Homepagina
Lessen geven

Neem een Pianoles op Superprof.

🥇 De crème de la crème
💻 11 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren
Piano in Groningen

Bekijk meer leraren

18 €/u

De beste prijzen: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €18/uur

7 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren normaal gesproken binnen 7 uur.

01

Vind je ideale leraar Piano in Groningen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze Piano leraren en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je lessen Piano

Overleg met je leraar Piano en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Groningen!

Bekijk ons aanbod aan lessen Piano in Groningen

Boek vandaag nog een pianoles Groningen via Superprof

Pianolessen met een ervaren pianodocent in Groningen

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren pianoleraar bij jou in de buurt van Groningen voor het geven van pianoles voor het leren spelen van piano, klavier, pianoles gericht op het leren lezen van noten, keyboard les, les gericht op piano spelen en zingen, pianoles gericht op het spelen van jazz, klassieke muziek, blues, Latin, wereldmuziek, tango, pop, muziek en pianolessen aan beginners, muziek en pianolessen aan intermediates, muziek en pianoles aan gevorderden, piano les aan kinderen, piano les aan jongeren en volwassenen, muziek en piano lessen aan groepen, kennis en ervaring opdoen, muziek en pianoles voor een aantal dagen, weken, maanden, lessen voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, muziek en pianoles online, een piano workshop online, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, muziekschool of conservatorium, les gericht op het spelen van een ander instrument of iets anders in Groningen? Vind dan snel een geschikte leraar bij jou in de buurt die de lessen of cursus biedt waar jij naar op zoek bent!

Vind een piano expert in Groningen

In Groningen hebben we een groot aantal professionele pianoleraren met veel kennis en ervaring op het gebied van muziek en piano. Onze pianoleraren in Groningen hebben diverse specialisaties en bieden verschillende soorten lessen, cursussen en workshops, zeer waarschijnlijk zal je de lessen vinden waar jij naar zoekt. Onze pianoleraren geven les aan leerlingen op elk niveau, van beginners tot intermediates en gevorderden. Ook geven onze pianoleraren les aan leerlingen van alle leeftijden, zowel aan kinderen als jongeren en volwassenen. Op deze pagina van pianoleraren in Groningen kun je alle leraren vinden die momenteel beschikbaar zijn in Groningen. Op de profielen kun je alle relevante informatie vinden met betrekking tot hun specialisaties, de soorten lessen die zij geven, kennis, ervaring, beschikbaarheid, tarieven en meer. Je kunt leraren vinden over heel Groningen, ongetwijfeld is er een perfecte leraar voor het geven van de lessen waar jij naar zoekt bij jou in de buurt. Naast Groningen kun je ook pianoleraren vinden in andere steden en regio’s van de provincie en de rest van Nederland. Maak snel contact met een leraar naar keuze en start zo snel mogelijk met je eerste pianoles in Groningen!

Pianoles met een docent naar keuze

Op Superprof kun je zelf bepalen met wie je aan de slag wilt. Je zit niet langer vast aan vooraf bepaalde lessen met een docent waar jij niet persoonlijk voor hebt gekozen. Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om pianodocenten in Groningen. Kijk snel welke docent voldoet aan jouw eisen en de doelen die jij wilt bereiken. Bekijk alle profielen, lees de informatie op de profielen goed door en bepaal met wie je aan de slag wilt. Als je een beslissing hebt genomen, wacht dan niet langer en boek een eerste les door op ‘Boek een les’ te klikken. Als je dit hebt gedaan kun je eenvoudig op verschillende manieren contact opnemen. Alle docenten op Superprof zijn professionals in de vakken waarin zij lesgeven. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een docent die veel kennis bezit over muziek en piano spelen en precies weet hoe hij/zij alles aan jou moet uitleggen. Alle lessen zijn van hoge kwaliteit, de meeste van onze docenten bieden lessen voor zeer betaalbare tarieven. De gemiddelde prijs per uur van onze lessen is zeer voordelig. Daarnaast bieden sommige van onze docenten kortingen op hun lessen als je van tevoren kiest om meerdere lessen tegelijk te boeken. Verder biedt bijna elke docent op Superprof een eerste les gratis. Ga snel aan de slag en profiteer van de voorgenoemde voordelen!

