Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Fotografie

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 46 beoordelingen.

29 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €29 per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 3 uur.

Fotografie leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Fotografie

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Fotografie?

De gemiddelde prijs van lessen Fotografie is €29.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan.

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Fotografie nemen?

Droom je er sinds kleins af aan al van om perfecte foto’s te nemen zoals Eliot Porter en Frans Lanting. Maar iedere foto die je maakt is onscherp of onderbelicht. Niet getreurd.

 

Door een fotografie cursus bij Superprof kan je geavanceerdere technieken toepassen en maak je foto’s met de beste composities. Word beter dan ooit te voren!

 

Wees daarnaast niet gefrustreerd als je naar foto’s van anderen kijkt en denkt: dat zal ik nooit kunnen. Met de juiste technieken en handgrepen kan je met iedere fototoestel, van spiegelreflex camera tot camera van je smartphone, de prachtigste foto’s maken.

 

Superprof helpt je om les te vinden in jouw buurt. Ervaren leraren kunnen je vertellen over camerabediening, de basiskennis van het fotograferen of fotobewerking met Photoshop of Flashit.

 

Mede dankzij het leren van verschillende technieken zullen je foto’s ware plaatjes worden, die je overal wilt ophangen aan je muren. Go for it!

 

Je selecteert je privéleraar op Superprof en je plant in real life of online je privélessen fotografie, autonoom en vrij van beperkingen.

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om lessen fotografie te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen fotografie vol vertrouwen te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Fotografie volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Fotografie aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Fotografie meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Fotografie bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Fotografie?

Er zijn momenteel 383 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Fotografie lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 383 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren fotografie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 46 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Fotografie?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Fotografie!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Start vandaag nog met een cursus Fotografie

Leer fotograferen als een prof

Voor veel mensen is fotografie een hobby en hebben hier een grote passie voor, anderen maken er zelfs hun werk van. Foto’s van hoge kwaliteit maken is niet zomaar iets, je hebt er een gevoel voor nodig maar natuurlijk ook de ervaring. Er bestaan veel verschillende manieren en technieken waarop je verschillende soorten foto’s kan maken met de meest bijzondere effecten en unieke kleurencombinaties.

 

Foto’s maken is uniek en velen zien het als een kunst. Net zoals schilderen vereist het veel creativiteit. Voor de mooiste foto’s moet je goed uitvogelen wat de beste positie is, waar je precies een foto van wilt maken, je moet letten op de achtergrond, de belichting, wat er wel en niet moet voorkomen in de foto, welke effecten je moet toepassen, en veel meer.

 

Wat fotograferen zo bijzonder maakt is dat het je met een klik op je fototoestel in staat stelt om het moment dat je leeft op te slaan. Je kunt de meest unieke momenten gemakkelijk weer herleven als je terugkijkt naar de foto’s die je in het verleden hebt gemaakt. Je kunt de foto’s met iedereen delen en positieve gevoelens, emoties, ideeën en sensaties bij hen opwekken.

 

Wat maakt je een expert?

Je hoeft niet noodzakelijk een eeuwenlange studie te volgen om een expert te worden op het gebied van fotografie. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die professionele fotografen zijn geworden uit de praktijk. Al ben je nog een beginner, het is mogelijk om jezelf te specialiseren door veel te oefenen en natuurlijk door je te laten coachen.

 

Laat je lesgeven door een expert en vraag om feedback totdat je zelf een expert wordt. Mis je kennis op bepaalde vlakken? Je kunt nu gemakkelijk kennis opdoen door een specialist raad te plegen.

 

Steeds meer Nederlanders willen kennis opdoen over fotografie

Het wordt steeds gemakkelijker om foto’s te maken. Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon met een hoge resolutie camera. Je hoeft dus in principe alleen je mobiel uit je zak te halen om foto’s van hoge kwaliteit te maken. En dan te denken dat we er decennia geleden uren over deden.

 

Maar hoe gemakkelijk het ook lijkt, er zijn altijd dingen die je kunt bijleren, of je een beginner bent of een expert. Vergelijk foto’s gemaakt door beginners maar eens met die van bekende fotografen. Het verschil is al zeer snel te merken. Er bestaan duizenden verschillende manieren om foto’s te maken en maar weinig mensen weten hoe je foto’s op een professionele manier kunt bewerken.

 

Er bestaan ook duizenden verschillende soorten fotocamera’s van verschillende merken met een grote scala aan functies. Als je jezelf specialiseert in fotograferen zal je ook steeds sneller herkennen wat nou echte kwaliteitsfoto’s zijn. Dit maakt het mede zo interessant en is een van de redenen waarom zoveel mensen meer willen leren over fotografie.

