Homepagina
Lessen geven

Neem bijles economie in Amsterdam via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 76 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Economie in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Economie hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 24 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19euro per uur.

7 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Economie reageren gemiddeld binnen 7 uur.

01

Vind jouw ideale leraar Economie in Amsterdam

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Economie en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Economielessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Amsterdam
beoordelen hun leraar Economie als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Economie

Economie bijles: neem economie lessen met Superprof!

Wacht niet langer en kies voor het volgen van economie bijles in Amsterdam

 

Economie is een van de belangrijkste wetenschappen van ons dagelijks leven. Het wordt al eeuwenlang bestudeert over de hele wereld. Het zorgt ervoor dat we van een hoge en stabiele levensstandaard kunnen genieten. De economie bestudeert alle schaarse middelen die de samenleving nodig heeft en richt zich op de productie, consumptie, distributie en hergebruik. De economie draagt bij aan de dagelijkse ontwikkeling van ons land en het stelt ons in staat om te weten wat er moet worden geproduceerd, hoe we produceren en voor wie.

 

In feite beïnvloedt de economie een groot deel van de politieke beslissingen die worden genomen. De juiste politieke beslissingen maken een goede ontwikkeling mogelijk, hoewel onjuiste beslissingen kunnen leiden tot een slechte economie en een mogelijke crisis. We moeten te allen tijde zorgen voor een stabiele economie en dingen zoals onevenwicht en overproductie weten te voorkomen. Zonder de economie zouden landen zich niet kunnen ontwikkelen en zouden inwoners van een land niet kunnen worden voorzien van hun behoeften. De economie is van fundamenteel belang in ons dagelijks leven, het is iets dat onmogelijk kan ontbreken en van dag tot dag aanwezig is.

 

Een goede economie zorgt ervoor dat mensen worden voorzien van alle noodzakelijke behoeften, het beheren van goederen die zij nodig hebben en gebruik kunnen maken van alle noodzakelijke diensten. De kwaliteit van onze levensomstandigheden hangt af van een goed beleid en een goede administratie van de economie op nationaal niveau. De economie is voor iedereen van levensbelang, zonder een goede economie zouden we niet kunnen genieten van een hoge levenskwaliteit.

 

Economie is een belangrijk vak op school

 

Economie is een vak dat niet kan missen in het onderwijs, veel leerlingen krijgen voor het eerst te maken met het vak economie op de middelbare school. Zowel op de vmbo, havo als vwo kunnen leerlingen economie tegenkomen. Economie wordt ook regelmatig besproken op de basisschool. Het is belangrijk dat leerlingen vroeg al een begrip krijgen van hoe de economie werkt, we komen het namelijk overal tegen in ons dagelijks leven en het is belangrijk om te beschikken over kennis van economie om je professioneel te kunnen ontwikkelen op welk gebied dan ook.

 

Kennis van economie is onmisbaar in ons dagelijks leven. Het vak economie leert ons een goede basis om een georganiseerd leven te leiden. Het leert ons bijvoorbeeld om onze winsten goed te beheren, onze uitgaven te plannen en niet meer uit te geven dan we in staat zijn om te verdienen. Het leert ons hoe bedrijven werken, hoe een salaris in elkaar zit, wat de functies van banken zijn, hoe leningen werken, hoe we om kunnen gaan met schulden, hoe interesses en belasting in elkaar zitten, hoe investeringen werken, hoe we sparen voor ons pensioen, hoe inflatie werkt en wat werkloosheid beïnvloedt, de invloed van de politiek, en veel meer. Daarnaast leert het vak economie op school ons hoe al deze variabelen de economie beïnvloeden.

 

Veel studenten kiezen na de middelbare school om te starten met een economie opleiding. Dit kan zowel op de mbo, hbo als op de universiteit. Economie kan worden gestudeerd als een algemene studie, er zijn ook specifieke opleidingen binnen de economische sector die zich niet alleen richten op de economie als een geheel, denk aan economie, handel en logistiek, zakelijke economie, bedrijfseconomie, commerciële economie, marketing, accounting, bank en financiën, ondernemerschap, fiscaal recht en economie, business en sales, en veel meer. De economie is een enorme sector en heeft een zeer breed arbeidsveld. Iedereen die besluit om economie te studeren heeft gegarandeerd een kansrijke toekomst. Het is ook belangrijk dat je tijdens je professionele ontwikkeling verschillende specialisaties opdoet om je concurrentievermogen te vergroten.

 

Vind een geschikte economie docent in Amsterdam

 

Economie is voor velen een fascinerend vak maar het kan ook zeer moeilijk en veeleisend zijn. Leerlingen en studenten lopen regelmatig vast op school en hebben extra hulp nodig. Het komt veel voor dat leerlingen ervoor kiezen om bijles economie of een cursus economie te volgen.  Door aan de slag te gaan met een economie docent zal je binnen een korte tijd weer zonder moeite je economie lessen kunnen volgen op school. Het voordeel van economie bijlessen is dat je bijlesdocent alle tijd en aandacht aan jou kan besteden tijdens de les. Je docent zal je overal mee kunnen helpen, een duidelijke uitleg geven, al je vragen beantwoorden en zich richten op jouw persoonlijke vooruitgang.

