefonisch contact of e-mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom een privé economiecursus starten in Rotterdam?

Productie, Consumptie, Distributie... Economie is een van de moeilijkste onderwerpen op school. Veel leerlingen worstelen het hele schooljaar met economie, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom economie les zo gewild is. Het kan net dat verschil maken tussen een voldoende of onvoldoende aan het eind van het jaar, of tussen overgaan naar het volgende jaar of blijven zitten.

 

Met de hulp van een leraar economie kunnen veel studenten hun angst voor economie verpletteren Het afrekenen met stress voor examens en toetsen door een goede voorbereiding is absoluut van groot belang in het tot een goed eind brengen van diezelfde toetsen en examens.

 

Altijd moeite gehad met het begrijpen van economische principes? Economie is inderdaad niet eenvoudig, maar Superprof zal je helpen de beste weg te vinden om moeilijke economische formules op een heldere en verstandige manier op te lossen. Geen zorgen dus. En of je nu basisprincipes als inflatie en deflatie moet leren, of je moet focussen op ingewikkelde theorieën van bijvoorbeeld David Ricardo, Friedrich von Hayek en John Keynes, bij Superprof kan je terecht. Alle economie privélessen met een gekwalificeerde privé leraar bieden je de mogelijkheid de verschillende economische concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor economielessen om meer te leren over de verschillende economische concepten met een competente privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende economische concepten sneller te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen van thuis of op een externe locatie, kies je privéleraar en boek je economie lessen vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat te communiceren met je tutor om je economielessen te organiseren vanuit het comfort van jou huis, online of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw economieleraar te vinden tussen 81 leraren in Rotterdam.

 

Vind je economieleraar

Zin om aan de slag te gaan met Economie in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Economie in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles economie Rotterdam: neem economie bijles met Superprof!

Waarom kiezen steeds meer leerlingen voor het volgen van economie bijles in Rotterdam?

 
Economie is een van de meest noodzakelijke wetenschappen. De economie staat bekend als een sociale wetenschap die onderzoekt wat voor middelen mensen nodig hebben om te kunnen leven. Het richt zich op hoe beschikbare middelen kunnen worden beheerd om aan alle menselijke behoeften te voldoen. Daarnaast bestudeert de economie ook het gedrag van alle mensen binnen een samenleving. Aangezien de hulpbronnen van de planeet schaars zijn en helaas niet iedereen alles kan hebben, zijn we gedwongen om deze middelen goed te beheren en ervoor te zorgen dat iedereen kan worden voorzien van alle noodzakelijke middelen.

 

De economie richt zich op de besluiten die individuen, bedrijven, organisaties en staten maken met betrekking tot schaarse middelen. Het focust zich op het gedrag van mensen, hun interactie met bepaalde omstandigheden en het effect dat ze produceren op de omgeving. Dit gaat grotendeels om het effect dat ze produceren op prijzen, productie, consumptie en welvaart. Economie behoort tot de sociale wetenschappen om het feit dat het de menselijke activiteit en gedrag bestudeert.

 

Het uiteindelijke doel van de economie is het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen en de gehele samenleving. Alle beschikbare middelen blijven te allen tijde beperkt, maar de menselijke behoeften blijven onbeperkt. De economie is ook verantwoordelijk voor het bestuderen van alle fasen die verband houden met het productieproces van goederen en diensten, van de winning van grondstoffen tot het gebruik ervan door de eindconsument. Het bepaalt de manier waarop beperkte middelen worden toegewezen.

 

Economie op school

Het is belangrijk dat we vroeg al te maken krijgen met het vak economie en leren wat het inhoudt. Economie komt veel voor in ons dagelijks leven en we hebben een goed begrip nodig om ons professioneel te kunnen ontwikkelen. Het biedt ons veel vaardigheden die ons bij het uitoefenen van een beroep van pas komen. Als leerling krijg je meestal te maken met het vak economie op de middelbare school, zowel op de vmbo, havo als vwo. Leerlingen komen ook af en toe in aanraking met verschillende onderwerpen gerelateerd aan economie op de basisschool. Daarnaast komt het vak economie vaak voor in het hoger onderwijs, studenten kunnen economie krijgen op verschillende mbo, hbo en wo-opleidingen. Veel mensen kiezen ervoor om economie te studeren of aan een studie te beginnen binnen de economische sector, zoals commerciële economie, bedrijfseconomie, marketing, e-commerce, ondernemerschap, financiën, accounting, logistiek, etc.

