Homepagina
Lessen geven

Vind een bijles economie in den Haag via Superprof

🥇 Alleen het allerbeste aanbod
💻 38 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Economie in Den Haag

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Economie hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 97% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Economie reageren gemiddeld binnen 4 uur.

01

Vind jouw ideale leraar Economie in Den Haag

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Economie en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Economielessen in Den Haag

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Den Haag
beoordelen hun leraar Economie als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in het leren van Economie

Economie bijles Den Haag: neem economieles met Superprof!

Verbreed je horizon met nieuwe vaardigheden en kennis op het gebied van economie!

 

Economie is een van de belangrijkste wetenschappen van ons dagelijks leven. Een goede economie stelt ons in staat om te kunnen genieten van een hoge levenskwaliteit, een slechtwerkende economie zorgt voor het tegenovergestelde. Dit is waarom het zo belangrijk is om een goede en stabiele economie te kunnen behouden. Economie behoort tot de sociale wetenschappen. Het bestudeert wat voor middelen mensen binnen een samenleving nodig hebben om te kunnen leven en hoe beschikbare middelen worden geproduceerd, beheerd en toegewezen. Daarnaast bestudeert de economie het gedrag van mensen en groepen binnen een samenleving. De hulpbronnen van onze planeet zijn schaars en zeer beperkt, middelen moeten daarom op de juiste manier worden toegewezen. Het is belangrijk dat mensen worden voorzien van alle nodige goederen en diensten. Economie is een interessante studie maar tegelijkertijd zeer complex.

 

Vind een economie docent in de buurt van Den Haag

 

Ben je op zoek naar de beste privéleraren in de buurt van Den Haag? Of zoek je iemand die je kan helpen om je kennis te verrijken op het gebied van economie of de zakenwereld? Superprof heeft speciaal voor jou een grote selectie van economie docenten bij jou in de buurt in Den Haag. We beschikken over economie docenten verspreid over heel Den Haag. Onze docenten geven les op alle niveaus, van een basisschool niveau tot universitair niveau. Schrijf je vandaag nog in voor economie bijles en ontdek hoe je vaardigheden en kennis kunt opdoen die essentieel zijn voor het behalen van je doelen.

 

Veel leerlingen in Nederland krijgen het vak economie op school, voornamelijk op de middelbare school. Het vak economie komt voor op de vmbo, havo en vwo. Economie wordt soms ook al besproken bij verschillende vakken op de basisschool. Naast de middelbare school is economie een veelvoorkomend vak in het hoger onderwijs. Het vak economie komt regelmatig voor op de mbo en hbo en op de universiteit. Economie behoort helaas ook tot de vakken waar leerlingen en studenten regelmatig moeite mee hebben.

 

Dagelijks komen we in contact met leerlingen en studenten die economie bijles of een cursus economie nodig hebben. Onze enthousiaste economie docenten op Superprof staan overal voor open, ze helpen graag met het geven van bijlessen, een cursus economie, huiswerkbegeleiding, examentraining,  een uitgebreide economie uitleg, bijles bedrijfseconomie en veel meer. Onze economie bijlessen zijn zeer voordelig en hebben zeer betaalbare prijzen. Sommige van onze economie leraren geven hun eerste les gratis. Onze economie leraren reageren daarnaast razendsnel.

 

Kies zelf een locatie of start je bijles economie online

 

Superprof is speciaal ontwikkeld om het mogelijk te maken om privélessen te volgen. Je hoeft je niet meer aan te melden voor een klassikale cursus economie op onpraktische tijden en locaties. Onze economie lessen zijn persoonlijk en privé, alleen op jou gericht. Dankzij Superprof kun je lessen bij jou thuis, bij de docent of online volgen via de webcam. Onze economie docenten weten precies hoe ze economie bijles online moeten voorbereiden.

 

Je kunt op ons platform zoeken om erachter te komen welke docenten het beste passen bij jouw behoeften. Maar hoe weet je zeker dat die docenten de ervaring en feitelijke kwalificaties in economie hebben die je nodig hebt? Nou, Superprof is hier heel serieus in en gaat alleen met professionals aan de slag! Wij weten precies wie we aannemen, elk profiel wordt van tevoren geverifieerd. Je bent meer dan verzekerd dat je zult beginnen met een ervaren en gekwalificeerde economie docent. Bovendien kun je gemakkelijk zien wat voor rating andere leerlingen hebben achtergelaten, dit kan je helpen om de juiste economie docent uit te kiezen.

 

Door aan de slag te gaan met Superprof zit je niet meer vast aan geografische grenzen die je keuze en selectie beperken. Je kunt waar je maar wilt beginnen met wie je wilt. Misschien is er een economie docent op niet meer dan een paar kilometer bij jou vandaan. Bij ons heb je al deze voordelen en je hoeft niet veel uit te geven voor het volgen van economie bijles van hoge kwaliteit. Bij ons heb je veel kwaliteit voor weinig kosten.