 

Niet alle mensen die ons raadplegen zijn leerlingen op school, mensen kiezen er ook voor om een cursus economie te volgen om het feit dat ze meer kennis willen opdoen. Dit kan gaan om algemene kennis maar ook kennis over specifieke economische onderwerpen. Veel mensen hebben kennis nodig om hun beroep beter te kunnen uitvoeren of willen zich op een nieuw gebied specialiseren.

 

Wat je leeftijd, niveau of schoolopleiding ook is, al onze economie docenten zijn bereid om je te helpen. Onze economie docenten staan open voor het geven van bijles economie, een cursus economie, economie uitleg, examentraining, huiswerkbegeleiding, bijles bedrijfseconomie en meer. Via Superprof is het mogelijk om een gespecialiseerde economie docent te vinden bij jou in de buurt. Op ons platform kun je gemakkelijk zoeken naar een economie docent en contact opnemen. Als je een economie docent hebt gevonden die beschikbaar is hoef je alleen met hem/haar te bespreken welke tijden het beste uitkomen. Je docent zal snel voor je klaar staan.

 

De economie docent zal open staan om jou te ontvangen bij hem/haar thuis, sommige van onze docenten staan ervoor open om te reizen naar jouw locatie om les te geven bij jou thuis. Als je liever online aan de slag gaat dan is dat ook geen probleem. Onze economie docenten zijn goed voorbereid op het geven van economie bijles online.

 

Leerlingen stellen Superprof erg op prijs. Dit komt door het feit dat we over veel docenten beschikken door heel Nederland, van Amsterdam tot Den Haag, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Leiden, en meer. We hebben docenten met specialisaties in alle vakken, zoals economie, wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, taal, Nederlands, Engels, Frans, Duits, m&o, aardrijkskunde, biologie en meer. Als je op zoek bent naar een economie cursus, bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentraining of meer algemene kennis wilt opdoen, wacht niet langer en kijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Neem snel contact op en ga vandaag nog aan de slag met een van onze economie leraren!

FAQ

💸 Hoeveel kost een economieleraar per uur in Amsterdam en de omliggende gebieden?

In Amsterdam is de gemiddelde prijs van economielessen per uur €19.

 

Prijzen zijn afhankelijk van:

 

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze begeleiders geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de tarieven van onze economie docenten in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privé economiecursussen te geven in Amsterdam?

In Amsterdam en de voorsteden zijn 76 docenten economie beschikbaar voor het geven van privé lessen.

 

Neem een ​​kijkje op hun advertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw privécursus in Amsterdam uit ons aanbod van meer dan 76 beschikbare docenten economie.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online privélessen Economie volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook lessen Economie les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Economie meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Economie bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan economieleraren is gegeven in Amsterdam?

Uit een steekproef van 24 aanbevelingen, gaven leerlingen hun economie bijlesleraar een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw cursus, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefonisch contact of mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom een privé economiecursus beginnen in Amsterdam?

Productie, Consumptie, Distributie.. Economie is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel leerlingen worstelen het hele leerjaar met economie, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra economie les zo gewild is. Het kan precies dat verschil maken tussen een voldoende of onvoldoende aan het eind van het jaar, of tussen overgaan naar het volgende jaar of zittenblijven.

 

Met de hulp van een privéleraar economie kunnen veel studenten hun angst voor economie verpletteren Het afrekenen met stress voor toetsen en examens door een goede voorbereiding is zonder meer cruciaal in het tot een goed eind brengen van diezelfde examens en toetsen.

 

Altijd moeite gehad met het begrijpen van economische principes? Economie is inderdaad niet eenvoudig, maar Superprof zal je helpen de beste weg te vinden om moeilijke economische formules op een heldere en verstandige manier op te lossen. Geen zorgen dus. En of je nu basisprincipes als micro-economie en macro-economie moet leren, of je moet focussen op de lastigste theorieën van bijvoorbeeld Max Weber, Thomas Piketty en Jan Tinbergen, bij Superprof kan je terecht. Alle economie lessen met een gekwalificeerde privé tutor bieden je de gelegenheid de verschillende economische concepten sneller onder de knie te krijgen.

 

Neem economielessen om meer te leren over de verschillende economische concepten met een gecertificeerde leraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende economische concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of op een externe locatie, kies je privéleraar en boek je lessen vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat in contact te komen met je leraar om je economieles te organiseren from home, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw economieleraar te vinden tussen 76 economieleraren in Amsterdam.

 

Vind je economieleraar