Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Schilderen in Utrecht

Bekijk meer leraren

4.5 /5

Onze Schilder docenten hebben een gemiddelde rating van 4.5 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

8 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Schilderen reageren gemiddeld binnen 8 uur.

Aan de slag gaan met Schilderen in Utrecht is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Schilderlessen in Utrecht

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Utrecht

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun leraren schilderen in Utrecht?

De cursisten geven een gemiddelde waardering van 4.5 van de vijf op een sample van 2 ratings.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, vijf dagen per week in het geval van problemen omtrent een cursus.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️Hoeveel privé leraren zijn beschikbaar om privéles schilderen te geven in Utrecht?

16 privéleraren schilderen geven lessen schilderen in Utrecht en omgeving.

 

Je kunt hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan kiezen welke tutor in Utrecht, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jethuislessen schilderen uit meer dan 16 privé leraren.

💻Kun je vanuit huis online privélessen Schilderen volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen schilderen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles Schilderen meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Schilderen bieden bovendien alle handvaten om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

đź’¸ Wat kost een les schilderen gemiddeld in Utrecht en omgeving ?

In Utrecht is de gemiddelde prijs van bijlessen schilderen €20.

 

De ervaring van de leraar schilderen, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beĂŻnvloeden.

 

97% van leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

Zin om aan de slag te gaan met Schilderen in Utrecht?

Check ons geweldige aanbod van leraren Schilderen in Utrecht!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Schildercursus - vind je lessen via Superprof

Ga aan de slag met een van onze docenten in Utrecht

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar les of een cursus creatief schilderen, tekenen, schetsen, illustreren, leren schilderen met acryl, aquarel en/of olieverf, een cursus beeldende kunst, een workshop schilderen aan een groep van meerdere personen, workshops schilderen aan kinderen, lessen voor een paar uur of een cursus schilderen voor een paar weken of maanden, een cursus voor een jaar, lessen in een professionele atelier, een uitgebreide tekencursus, voorbereiding voor toelating aan kunstscholen en academiën of iets dergelijks? Zoek dan niet verder! Wij beschikken over een groot aantal docenten gespecialiseerd in schilderen en alle gerelateerde onderwerpen. Al onze docenten in Utrecht helpen jou graag met al jouw behoeften en het bereiken van diverse doelen.

Veel verschillende lessen, cursussen en workshops

We beschikken over een zeer groot aantal docenten in Utrecht gespecialiseerd in schilderen die jou overal mee kunnen helpen. Onze docenten beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van schilderen en allerlei gerelateerde onderwerpen. Bijna alle docenten hebben een opleiding gevolgd en velen werken als schilder. Onze docenten in Utrecht geven veel verschillende soorten lessen en cursussen, je zal ongetwijfeld een geschikte docent vinden voor het geven van de les, cursus of workshop waar jij naar op zoek bent.

Aan de slag gaan met een professionele docent gespecialiseerd in schilderen en gerelateerde vakken en onderwerpen is de beste manier om te leren schilderen, tekenen, schetsen, illustreren, etc. Bekijk snel alle profielen van de docenten die beschikbaar zijn in Utrecht. Op de profielen kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de ervaring, kennis, specialisaties, werk, beschikbaarheid, prijs per uur, etc. van elke docent in Utrecht. Dankzij Superprof hoef je niet meer aan de slag te gaan met een docent waar je vooraf niet voor hebt gekozen. Het is zeer belangrijk dat je start met een docent die voldoet aan al jouw behoeften en doelen. Maak snel contact met een van onze docenten in Utrecht!

Volg je les, cursus of workshop schilderen zo lang je maar wilt

Je kunt ervoor kiezen om je lessen, cursussen of workshops te volgen op de tijden die voor jou het beste uitkomen. Kies op welke dagen van de week en op welk uur van de dag je je les of cursus schilderen wilt volgen. Al heb je alleen de tijd op een bepaalde dag van de week om een bepaald uur dan is het belangrijk dat je een docent vindt die beschikbaar is op deze tijden. Je kunt er ook voor kiezen hoe lang de lessen moeten duren, sommige deelnemers volgen graag les voor een uur, anderen volgen graag een les van een paar uur per les. Je kunt daarnaast kiezen voor wat voor periode je lessen wilt volgen, bijvoorbeeld voor maar een paar lessen of een cursus, workshop of lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of zelf voor langer dan een jaar. Ook kun je ervoor kiezen om lessen te plannen voor een specifieke maand, bijvoorbeeld voor de hele maand van september of oktober.

Kies voor een ideale locatie

Een ander voordeel van het volgen van je lessen, cursussen of workshops met onze docenten gespecialiseerd in schilderen in Utrecht is dat je zelf kunt kiezen waar je lessen moeten plaatsvinden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je lessen te volgen bij jou op de locatie. Je kan ook de beslissing nemen om aan de slag te gaan thuis op de locatie van je docent of een andere door je docent voorgestelde locatie. Meerdere docenten bezitten een eigen atelier waar zij lessen kunnen geven. Als je graag geen les volgt op een fysieke locatie met je docent kun je er altijd voor kiezen om aan de slag te gaan met je les schilderen online. Veel van onze docenten binnen en buiten Utrecht zijn goed getraind op het geven van lessen, cursussen of workshops online via de computer.

De beste lessen in Utrecht

Op Superprof werken we alleen samen met docenten die experts zijn op het gebied waarop zij lesgeven. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een docent die veel ervaring en kennis bezit op het gebied van schilderen en gerelateerde onderwerpen. Onze docenten kunnen je bijna overal mee helpen. Zoek snel contact op met de docent naar interesse en bespreek wat jouw behoeften en doelen zijn die jij wilt bereiken. Je docent zal snel laten weten of hij/zij beschikbaar is en inlichten waar je docent je allemaal mee kan helpen. Nog nooit is aan de slag gaan met lessen in schilderen zo eenvoudig geweest, je kunt gemakkelijk zoeken naar alle docenten die beschikbaar zijn en een eerste les boeken met een docent naar keuze. Naast docenten gespecialiseerd in schilderen, tekenen, illustreren, etc. hebben we ook docenten voor andere vakken in Utrecht en de rest van Nederland.

Elke docent wil je vol enthousiasme overal mee helpen. Al ben je op zoek naar les of een cursus creatief schilderen, tekenen, schetsen, illustreren, leren schilderen met acryl, aquarel en/of olieverf, een cursus beeldende kunst, een workshop schilderen aan een groep van meerdere personen, workshops schilderen aan kinderen, lessen voor een paar uur of een cursus schilderen voor een paar weken of maanden, een cursus voor een jaar, lessen in een professionele atelier, een uitgebreide tekencursus, voorbereiding voor toelating aan kunstscholen en academiën of iets dergelijks in Utrecht, wacht dan niet langer en bekijk snel wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Utrecht. Beslis met wie je graag aan de slag wilt en neem snel contact op. Start vandaag nog met je lessen!

Wat wil je leren?