Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Emmen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Emmen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Emmen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Emmen?

De gemiddelde prijs van lessen in Emmen is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Emmen ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Emmen.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Emmen?

Er zijn momenteel 68 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Emmen.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 68 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Emmen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 3 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Emmen?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Emmen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in in Emmen

Begeleiding met huiswerk in Emmen

Ben je woonachtig in Emmen, heb je hulp nodig met bepaalde vakken op school of wil jij je graag verdiepen in een nieuw vak of onderwerp met een professionele bijlesleraar? Waar jij ook naar op zoek bent, wij beschikken over meerdere docenten verspreid over heel Emmen die jou graag willen helpen met het geven van bijles, studiebegeleiding, begeleiding met huiswerk, examentraining, hulp met het leren voor een toets, tentamen, de cito en veel meer. Onze docenten in Emmen hebben tientallen verschillende specialisaties, zij willen jou met veel enthousiasme helpen met het geven van de bijles die jij nodig hebt en het bereiken van al jouw specifieke persoonlijke doelen. Ontdek zo snel mogelijk wie er op dit moment beschikbaar zijn voor het geven van bijles in het vak waar jij hulp mee nodig hebt bij jou in de buurt van Emmen!

De bijles en huiswerkbegeleiding die jij nodig hebt

Welke lessen jij ook nodig hebt en wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, wij beschikken over een grote hoeveelheid docenten verspreid over verschillende delen van Emmen en nabije regio’s. Ongetwijfeld is er een geschikte docent die de lessen biedt die jij nodig hebt dicht bij jou vandaan. Wij hebben experts in veel verschillende vakken en onderwerpen. Je kunt docenten vinden gespecialiseerd in bijvoorbeeld wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, biologie, Nederlands, Engels, Frans, Duits en veel meer vakken. Ontdek snel welke van onze experts gespecialiseerd zijn in het vak of onderwerp waar jij begeleiding mee nodig hebt.

Bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op alle niveaus

In Emmen hebben wij docenten die in staat zijn om bijles en huiswerkbegeleiding te geven aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Wij hebben docenten gespecialiseerd in het geven van bijles en begeleiding aan leerlingen op de basisschool die achterlopen en/of moeite hebben met bepaalde vakken. Meerdere van onze docenten in Emmen hebben veel ervaring met het geven van bijles en begeleiding aan leerlingen van jongere leeftijden. Al ben jij een kind of de ouder van een kind, kijk dan welke van onze experts bijles bieden gericht op kinderen. Naast bijles aan leerlingen op de basisschool geven onze docenten in Emmen ook bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen op de middelbare school die hulp nodig hebben met bepaalde vakken op het vmbo, havo of vwo. Verder hebben wij ook docenten die lesgeven aan studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen op de mbo, hbo of aan de universiteit. Als jij geen leerling bent op school en je graag wilt verdiepen in een nieuw vak, dan is dat ook mogelijk. Onze docenten in Emmen weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden gericht op jouw eisen en persoonlijke doelen.

Lessen op een ideale locatie

Wil jij graag je bijles en huiswerkbegeleiding volgen op de locatie van de docent, bij jou thuis of op een andere locatie in Emmen? Ontdek gauw op welke locaties onze docenten in Emmen in staat zijn om les te geven. Op de advertenties van onze docenten staat vermeld op welke locaties zij in staat zijn om bijles en huiswerkbegeleiding te geven. Als jij je bijles en huiswerkbegeleiding wilt volgen op de locatie van je docent, kijk dan welke docenten in Emmen in staat zijn om jou te ontvangen bij hen thuis. Als jij liever je huis niet uit wilt, kijk dan welke docenten beschikbaar zijn voor het geven van bijles bij jou thuis. Als je een andere locatie in gedachten hebt, bespreek dit dan met de docent.Vind gauw een perfecte docent voor het volgen van jouw lessen in Emmen. Naast Emmen kun je ook docenten met diverse specialisaties vinden in andere steden en regio’s van Drenthe en de rest van Nederland. Je kunt docenten vinden van Assen tot Zwolle, Enschede, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, etc.

Volg jij je bijles liever online? Dan ben je hier ook aan het juiste adres! Naast lessen op een fysieke locatie kun jij ook bijles online volgen. Wij hebben een enorm aantal docenten die in staat zijn om bijles online te geven via de computer. Al ben je op zoek naar bijles online, huiswerkbegeleiding online, studiebegeleiding online, examentraining online of iets dergelijks, ontdek gauw welke van onze online docenten de lessen bieden die jij nodig hebt.

Vind een ideale docent voor het geven van de bijles die jij nodig hebt

Ontdek snel of je de bijles en/of huiswerkbegeleiding kunt vinden waar jij naar op zoek bent. Geef bovenaan deze pagina aan naar welk van of onderwerp jij zoekt, bijvoorbeeld wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, biologie, Nederlands, Engels, Frans, Duits of andere vakken. Hierna zul je alle advertenties van docenten zien die gespecialiseerd zijn in dit vak bij jou in de buurt van Emmen. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie op de advertenties goed door. Kijk welke van onze docenten in Emmen voldoen aan jouw eisen en de lessen bieden die jij nodig hebt.

Als je een perfecte docent hebt gevonden, neem direct contact op en schrijf hem of haar een bericht. Laat weten wat voor lessen jij wilt volgen en welke doelen jij wilt bereiken. Al ben jij een leerling op de basisschool, middelbare school of in het hoger onderwijs, laat dit dan weten. Of mogelijk ben je geen leerling op school maar wil jij je graag verdiepen in een nieuw vak of onderwerp. Bespreek al jouw doelen met de docent. De docent zal zijn of haar best doen om zo snel mogelijk te reageren en jou voorzien van alle belangrijke informatie met betrekking tot de lessen. Plan tijdens het contact opnemen met de docent waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste bijles in Emmen!

Wat wil je leren?