 

Velen zijn van mening dat economie een interessant vak is maar niet alle onderwerpen zijn altijd even eenvoudig om te leren. Veel leerlingen die moeite hebben met het vak economie op school kiezen ervoor om bijles economie te volgen met een gespecialiseerde economie bijlesdocent. Een bijlesdocent weet altijd precies hoe hij/zij leerlingen kunnen helpen. Niet alleen leerlingen en studenten kiezen voor het volgen van economie bijles, ook steeds meer mensen in het algemeen melden zich aan om meer kennis op te doen over economie of specifieke economische onderwerpen om allerlei redenen.

 

Vind een economie docent in Rotterdam

Ben je op zoek naar een economie docent bij jou in de buurt? Superprof heeft het super eenvoudig gemaakt om een leraar te vinden in Rotterdam en alle omstreken. Wij hebben veel economie bijlesdocenten die goed zijn voorbereid op het lesgeven aan mensen van alle niveaus en leeftijden. Onze economie docenten weten precies hoe ze les moeten geven aan leerlingen op de middelbare school, studenten in het hoger onderwijs, mensen die werkachtig zijn binnen de economische sector, mensen die een bedrijf willen starten, mensen die voor het eerst te maken krijgen met economie en zich hierin willen verdiepen en veel meer. Onze economie docenten kunnen je overal mee helpen, ze kunnen je helpen met het geven van economie bijles, begeleiding, economie uitleg, een cursus economie, huiswerkbegeleiding, examentraining, bijles bedrijfseconomie, etc.

 

Onze economie docenten hebben al jaren ervaring en weten precies hoe ze je op weg kunnen helpen, hoe ze economie lessen van hoge kwaliteit voor je kunnen voorbereiden, hoe ze alles duidelijk kunnen uitleggen en al je vragen kunnen beantwoorden. Onze economie bijlesdocenten in Rotterdam staan vol enthousiasme voor je klaar en gaan graag met je aan de slag. Tijdens de eerste les zal je docent vaststellen wat voor lessen je nodig hebt op basis van je kennis en behoeften. In sommige gevallen geven docenten hun eerste les gratis. Als je geïnteresseerd bent in economie bijles of een cursus economie, neem zo snel mogelijk contact op.

 

Het grote voordeel van Superprof is dat je de door jou gekozen economie bijlesdocent aan de slag kunt gaan waar je maar wilt. Je kunt bijles economie volgen bij jou thuis, bij de docent en zelfs online! Onze docenten zijn goed voorbereid op het geven van lessen online via de computer. Je kunt op ons platform gemakkelijk uitzoeken welke economie docent in Rotterdam voldoet aan jouw eisen en contact opnemen. De docent zal binnen no-time een antwoord geven, je zal met hem/haat moeten bespreken welke dagen en uur van de dag jou het beste uitkomen om zo tot een besluit te komen. Je kan ervoor kiezen om maar een paar lessen te nemen, of misschien ben je op zoek naar een uitgebreide cursus economie voor een jaar. Onze docenten horen graag wat je nodig hebt!

 

De populariteit van Superprof neemt steeds meer toe. Steeds meer leerlingen melden zich aan voor het volgen van bijles economie maar ook voor andere bijlessen in andere vakken zoals wiskunde, rekenen, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, biologie, aardrijkskunde, m&o en meer. Je kunt docenten vinden voor alle vakken over heel Nederland, van Rotterdam tot Den Haag, Amsterdam, Leiden, Utrecht, etc. Vind een bijlesdocent in Rotterdam, neem contact op en ga zo snel mogelijk aan de slag bij jou in de buurt of online!

 

Wat wil je leren?