Homepagina
Lessen geven
Leeuwarden 
Niels - Prof wiskunde - Leeuwarden
Leeuwarden 
 • (3 beoordelingen)
M
Manori
« Perfect! Mijn zoon wist helemaal niks over wiskunde maar nu begrijpt hij bijna... Lees meer »
M
Manori
« Perfect! Mijn zoon wist helemaal niks over wiskunde maar nu begrijpt hij bijna alles, Top leeraar geeft goede en duidelijke uitleg echt een aanrader! »
9€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Niels
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • MBO

Ex VWO student met ervaring in lesgeven en social work geeft rekenen met trucs en tips die je kunt toepassen. Moeite met plannen? Dan ben je hier aan het juiste adres

Methodologie

Mijn manier van lesgeven is gericht op de leerling. Ik help plannen voor toetsen/examens. Ik ben gericht op de leerling om de zelfstandigheid in het leren
en plannen te vergroten. Bij het geven van mijn bijlessen maak ik gebruik van verschillende methodes die ik heb aangeleerd bij mijn studie social work. Hierbij bekijk ik samen met de leerling wat het beste werkt voor hem/haar. Met mijn ervaring als coach en leidinggevende kan ik snel signalen oppakken waar het mis kan gaan bij het leren/beoefenen van de lesstof.

Ervaring

Een cum laude gediplomeerde leidinggevende die ervaring met rekenen heeft in het werkveld: kassamedewerker (snel hoofdrekenen) en schuldhulpverlening (financieel overzicht). Ervaring binnen verschillende niveaus op school! Veel feedback van leerlingen die ik stof bijbreng of uitleg is de reactie positief: '' hier had ik echt wat aan '' of '' jij zou leraar moeten worden '' zijn de roepen die ik het meest terug krijg.

Examen Nederlands op 3F: 8,0

Tarieven

Tarief voor 10 lesuren : 8€

Specificaties

Er kunnen reiskosten ingevoerd worden mits er buiten Leeuwarden lessen worden gegeven. Hierover worden van te voren afspraken gemaakt.

Lessen aangeboden door Niels
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • MBO

Niels's achtergrond

Gemiddeld VWO cijfer rekenen: 8,7
Kan aantonen op niveau 3F te zitten met rekenen.
Havo wiskunde B klas 5 eindcijfer: 9,4

De 3 beoordelingen over Niels
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
M
Manori

Perfect! Mijn zoon wist helemaal niks over wiskunde maar nu begrijpt hij bijna alles, Top leeraar geeft goede en duidelijke uitleg echt een aanrader!

E
Elina

Perfect! Ik heb een aantal lessen gevolgd bij Niels om me voor te bereiden op een toelatingstoets voor statistiek. Ik had hiervoor al jaren geen wiskunde gehad en toen ik het wel had, was ik er niet per se goed in. De lessen van Niels waren erg fijn en toegankelijk. We hebben eerst samen de stof bekeken en zijn toen stap voor stap de dingen gaan bekijken die ik (nog) niet snapte. Hij legde rustig de stof uit en vond het niet erg dingen te herhalen. Ook werkte hij met een aantal 'trucjes', iets dat voor mij goed heeft gewerkt om de stof en de sommen te begrijpen en te kunnen maken. Soms was het even zoeken of was er een stukje stof dat Niels niet direct kon uitleggen, maar dan zorgde hij dat hij het voor de volgende les had uitgezocht en goed kon vertellen zodat ik het ook snapte. Mijn toets heb ik gehaald en dit was mij niet gelukt zonder de lessen van Niels, super!

H
Hannah

Perfect! Niels is een enthousiaste, intelligente, geduldige en sociale jongeman. Hij geeft les aan mijn 13-jarige dochter en doet dat op een hele leuke en motiverende wijze. Haar cijfers gaan omhoog en ze begint de logica van wiskunde in te zien. Wij zijn erg blij met Niels.

Reactie van Niels

Een leerling die leergierig en erg gemotiveerd is. In de eerste les hebben we kennis gemaakt en duidelijk voorgenomen wat er moet gebeuren in de lessen. Zo gezegd zo gedaan, we zijn bezig geweest met de stof die ze niet begreep en ik probeerde het op verschillende manieren uit te leggen om te testen welke manieren van leren het beste bij haar paste. Toen ik hierop in begon te spelen bleken haar cijfers steeds beter te worden. Toen ben ik begonnen met het haar aanleren van zelfstandigheid in het herkennen en verbeteren van haar fouten via het krachtwerksysteem dat ik aangeleerd heb gekregen tijdens mijn studie. Toen ze zelf doorkreeg hoe ze met haar fouten om kom gaan en daar de theorie bij te gebruiken konden we onze lessen met succes afsluiten terwijl ze een 10 haalde op haar laatste toets.