 

Waarom kiezen voor onze economie docenten?

 

Onze economie docenten hebben over het algemeen zeer hoge beoordelingen. Je kan zelf bepalen met wie je wilt beginnen. Als je na een les liever met een andere economie docent aan de slag gaat dan is dat geen probleem. Je kan gemakkelijk contact opnemen via ons platform. Als je dat hebt gedaan zal je in een zeer korte tijd een reactie krijgen. Onze economie docenten zijn erg enthousiast om jou les te geven en reageren daarom ook razendsnel. Onze lessen zijn zoals we al zeiden kosten vriendelijk, de gemiddelde kosten van onze economie docenten liggen zeer laag.

 

Je kan je economie lessen overal volgen; bij jou thuis, bij de docent thuis of online via de webcam. Onze lesmethodiek is gericht op de leerling en alle doelen en behoeften van de leerling. Bijles economie met onze docenten is persoonlijk en privé. Dankzij privésessies is er geen sprake van interferenties en een tekort aan tijd en aandacht voor de leerling. De aandacht zal 100% gericht zijn op jou als leerling.

 

Onze economie docenten geven les aan leerlingen op alle niveaus, het maakt niet uit of je een beginner of expert bent. Daarnaast betaal je per les, in tegenstelling tot andere cursussen waar van je wordt verwacht dat je het volledige cursusgeld betaalt voordat je een les volgt. Een groot voordeel is de 24/7 beschikbaarheid, je kunt met onze economie docenten lessen volgen op de tijden die jou het beste uitkomen. Als je contact opneemt, bespreek van tevoren het schema van de docenten en je kunt aan de slag gaan met de docent die beschikbaar is op de tijden die jou het beste uitkomen. Je kan economie bijles volgen in de ochtend, middag of in de avond afhankelijk van jouw agenda.

 

Steeds meer mensen ontdekken Superprof. We hebben een geweldige reputatie zowel op nationaal als internationaal niveau. We beschikken over docenten door heel Nederland, van Den Haag tot Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Groningen, etc. We hebben specialisten in alle vakken, zoals economie, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, rekenen, m&o, biologie, geschiedenis, aardrijkskunde, taal, Nederlands, Engels, Duits, Frans en veel meer. Vind snel een economie docent, neem contact op en begin vandaag nog!

FAQ

💸 Hoeveel kost een economie leraar per uur in Den Haag en de omliggende gebieden?

In Den Haag is de gemiddelde prijs van economie bijlessen €21.

 

Bijles tarieven zijn afhankelijk van:

 

  • de ervaring van uw economieleraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze bijles leraren biedt hun eerste les gratis aan.

 

Bekijk de tarieven van onze economie docenten in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privé economiecursussen te geven in Den Haag?

In Den Haag en de voorsteden zijn 38 economieleraren beschikbaar voor het geven van privécursussen.

 

Lees hun advertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw les in Den Haag uit ons aanbod van meer dan 38 beschikbare docenten economie.

💻 Kun je op Superprof ook een online cursus Economie volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook cursussen Economie les aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Economie meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Economie bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan economieleraren is toegeschreven in Den Haag?

Uit een steekproef van 6 ratings, gaven leerlingen hun bijlesleraar economie een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefoon of e-mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom een economiecursus starten in Den Haag?

Productie, Consumptie, Distributie.. Economie is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel kinderen worstelen het hele schooljaar met economie, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra economie ondersteuning zo gewild is. Het kan net dat verschil maken tussen een voldoende of onvoldoende aan het eind van het jaar, of tussen overgaan naar het volgende jaar of blijven zitten.

 

Met de hulp van een leraar economie kunnen veel studenten hun angst voor economie verpletteren Het afrekenen met stress voor toetsen en examens door een goede voorbereiding is zonder meer cruciaal in het goed maken van diezelfde toetsen en examens.

 

Altijd moeite gehad met het begrijpen van economische principes? Economie is inderdaad niet eenvoudig, maar Superprof zal je helpen de beste weg te vinden om moeilijke economische formules op een heldere en verstandige manier op te lossen. Geen zorgen dus. En of je nu basisprincipes als inflatie en deflatie moet leren, of je moet focussen op de lastigste theorieën van bijvoorbeeld David Ricardo, John Stuart Mill en Karl Marx, bij Superprof kan je terecht. Alle economie lessen met een gekwalificeerde tutor bieden je de gelegenheid de verschillende economische concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Neem economiecursussen om meer te leren over de verschillende economische concepten met een competente privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende economische concepten efficiënter te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je tutor te kiezen en je economielessen te boeken in het comfort van je huis of neem online lessen.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt afspreken met je tutor om je economieles in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om uw economieleraar te vinden tussen 38 economie leraren in Den Haag.

 

Vind je economieleraar