Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Schaken

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 11 beoordelingen.

24 €/u

De beste prijzen: 97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €24 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Schaken leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Schaken

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Schaken?

De gemiddelde prijs van lessen Schaken is €24.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Schaken nemen?

Met de hulp van een leraar Schaken kun je goed worden in Schaken.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Schaken volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Schaken aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Schaken meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Schaken bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Schaken?

Er zijn momenteel 33 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Schaken lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 33 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Schaken beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 11 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.8 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Schaken?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Schaken!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Chess training via Superprof, een geweldige hobby!

Schaakleraren verspreid over heel Nederland

Is het voor jou altijd al een droom geweest om te leren schaken? De beste manier om te leren schaken is door aan de slag te gaan met een professionele schaakleraar. Een professional die precies weet hoe hij of zij alles zo goed mogelijk uit kan leggen. Wacht niet langer en laat je snel helpen door een van onze enthousiaste schaakleraren in jouw omgeving. Wij hebben schaak leraren verspreid over verschillende delen van Nederland, ongetwijfeld zijn er leraren niet al te ver bij jou vandaan. Mogelijk heb jij al redelijk wat ervaring met schaken maar wil jij graag je vaardigheden verbeteren en nieuwe strategieën leren. Wat jouw doelen ook zijn, onze schaak leraren kunnen jou overal mee helpen. Wacht dus niet langer en ontdek wie er momenteel beschikbaar zijn in jouw omgeving!

Het leren van de basis

Zoek jij naar les gericht op de basis? Onze schaak leraren weten precies hoe zij jou de basis moeten leren. Zij zullen jou helpen met het leren opzetten van het schaakbord en hoe de schaakstukken bewegen, van de pion tot de koning en dame. Leer alle speciale schaakregels, wie bij het schaken de eerste zet doet en hoe je een schaakpartij wint. Onze schaak leraren zullen jou helpen met het leren van de belangrijkste strategische schaakprincipes. Wordt binnen no-time een pro op het gebied van schaken, zoek een kompaan en ga de competitie aan. Om een expert te worden op het gebied van schaken is het belangrijk dat jij zoveel mogelijk oefent.

Schaakles aan intermediates en gevorderden

Niet alleen bieden onze schaak leraren lessen aan beginners die willen leren schaken maar ook aan cursisten die al aardig wat ervaring hebben maar op zoek zijn naar verbetering. Schaken is een sport en er zijn altijd wel aspecten die jij kunt verbeteren. Laat je helpen door een van onze schaak experts en breng je skills naar een hoger niveau. Leer gevorderde schaaktechnieken en pas deze toe in je spel.

Schaakles aan cursisten van alle categorieën en leeftijden

De meeste van onze schaak leraren geven les aan iedereen, ongeacht hun leeftijd. Bijna elke schaak leraar biedt les zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen. Ben je op zoek naar schaaklessen voor je zoon of dochter? De meeste van onze schaak leraren weten precies hoe ze schaaklessen moeten voorbereiden voor kinderen. Het kan voorkomen dat jij zoekt naar lessen gegeven aan een groep van meerdere personen tegelijk. Sommige van onze schaak leraren staan ervoor open om les te geven aan een groep van meerdere personen.

Lessen van hoge kwaliteit

Alle lessen die onze leraren bieden zijn van hoge kwaliteit. Op Superprof werken wij alleen samen met professionals in de vakken waarin zij gespecialiseerd zijn. Alle schaak leraren op Superprof hebben veel kennis en ervaring op het gebied van schaken en het geven van schaakles op alle niveaus. Niet alleen kun je profiteren van lessen schaken van de hoogste kwaliteit maar ook van het feit dat onze schaak leraren les bieden voor zeer goede prijzen. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die zij bieden is zeer betaalbaar vergeleken met de meeste externe cursussen. Daarnaast geven meerdere van onze schaak leraren korting op hun lessen als je er van tevoren voor kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken.

Kijk wie er beschikbaar zijn in jouw omgeving

Zoals we al zeiden beschikken wij over schaak leraren verspreid over heel Nederland. In bijna alle steden kun je beschikbare leraren vinden. Bovenaan deze pagina kun jij jouw woonplaats aangeven. Schrijf de naam van jouw woonplaats, bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag of Utrecht en klik op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties van schaakleraren zien die beschikbaar zijn in jouw woonplaats. Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie lezen over iedere leraar. Je kunt informatie vinden over onder andere hun kennis en ervaring met schaken en het geven van schaakles, op welk niveau zij lesgeven, of zij lesgeven aan kinderen, hun prijs per uur, de locaties waarop zij jou kunnen helpen en of zij in staat zijn om schaakles online te geven via de webcam.

Neem je schaakles wanneer het jou het beste uitkomt

Zorg ervoor dat jij een leraar vindt die in staat is om jou te helpen op de tijden waarop jij je schaaklessen wilt volgen. Mogelijk heb jij een volle agenda, heb jij het druk met school en/of werk en heb jij alleen vrije tijd op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur. Zorg er in dit geval voor dat je een schaak leraar vindt die in staat is om jou te begeleiden op deze dag en uur van de dag. Neem contact op met onze schaakleraren en vraag welke van onze leraren in staat zijn om jou te begeleiden op deze tijden.

Schaakles bij jou thuis

Volg jij je les het liefst bij jou thuis? Zorg er dan voor dat je een leraar vindt die ervoor open staat om te reizen naar jouw huis. Ook kun je de beslissing nemen om te reizen naar het huis van je leraar en je schaakles volgen bij hem of haar thuis. Als jij een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan de leraar en vraag of hij of zij jou kan helpen op deze locatie. Niet alleen kun je er bij ons voor kiezen om je schaakles te volgen op een fysieke locatie maar ook online via de webcam. Het grootste deel van onze schaakleraren staat ervoor open om schaakles online te geven. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen via de webcam.

Start vandaag nog met je eerste schaakles

Leren schaken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts een paar klikken kun je zien welke schaak leraren beschikbaar zijn in jouw omgeving, contact opnemen en je eerste les boeken. Ga vandaag of deze week nog aan de slag met je eerste schaakles. Vind snel een geschikte leraar en neem contact op. Laat aan de door jou gekozen leraar weten in wat voor lessen jij geïnteresseerd bent en wat jouw doelen zijn. Plan samen waar en wanneer de eerste schaakles plaats moet vinden. Start vandaag nog met je eerste les!

Wat wil je leren?