Interview met Niels

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Niels — Het begon allemaal in mijn tijd in het voortgezet onderwijs. In de klas was ik vaak degene die de stof aan het uitleggen was aan mijn klasgenoten. Later toen ik aan het studeren was en ik zocht naar een baan voor erbij begon ik me te beseffen dat ik ook wel bijlessen kon geven. Zo kwam ik bij Superprof.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Niels — Vooral geef ik les in wiskunde en rekenen. Deze vakken zijn voor sommige leerlingen erg uitdagend. Persoonlijk vind ik het leuk om te kunnen puzzelen met de cijfers. Wiskunde is eigenlijk een soort taal en als je die begint leren te lezen dan wordt het steeds leuker omdat je de puzzel achter de saaie som ziet staan. Dit probeer ik ook zoveel mogelijk aan de leerling te laten zien.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Niels — Mijn grote rolmodel kwam ik tegen tijdens mijn studie als sociaal werker. Ze kwam met een methode waarbij cliënten meer zelfstandig problemen konden oplossen. Ik zag deze methode ook nog op een andere manier namelijk dat het ook toepasbaar zou kunnen zijn op leerlingen. Het stimuleren van zelfstandigheid door ze zelf te laten puzzelen en zelf hun eigen fouten laten ontdekken in plaats van alles meteen eerst uitleggen en dan hopen dat de leerling het daarna goed doet. Het is net als met vissen. Ik kan het de leerling uitleggen (een vis geven). De leerling eet de vis op en daarna moet ik weer een vis gaan vangen. Ik kan ook de leerling leren vissen dus de leerling leren hoe hij of zij zelf een oplossing kan vinden uit de theorie die in het boek gegeven wordt.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Niels — Geduld op nummer 1. Geduld is erg belangrijk omdat veel leerlingen aan het begin fouten maken en ook opnieuw maken. Het geduldig blijven uitleggen op verschillende manieren tot de leerling het begrijpt is juist 1 van voordelen die je kan gebruiken omdat je privéles geeft.
Andere kwaliteiten zijn:

* Goed kunnen uitleggen
* De juiste werksfeer creëren
* Positief maar ook realistisch blijven
* Plannen
* Inzicht in het kunnen van de leerling
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Niels — Stuur een lesaanvraag en beleef de anekdotes zelf :P
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Niels — Helaas ben ik altijd erg slecht geweest in de talen. Mijn grote overwinning daarop is op Engels een 10 halen op mijn examen en mijn grootste overwinning was dat ik de andere talen kon laten vallen.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Niels — Ik ben een jongeman die niets liever ziet dan dat zijn leerlingen hogere cijfers halen en de uitdaging aangaan dat het niet stopt bij een 8 maar bij een 10. Naast mijn baan als bijlesdocent ben ik ook nog bezig met mijn studie als sociaal werker die ik bijna heb afgerond. Zometeen ga ik doorstuderen om wiskunde docent te worden. Daarnaast speel ik ukulele en ben ik gek op de kleur oranje. Ook ben ik dol op spelletjes spelen en gezelligheid wat natuurlijk goed bij elkaar past.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof? 😍
Niels — Ik ben een prof omdat ik werk volgens de wensen van de leerling. Er is een doel te behalen en die leerling gaat het doen. Ik geef de handvatten om steun te bieden aan de leerling. Mijn geduld en positiviteit zorgen ervoor dat de leerling op de moeilijke momenten door blijft gaan. Wat mij een superprof maakt is omdat ik uiteindelijk blijer ben dan de leerling zelf als het doel behaald is.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen.

Leeuwarden
Jonge leraar die net haar vwo-diploma heeft gehaald met o.a. een 9,5 op wiskunde en veel zin om deze kennis over te brengen.
15€
Elisa
1e les gratis!

