Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Economie

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 164 beoordelingen.

20 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €20

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je Cursus Economie online

Overleg met je leraar economie en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen economie online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

952 leraren bieden

online lessen economie.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen economie te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 952 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen economie te geven ?

952 leraren economie bieden aan om je te helpen met economie.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 952 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen economie?

De gemiddelde prijs voor online lessen economie is 20 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar economie
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren economie krijgen?

Gemeten over een totaal van 164  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


952 leraren economie  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Economie Enschede: neem online economieles met Superprof!

Volg je economie bijles online

Jaarlijks hebben veel leerlingen op school moeite met bepaalde vakken en melden zich aan voor het volgen van bijles. Een van de vakken waar leerlingen regelmatig moeite mee hebben op school is economie. Voor velen is dit een zeer moeilijk vak vol met ingewikkelde onderwerpen. Als jij een van deze leerlingen bent en begeleiding nodig hebt, twijfel dan niet langer en laat je vandaag nog helpen! Superprof is een van de beste platformen voor het vinden van bijles gericht op tientallen verschillende vakken. Op Superprof beschikken wij over een gigantische hoeveelheid enthousiaste experts op het gebied van economie en het geven van bijles. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen om beter te kunnen presteren in dit vak. Kom er gauw achter welke economie leraren voldoen aan jouw eisen en doelen!

De bijlessen die jij naar op zoek bent

Onze online economie leraren bieden de begeleiding die jij nodig hebt. Je zult zonder twijfel tevreden zijn met je prestaties tijdens en na het volgen van bijles met een van onze online leraren.  Onze leraren helpen jou met veel enthousiasme. Zij zullen hun best doen om alles goed uit te leggen. Zorg ervoor dat je goede cijfers behaalt en dat je de economie lessen op school weer probleemloos bij kan houden. Ga snel aan de slag met een van onze leraren en neem alle lesstof en huiswerk rustig door. Naast huiswerkbegeleiding helpen onze leraren jou ook graag met het leren voor een toets, een presentatie, het geven van examentraining, studiebegeleiding en meer. Bij ons kun je een breed scala aan economie leraren vinden, ongetwijfeld zit er een geschikte docent tussen die geschikt is voor jouw bijles.

Je zult bij ons zonder twijfel les vinden gericht op jouw schoolniveau. Op Superprof bieden we bijles aan leerlingen op de middelbare school (vmbo, havo en vwo) tot les aan studenten op het mbo, hbo en wo. Via de advertenties van onze economie leraren kun je erachter komen op welke niveaus zij lesgeven. Je kunt op de advertenties alle belangrijke informatie vinden over elke docent, zoals hun kennis, ervaring, specialisaties en meer. Zoals we al zeiden is Superprof een van de beste platformen voor het vinden van bijles. Naast economie bijles kun je ook les vinden gericht op wiskunde, rekenen, natuurkunde, Engels, Nederlands en veel meer vakken. Als je naast economie bijles bijvoorbeeld zoekt naar wiskunde bijles. Geef bovenaan deze pagina dan aan dat je zoekt naar wiskunde bijles. Druk op zoeken en je zult al snel zien welke online leraren gespecialiseerd zijn in wiskunde.

Bijles online via de webcam

Er is niets beter dan je economie bijles online volgen. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je aan de slag wilt. Je hoeft alleen je laptop, tablet, mobiel of ander apparaat op te starten en je kunt van slag met je online les! Alle online lessen die onze leraren bieden zijn van hoge kwaliteit. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen. Naast bijles online kun je je economie lessen ook volgen op een fysieke locatie. Je kunt fysieke lessen vinden door heel Nederland, van Amsterdam tot Den Haag, Groningen, noem maar op.

Zorg gauw dat je een geschikte economie docent vindt. Zodra je een docent hebt gevonden die geschikt is voor je bijles, neem dan via zijn of haar advertentie contact op. Je kunt contact opnemen door op Boek een les te drukken. Vraag tijdens het contact maken of de docent beschikbaar is op de door jou gewenste dag en uur van de dag. Kom samen met de docent tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden. Boek snel je eerste les en begin zo snel mogelijk met je economie bijles online!

Wat wil je leren?