 

Daarnaast vragen steeds meer industrieën om kennis van fotografie. Het is erg essentieel voor marketing en advertising maar ook voor mensen die werken in de IT, ingenieurs, architecten, ontwerpers, biologen, accountants, beheerders, muzikanten, artsen, criminologen, leraren en veel meer. Deze verscheidenheid aan beroepen verrijkt ook de fotografische gemeenschappen.

 

Hoe een marketeer aan de slag gaat verschilt heel erg van bijvoorbeeld een ontwerper of ingenieur, ze passen verschillende technieken toe en observeren verschillende details als het gaat om het maken van foto’s.

 

Fotografie bijlessen en cursussen, nu ook in Nederland en zelfs in je provincie!

Al jaren zochten mensen op het internet naar kwaliteitsvolle fotografie bijlessen en cursussen in Nederland, maar toch kwamen ze te weinig voor. Het was lang zeer moeilijk om kennis op te doen over fotografie en alles dat te maken heeft met fotografie. In het verleden hadden de meeste mensen alleen de optie om een cursus in het Engels te volgen of te kiezen voor een klassikale fotografie cursus.

 

Maar niet iedereen heeft de tijd en zin om klassikale fotografie cursussen te volgen die vaak maar een beperkte hoeveelheid informatie bieden. Gelukkig is dat tegenwoordig verleden tijd. Dankzij Superprof is het nu mogelijk om te kiezen voor een privéleraar naar keuze op de locatie die voor jou het beste uitkomt.

 

Je hoeft niet meer naar school te gaan of naar klassikale cursussen waar alles van te voren al gepland is en vaak niet gericht zijn op jouw interesses. Je kunt nu persoonlijk een privéleraar naar keuze inhuren wat veel voordelen met zich meebrengt.

 

Ten eerste hoef je niet meer ver te reizen, er zijn tientallen beschikbare leraren bij jou in de provincie en mogelijk zelfs dicht bij jou in de buurt. Je hoeft alleen contact op te nemen met de door jou gekozen leraar via Superprof en je kunt al snel afspreken wat voor jou het beste uitkomt. Je kunt met hem of haar op de locatie naar keuze afspreken om je cursus fotografie te volgen, bijvoorbeeld bij jou thuis of op de locatie van de leraar.

 

Heb je weinig tijd om te reizen en wil je de leraar niet over laten komen? Dan is dat geen enkel probleem, je kunt met je leraar afspreken om online fotografie les te volgen en sessies via je computer te houden. Eén-op-één fotografie lessen zijn ook een stuk persoonlijker, de leraar heeft automatisch veel meer aandacht en tijd voor jou waardoor je veel sneller zal leren.

 

Bovendien kun je de tijden naar keuze afspreken met je leraar, dit is veel flexibeler en stelt je in staat om op je eigen tempo te leren. Er zijn veel verschillende specialisaties als het gaat om fotografie, er is dus niets beters dan een expert met veel kennis in een speciaal gebied in te huren. De leraar zal zich richten op de onderwerpen waar jij graag meer over wilt weten, je zal dus nooit overbodige informatie krijgen of dingen moeten leren die jou eigenlijk niet of weinig interesseren. Er zijn tientallen leraren die je vol enthousiasme leren hoe je foto’s en video’s kunt bewerken met bepaalde programma’s, hoe je de beste foto’s kunt maken van landschappen, gebouwen, dieren, hoe je foto’s maakt van modellen, hoe de belichting werkt, hoe je pasfoto’s maakt, hoe je portretten fotografeert, hoe macrofotografie werkt, en veel meer.

 

 

Waarom kiezen voor onze deskundige leraren?

Op ons platform vind je een grote hoeveelheid experts en ervaren fotografen die zijn getraind om les te geven op veel verschillende gebieden als het gaat om fotografie. Velen zijn afgestudeerd in het hoger onderwijs en kunnen je precies vertellen hoe alles in elkaar zit. Sommige experts hebben zelfs meer dan 20 jaar ervaring in veel verschillende categorieën.

 

Ben je op zoek naar een professionele foto editor? Dan heb je bijvoorbeeld tientallen opties om uit te kiezen. Ben je op zoek naar een specialist in interieur, portret, mode of reportagefotografie? Je hebt keuze zat. Dus waar wacht je nog op om je kennis te verdiepen en een echte expert te worden op het gebied van fotografie? Ga nu aan de slag met één van onze leraren van Superprof!

Wat wil je leren?