Ik zou graag in het begin willen afstemmen met de leerling wat de beste manier is voor de leerling om te leren. Ik vind het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
HBO student geeft bijles in wiskunde, natuurkunde en scheikunde online of op locatie.
17€
Rianne
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn manier van les geven is dat als de leerling of student een opdracht maakt en het niet snapt samen te kijken hoe ze dit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Universitair masterstudent geeft les in Wiskunde, Natuurkunde en Nederlands, online en in Leeuwarden. Studenten met dyslexie, dyscalculie, autisme van harte welkom!
18€
Britt
1e les gratis!

Ik begin elke les met een kort praatje; Hoe was je week? Is er iets dat je kwijt wilt? Zijn er dingen op school gebeurd die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
HBO student tot wiskunde docent geeft les op middelbare school niveau. VMBO en onderbouw HAVO/VWO te Leeuwarden
12€
Samantha
1e les gratis!

Rustige opbouw tot begrip van het onderdeel. Samen lerend handelen voor ervaring en begrip. Bij onduidelijkheid extra...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Ik geef les in rekenen en elk wiskunde niveau tot en met C. Hierbij hoort ook tentamen/examentraining
18€
Hylke
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Wiskunde is net als talen niet een makelijk vak. De logica is voor veel moeilijk te bevatten. Ik boek resultaten met mensen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Hbo student chemical engineering, om alles van te leren over beta vakken.
15€
Christiaan
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is de manier waarop mensen interesse hebben in het onderwerp. Ik maak gebruik van de interesse die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
HBO student voedingsmiddelentechnologie geeft les in rekenen, wiskunde B en daaarnaast voedingsmiddelentechnologie
17€
Jelmer
1e les gratis!

Mijn lessen bestaan uit het behandelen van de stof, we zorgen dat de als eerst duidelijk is hoe wij het onderwerp moeten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Suwald
Bijles voor middelbare scholieren en kinderen uit het basisonderwijs in omgeving Leeuwarden!
18€
Jildau
1e les gratis!

Door eerst samen de leerstof door te nemen en hier en daar samen wat oefeningen te doen, kan de leerling uiteindelijk zelf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tietjerk
Bijna leerkracht basisonderwijs geeft bijles in het rekenen wat gegeven wordt op de basisschool groepen 3 tot en met 8.
20€
Ale Pieter
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op het doel van de leerling. Wat wil de leerling leren, of waar wil de leerling beter in worden. Aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ryptsjerk
Enthousiaste HBO Toegepast Wiskundige kan helpen bij alle Wiskunde voor voortgezet onderwijs
12€
Wytske
1e les gratis!

Ik hou ervan om persoonlijke aandacht te hebben voor degene waar ik les aan geef. Het is voor mij dan ook belangrijk om te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Drachten
Wiskunde les vanaf vmbo niveau van een leraar wiskunde in opleiding, Drachten
15€
Jarno
1e les gratis!

Voordat we beginnen met een les vraag ik je de lesstof op te sturen zodat ik alvast de les optimaal kan voorbereiden voor...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Joure
Rekenen en Wiskunde op VMBO B/K en T niveau alle leerjaren mogelijk
15€
Precilla
1e les gratis!

op afstand. ik ondersteun mensen en leer jou graag een handigheid (ezelsbruggetje) om jouw leer en lesstof onder de knie te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Gespecialiseerd leerkracht voor kinderen van 4 tot 12 jaar die wat extra ondersteuning / bijles nodig hebben in Leeuwarden.
17€
Sharon
1e les gratis!

Ik kan lastige onderwerpen op meerdere manier aanbieden. Zo is er voor elke leerling een manier die hij/zij kan toepassen.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
HBO student leraar wiskunde, Leeuwarden, geeft wiskunde bijles op alle middelbare niveau's
10€
Kevin
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven gaat om samen naar de stof toe werken zodat de leerling dit beter opslaat en een 'yes'-gevoel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Leuke spontane dame met een grote wiskunde knobbel kan jullie of jou helpen!
15€
Demi
1e les gratis!

Ik ben een vrolijke jonge dame die met humor, grappen en ezelsbruggetjes je kan helpen met je werk! Ik vind het leuk om te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leeuwarden
Student onderwijsassistent geeft les in rekenen en wiskunde! Leer makkelijke reken technieken!
10€
Robert
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef les ter interesse van de kinderen. Ik ben van mening dat als hun de lessen leuk vinden, dat ze er veel meer van...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar 9€ Niet beschikbaar
10 uur Niet beschikbaar 8€ Niet beschikbaar
Boek een les