Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Finance in

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Finance leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 49 beoordelingen.

24 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 24 euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Finance reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Wil je starten met een Finance cursus?

2. Organiseer je cursus Finance

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Finance?

De gemiddelde prijs van lessen Finance is €24.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Finance nemen?

Met de hulp van een leraar Finance kun je goed worden in Finance.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Finance volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Finance aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Finance meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Finance bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Finance?

Er zijn momenteel 233 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Finance lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 233 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Finance beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 49 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Start vandaag nog met het verbeteren van je Finance skills

Check ons lerarenaanbod Finance in !

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind bijles Finance in via Superprof

Finance bijles met een ervaren privéleraar

Krijg jij het vak finance op school en heb jij hier moeite mee? Ben jij op zoek naar een professionele privéleraar bij jou in de buurt voor het volgen van finance bijles? Op Superprof bieden wij de bijles die jij nodig hebt! Wij hebben veel leraren gespecialiseerd in finance die jou graag willen helpen met dit vak. Kom er snel achter welke van onze finance leraren momenteel beschikbaar zijn in jouw omgeving!

De bijles die jij nodig hebt

Finance is een veelvoorkomend vak zowel op het MBO, HBO als op de universiteit. Volgens velen is finance een zeer interessant vak, maar het behoort ook tot een van de vakken waar veel studenten regelmatig moeite mee hebben. Als jij moeite hebt en achterloopt op dit vak, maak je dan geen zorgen. Laat je helpen door een finance experts bij jou in de buurt. Zorg ervoor dat jij alle moeilijke onderwerpen begrijpt en dat je beter presteert dan ooit tevoren.

De tijd van klassikale lessen is beperkt, maar bij bijles kun je net zo lang door tot je alles volledig onder de knie hebt. Neem alle tijd die jij nodig hebt. Je zult na een aantal lessen al snel merken dat je veel beter presteert. Naast finance kunnen onze leraren jou ook helpen met vakken als economie, bedrijfseconomie, risico management, financiële rekenkunde, corporate finance, wiskunde, boekhouding en meer. Niet alleen bieden onze leraren les aan studenten in het hoger onderwijs maar ook aan middelbare scholieren op het VMBO, HAVO en VWO.

Vind een geschikte leraar

Kijk snel of je een geschikte finance leraar kunt vinden bij jou in de buurt. Je kunt finance leraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en veel meer plaatsen en steden. Geef bovenaan deze pagina de naam van jouw locatie aan en klik op zoeken.

Je zult al snel zien welke van onze finance leraren beschikbaar zijn op jouw locatie of in de buurt van je locatie. Op de advertenties kun je alle informatie vinden over elke leraar, de lessen die zij bieden en waar zij jou kunnen helpen. Kijk welke leraar de bijles biedt die jij nodig hebt en in staat is om jou te helpen op de door jou gewenste locatie. Je kunt ervoor kiezen om je bijles te volgen bij jou thuis of bijvoorbeeld op de locatie van de leraar.

Finance bijles online

Naast bijles gericht op finance op een fysieke locatie kun je ook het besluit nemen om je bijles online te volgen via de webcam. Op Superprof beschikken wij over een groot aantal finance leraren online die jou graag willen helpen via de webcam. Zij zijn goed getraind op het geven van bijles online en weten precies hoe zij lessen online moeten voorbereiden van hoge kwaliteit. Het volgen van bijles online is een populaire optie onder leerlingen die een gebrek aan tijd hebben, niet willen reizen of geen geschikte leraar kunnen vinden in hun omgeving. Via de advertenties van onze finance leraren kun je erachter komen wie er in staat zijn om les online te geven.

Neem contact op met een door jou gekozen leraar

Zodra jij alle advertenties en vermelde informatie hebt gelezen, neem dan het besluit met wie jij aan de slag wilt. Via de advertentie van de door jou gekozen leraar kunt je gemakkelijk en snel contact opnemen. Doe dit door op de optie 'Boek een les' te klikken. Schrijf de leraar vervolgens een bericht, laat hierin weten wat voor les jij nodig hebt. De leraar zal snel aan antwoord geven. Kom samen met de leraar tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste finance bijles!

Wat wil je leren?