Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Economie in Groningen

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze Economieleraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

1 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Economie reageren gemiddeld binnen 1 uur.

Aan de slag gaan met Economie in Groningen is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Economielessen in Groningen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Groningen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat is de prijs van een economieles in Groningen?

In Groningen zijn de gemiddelde kosten van economie economie per uur €18.

 

Tutor-tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders biedt het eerste uur van de les gratis aan.

 

Bekijk de prijzen van onze economie leraren in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar in Groningen om privé economie cursussen te geven?

In Groningen en de omliggende gebieden zijn 55 economieleraren beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

U kunt hun bijlesadvertentie checken en de economieleraar kiezen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw les in Groningen uit ons aanbod van meer dan 55 beschikbare docenten.

💻Is het op Superprof mogelijk om online privéles Economie volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen lessen economie aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Economie meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Economie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan economieleraren is toegeschreven in Groningen?

Studenten gaven hun docenten economie gemiddeld 4.9 van de vijf in een steekproef van 5 beoordelingen.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefonisch contact of mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom moet je starten met economielessen in Groningen?

Productie, Consumptie, Distributie.. Economie is een van de moeilijkste vakken op school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met economie, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra economie ondersteuning zo gewild is. Het kan net dat verschil maken tussen een goed of slecht cijfer op je eindlijst, of tussen overgaan naar het volgende jaar of blijven zitten.

 

Met de hulp van een docent economie kunnen veel studenten hun angst voor economie uitschakelen. Het afrekenen met stress voor toetsen en examens door een goede voorbereiding is zonder meer cruciaal in het goed maken van diezelfde toetsen en examens.

 

Altijd moeite gehad met het begrijpen van economische principes? Economie is inderdaad niet eenvoudig, maar Superprof zal je helpen de beste weg te vinden om moeilijke economische formules op een heldere en verstandige manier op te lossen. Geen zorgen dus. En of je nu basisprincipes als inflatie en deflatie moet leren, of je moet focussen op de lastigste theorieën van bijvoorbeeld Max Weber, Thomas Piketty en Karl Marx, bij Superprof kan je terecht. Alle economie cursussen met een competente leraar bieden je de gelegenheid de verschillende economische concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor privé economielessen om meer te leren over de verschillende economische concepten met een competente privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende economische concepten sneller te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of op een externe locatie, selecteer je privéleraar en reserveer je economie lessen vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat te communiceren met je tutor om je economieles te organiseren from home, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw economieleraar te vinden tussen 55 economieleraren in Groningen.

 

Vind je economieleraar

Zin om aan de slag te gaan met Economie in Groningen?

Check ons geweldige aanbod van leraren Economie in Groningen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Economie bijles: neem nu economieles met Superprof!

Het vak economie op school

Het vak economie komt voor op bijna alle middelbare scholen. Economie is een vak dat voorkomt zowel op de vmbo, havo als vwo. Op de middelbare school krijg je algemene kennis over de economie en economische basisonderwerpen. Het opdoen van kennis van economie is zeer belangrijk. Daarnaast is het een van de vakken die je moet leren voor studies die met economie te maken hebben, denk aan financiën, accounting, marketing, bedrijfskunde, etc. Beroepen binnen deze sectoren kunnen niet worden uitgevoerd zonder een goed begrip van hoe de economie in elkaar zit en wat voor invloed het heeft op hun sector.

Veel mensen kiezen ervoor om economie te studeren, er zijn hier verschillende mbo, hbo en wo-opleidingen voor. Economie kan worden gestudeerd als een algemene studie, er zijn ook opleidingen die zich richten op specifieke gebieden binnen de economie, denk aan bedrijfseconomie, commerciële economie, management, financiën, recht en economie, en meer. Het is belangrijk voor onze samenleving dat mensen enthousiast zijn om zich in de economie te verdiepen. Het studeren van opleidingen binnen de economie vereist een goed analytisch vermogen, het oplossen van problemen en een vermogen om goede beslissingen te nemen.

Ga aan de slag met onze enthousiaste economie leraren

Heb je hulp nodig met huiswerk of examentraining? Of misschien zit je helemaal niet op school en wil je graag kennis opdoen van economie? Alles is mogelijk! Leerlingen stellen Superprof erg op prijs. Dit komt door het feit dat we over een enorme hoeveelheid docenten beschikken door heel Nederland. Je kunt docenten vinden van Amsterdam tot Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Groningen, en veel meer locaties. Type bovenaan deze pagina de naam van jouw woonplaats, bijvoorbeeld Amsterdam, en klik op zoeken. Hierna zul je alle economie leraren vinden in jouw woonplaats, in dit geval Amsterdam.

Dankzij Superprof kun je aan de slag gaan met een economie docent waar en wanneer je maar wilt. Je kan met ze aan de slag gaan bij hun thuis, sommige docenten staan open om les te geven bij jou thuis. Leerlingen hebben vaak geen tijd om te reizen naar verre locaties om klassikale cursussen te volgen op vaste en vaak onpraktische tijden. Je zal aan de slag kunnen gaan met jouw leraar naar keuze op de locatie naar keuze en op de dagen en tijden die voor jou praktisch zijn. We hebben overal economie leraren, kijk wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de omgeving.

Online lessen Economie

Als je liever een online cursus economie volgt dan is dat geen probleem. Onze economie leraren zijn goed voorbereid op het geven van een cursus economie of bijles economie via de computer. Veel leerlingen en studenten kiezen ervoor om te beginnen aan online bijles economie. Online economie bijles volgen kan overal waar je maar wilt en hoeft niet plaats te vinden op een vaste locatie. Je zal niet naar een fysieke locatie moeten reizen. Je kan gewoon thuis op de bank aan de slag gaan op de uren die jou het beste uitkomen. Als je alleen 's avonds tijd hebt om je economie bijles te volgen dan is dat geen probleem als je docent economie hiervoor open staat. Deze manier van bijles economie volgen is ook ideaal als je veel onderweg bent. Wat je doelen ook zijn, wacht niet langer. Vind een economie leraar, neem contact op en start zo snel mogelijk met je cursus economie!

Bijles in andere vakken

Zoek jij naast economie bijles ook naar bijles gericht op een ander vak? Je kunt bij ons ook bijles vinden gericht op vakken als wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Nederlands, Engels en Frans. Je hoeft alleen de naam van dit vak aan te geven. Schrijf bijvoorbeeld wiskunde, en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle leraren vinden die gespecialiseerd zijn in dit vak. Waar jij ook naar zoekt, vind snel een geschikte leraar en neem contact op. Start vandaag nog met je eerste bijles!

Wat wil je leren?