Bepaal hoe, waar en wanneer je lessen moeten plaatsvinden

Bij ons kun je zelf bepalen hoe, waar en wanneer je lessen moeten plaatsvinden. Je hebt een vrije keuze als het gaat om het bepalen van de locatie waar jij je pianoles wilt volgen. De meeste van onze docenten staan open voor het geven van les op verschillende locaties, dit kan zijn bij jou thuis, op de locatie van de docent of op andere locaties in Groningen. Ook staat een groot aantal van onze docenten open voor het geven van pianoles online via de computer. Zij zijn hier goed op voorbereid en weten precies hoe zij pianolessen online moeten geven. Kijk snel welke docent beschikbaar is op de locatie waar jij je lessen wilt volgen. Naast het zelf kunnen bepalen waar je lessen moeten plaatsvinden kun je ook kiezen op welke tijden jij je lessen wilt volgen. Ontdek welke docent beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent.

Boek zo snel mogelijk je eerste pianoles in Groningen

Al ben je op zoek naar een professionele en ervaren pianoleraar bij jou in de buurt van Groningen voor het geven van pianoles voor het leren spelen van piano, klavier, pianoles gericht op het leren lezen van noten, keyboard les, les gericht op piano spelen en zingen, pianoles gericht op het spelen van jazz, klassieke muziek, blues, Latin, wereldmuziek, tango, pop, muziek en pianolessen aan beginners, muziek en pianolessen aan intermediates, muziek en pianoles aan gevorderden, piano les aan kinderen, piano les aan jongeren en volwassenen, muziek en piano lessen aan groepen, kennis en ervaring opdoen, muziek en pianoles voor een aantal dagen, weken, maanden, lessen voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, muziek en pianoles online, een piano workshop online, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, muziekschool of conservatorium, les gericht op het spelen van een ander instrument of iets anders in Groningen, vind snel een perfecte leraar voor het geven van pianoles in Groningen. Bekijk het profiel van elke leraar en lees alle informatie goed door. Neem een beslissing en boek zo snel mogelijk je eerste les!

FAQ

💸 Wat kost een privéles Piano gemiddeld in Groningen en omgeving?

In Groningen is de gemiddelde prijs van een cursus Piano €18.

 

De ervaring van de Piano leraar , de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van leraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de tarieven voor bijles leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om cursussen piano te geven in Groningen en omgeving?

Je kunt hun werkervaring checken en op basis daarvan selecteren welke privé leraar in Groningen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles piano uit meer dan 11 tutoren.

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Piano in Groningen?

Uit beoordelingen geven de cursisten een gemiddelde waardering van uit 5.

 

Onze klantenservice staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, vijf dagen per week in het geval van vragen omtrent een les.

 

Extra hulp nodig?

👴🏼 Met welke intentie neem je bijles Piano in Groningen?

Privélessen piano met een leraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Droom je er sinds kleins af aan al van om een pianoconcert te geven voor je ouders, je grootouders of je klasgenoten? Zijn jouw sterren Schubert, Rubinstein, Chopin of Giacomo Puccini? (Deze top pianisten zijn de crème de la crème als het gaat om bekende pianisten!) Wil je ook zo goed piano leren spelen als deze muzikale genieën? Met een leraar bij Superprof zul je binnen de kortste keren Piano leren spelen als nooit tevoren.

 

Blues, Ragtime of Rock Piano, dit zijn verschillende stijlrichtingen die je kan leren via Superprof. En ook al heb je geen piano, dan is dat geen probleem. Bij de meeste pianoleraren op Superprof kan je ook afspreken om bij hen thuis te oefenen! Met een bijles leraar van Superprof doorgrond je ieder mysterie van de Piano, Piano Forte of Pianolina. En voordat je het weet geef je zelf een pianoconcert in de schouwburg of het theater, voor een geboeid publiek. Meld je vandaag nog aan.

 

Je richt je blik op je bijlesleraar en je organiseert in real life of online je lessen piano autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de begeleider van jouw keuze om lessen piano te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je privélessen piano in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 11 docenten piano in Groningen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kan je op Superprof ook online bijles piano volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen piano meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen piano bieden bovendien alle mogelijkheden om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen