Homepagina
Lessen geven

Neem vandaag nog bijles economie in Amsterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 50 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Economie in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren met een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 12 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 98% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €20/uur

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 6 uur.

01

Vind je ideale leraar Economie in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Economie leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Economie

Overleg met je leraar Economie en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Amsterdam!

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Economie als volgt

Bekijk ons aanbod aan lessen Economie in Amsterdam

economie bijles: neem economie lessen met Superprof!

Wacht niet langer en kies voor het volgen van economie bijles in Amsterdam

Economie is een van de belangrijkste wetenschappen van ons dagelijks leven. Het wordt al eeuwenlang bestudeert over de hele wereld. Het zorgt ervoor dat we van een hoge en stabiele levensstandaard kunnen genieten. De economie bestudeert alle schaarse middelen die de samenleving nodig heeft en richt zich op de productie, consumptie, distributie en hergebruik. De economie draagt bij aan de dagelijkse ontwikkeling van ons land en het stelt ons in staat om te weten wat er moet worden geproduceerd, hoe we produceren en voor wie.

In feite beïnvloedt de economie een groot deel van de politieke beslissingen die worden genomen. De juiste politieke beslissingen maken een goede ontwikkeling mogelijk, hoewel onjuiste beslissingen kunnen leiden tot een slechte economie en een mogelijke crisis. We moeten te allen tijde zorgen voor een stabiele economie en dingen zoals onevenwicht en overproductie weten te voorkomen. Zonder de economie zouden landen zich niet kunnen ontwikkelen en zouden inwoners van een land niet kunnen worden voorzien van hun behoeften. De economie is van fundamenteel belang in ons dagelijks leven, het is iets dat onmogelijk kan ontbreken en van dag tot dag aanwezig is.

Een goede economie zorgt ervoor dat mensen worden voorzien van alle noodzakelijke behoeften, het beheren van goederen die zij nodig hebben en gebruik kunnen maken van alle noodzakelijke diensten. De kwaliteit van onze levensomstandigheden hangt af van een goed beleid en een goede administratie van de economie op nationaal niveau. De economie is voor iedereen van levensbelang, zonder een goede economie zouden we niet kunnen genieten van een hoge levenskwaliteit.

 

Economie is een belangrijk vak op school

Economie is een vak dat niet kan missen in het onderwijs, veel leerlingen krijgen voor het eerst te maken met het vak economie op de middelbare school. Zowel op de vmbo, havo als vwo kunnen leerlingen economie tegenkomen. Economie wordt ook regelmatig besproken op de basisschool. Het is belangrijk dat leerlingen vroeg al een begrip krijgen van hoe de economie werkt, we komen het namelijk overal tegen in ons dagelijks leven en het is belangrijk om te beschikken over kennis van economie om je professioneel te kunnen ontwikkelen op welk gebied dan ook.

Kennis van economie is onmisbaar in ons dagelijks leven. Het vak economie leert ons een goede basis om een georganiseerd leven te leiden. Het leert ons bijvoorbeeld om onze winsten goed te beheren, onze uitgaven te plannen en niet meer uit te geven dan we in staat zijn om te verdienen. Het leert ons hoe bedrijven werken, hoe een salaris in elkaar zit, wat de functies van banken zijn, hoe leningen werken, hoe we om kunnen gaan met schulden, hoe interesses en belasting in elkaar zitten, hoe investeringen werken, hoe we sparen voor ons pensioen, hoe inflatie werkt en wat werkloosheid beïnvloedt, de invloed van de politiek, en veel meer. Daarnaast leert het vak economie op school ons hoe al deze variabelen de economie beïnvloeden.

Veel studenten kiezen na de middelbare school om te starten met een economie opleiding. Dit kan zowel op de mbo, hbo als op de universiteit. Economie kan worden gestudeerd als een algemene studie, er zijn ook specifieke opleidingen binnen de economische sector die zich niet alleen richten op de economie als een geheel, denk aan economie, handel en logistiek, zakelijke economie, bedrijfseconomie, commerciële economie, marketing, accounting, bank en financiën, ondernemerschap, fiscaal recht en economie, business en sales, en veel meer. De economie is een enorme sector en heeft een zeer breed arbeidsveld. Iedereen die besluit om economie te studeren heeft gegarandeerd een kansrijke toekomst. Het is ook belangrijk dat je tijdens je professionele ontwikkeling verschillende specialisaties opdoet om je concurrentievermogen te vergroten.

 

Vind een geschikte economie docent in Amsterdam

Economie is voor velen een fascinerend vak maar het kan ook zeer moeilijk en veeleisend zijn. Leerlingen en studenten lopen regelmatig vast op school en hebben extra hulp nodig. Het komt veel voor dat leerlingen ervoor kiezen om bijles economie of een cursus economie te volgen.  Door aan de slag te gaan met een economie docent zal je binnen een korte tijd weer zonder moeite je economie lessen kunnen volgen op school. Het voordeel van economie bijlessen is dat je bijlesdocent alle tijd en aandacht aan jou kan besteden tijdens de les. Je docent zal je overal mee kunnen helpen, een duidelijke uitleg geven, al je vragen beantwoorden en zich richten op jouw persoonlijke vooruitgang.

Niet alle mensen die ons raadplegen zijn leerlingen op school, mensen kiezen er ook voor om een cursus economie te volgen om het feit dat ze meer kennis willen opdoen. Dit kan gaan om algemene kennis maar ook kennis over specifieke economische onderwerpen. Veel mensen hebben kennis nodig om hun beroep beter te kunnen uitvoeren of willen zich op een nieuw gebied specialiseren.

Wat je leeftijd, niveau of schoolopleiding ook is, al onze economie docenten zijn bereid om je te helpen. Onze economie docenten staan open voor het geven van bijles economie, een cursus economie, economie uitleg, examentraining, huiswerkbegeleiding, bijles bedrijfseconomie en meer. Via Superprof is het mogelijk om een gespecialiseerde economie docent te vinden bij jou in de buurt. Op ons platform kun je gemakkelijk zoeken naar een economie docent en contact opnemen. Als je een economie docent hebt gevonden die beschikbaar is hoef je alleen met hem/haar te bespreken welke tijden het beste uitkomen. Je docent zal snel voor je klaar staan.

De economie docent zal open staan om jou te ontvangen bij hem/haar thuis, sommige van onze docenten staan ervoor open om te reizen naar jouw locatie om les te geven bij jou thuis. Als je liever online aan de slag gaat dan is dat ook geen probleem. Onze economie docenten zijn goed voorbereid op het geven van economie bijles online.

Leerlingen stellen Superprof erg op prijs. Dit komt door het feit dat we over veel docenten beschikken door heel Nederland, van Amsterdam tot Den Haag, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Leiden, en meer. We hebben docenten met specialisaties in alle vakken, zoals economie, wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, m&o, aardrijkskunde, biologie en meer. Als je op zoek bent naar een economie cursus, bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentraining of meer algemene kennis wilt opdoen, wacht niet langer en kijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Neem snel contact op en ga vandaag nog aan de slag met een van onze economie leraren!

FAQ

💰Wat is de gemiddelde prijs van een cursus Economie in Amsterdam ?

De gemiddelde prijs van lessen Economie in Amsterdam is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan


Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een cursus Economie nemen in Amsterdam ?

Met de hulp van een leraar Economie kun je goed worden in Economie.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren in Amsterdam en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren Economie ook online lessen aan?

De meerderheid van de leraren Economie verzorgt

les online.

Aarzel niet om hun advertenties te raadplegen of zet in de search engine bij je volgende zoekopdracht het webcamfilter aan om de cursussen Economie te bekijken en online lessen te ontdekken.

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om een cursus Economie te geven in Amsterdam ?

Er zijn momenteel 50 leraren Economie beschikbaar bij jou in de buurt om lessen Economie te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken in Amsterdam om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 50 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Economie beoordeeld in Amsterdam?

Gemeten over een aantal van 12 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.