Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 10 beoordelingen.

24 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 24euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Aan de slag gaan met Nederlands (NT2) in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Nederlands in Rotterdam

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

💸 Wat is de prijs van een bijles Nederlands NT2 in Rotterdam?

In Rotterdam is het gemiddelde tarief van Nederlands NT2 bijles per uur €24.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze leraren Nederlands NT2 geeft hun eerste Nederlands NT2 les gratis. Bekijk de prijzen van onze Nederlandse docenten in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar in Rotterdam om privélessen Nederlands NT2 te geven?

In Rotterdam en de omliggende gebieden zijn 39 docenten Nederlands NT2 beschikbaar voor het geven van privé lessen.

 

Je kunt hun advertenties bekijken en de leraar Nederlands NT2 benaderen die past bij je behoeften.

 

Kies je privé cursus uit ons aanbod van meer dan 39 leraar profielen.

💻 Kunnen we thuis online privéles Nederlands NT2 volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook bijlessen lessen nederlands (nt2) aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Nederlands NT2 meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Nederlands NT2 bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun leraar Nederlands NT2 in Rotterdam?

Uit een steekproef van 10 ratings, raten leerlingen  hun leraar Nederlands NT2 een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of via mail (tijdens werkdagen) als u vragen heeft over uw cursus.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Waarom zou je lessen Nederlands NT2 gaan starten?

Was het nou 't Kofschip of Het Fokschaap? En boe zat het ook alweer met de verleden tijd, de voltooid verleden tijd en de verschillende persoonsvormen? Nederlands is een van de moeilijkste talen om te leren. Veel buitenlandse mensen worstelen ontzettend met Nederlands. Dit is de reden waarom Nederlandstalige ondersteuning zo gewild is. En aan het eind van de dag is Nederlands natuurlijk, zolang je in Nederland woont, de allerbelangrijkste taal om te kunnen. Die moet je onder de knie krijgen.

 

Met de hulp van een leraar Nederlands NT2 van Superprof kunnen veel buitenlandse studenten hun angst voor de taal Nederlands uitschakelen. En dit kan weer het verschil maken tussen een geweldige taalcursus met een voldoende, of een weggegooide periode met een onvoldoende. En wat te denken van je integratie in ons koude kikkerlandje, mocht je zijn verhuisd of willen verhuizen? Hoe beter je de taal kent, hoe leuker het wordt om in Nederland te leven!

 

Alle Nederlands NT2 lessen met een gekwalificeerde privé tutor bieden je de kans de verschillende Nederlandse concepten beter onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om spelling, grammatica, lees- of schrijfvaardigheid, of de gevreesde Nederlandse uitspraak.

 

Schrijf je in voor bijlessen Nederlands NT2 om meer te leren over de verschillende concepten van de Nederlandse taal met een competente leraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende onderdelen van de Nederlandse taal sneller te leren beheersen.

 

Je hoeft alleen maar je leraar te kiezen en je Nederlands NT2 lessen te boeken van huis, of neem online lessen.

 

Is Nederlands niet je eerste taal en wil je je graag wat beter kunnen redden?  Neem dan lessen via Superprof en ontdek alles wat je moet weten over de prachtige Nederlandse taal.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of online lessen wilt volgen, kies je tutor en boek je cursus vandaag.

 

Een berichtenservice stelt je in staat te communiceren met je tutor om je Nederlands NT2 lessen te organiseren vanuit het comfort van jou huis, online of bij de leraar thuis.

 

Gebruik onze zoekmachine om  je leraar Nederlands te vinden tussen 39 bijlesleraren in Rotterdam.

 

Vind je leraar Nederlands

Zin om aan de slag te gaan met Nederlands (NT2) in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Nederlands (NT2) in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Nederlandse les in Rotterdam via Superprof

Redenen om een cursus Nederlands NT2 te volgen

 

Hoewel Rotterdam in vergelijking met andere steden minder buitenlanders trekt ieder jaar, komen er alsnog duizenden buitenlanders naar de havenstad om een leven op te bouwen in wat Rotterdammers beschouwen als de mooiste stad ter wereld. En geef ze eens ongelijk! Ze kunnen werken in de haven of een van de internationale bedrijven in de stad, ze kunnen zich storten in het rijke uitgaansleven, en omringen met internationale vrienden van een van de universiteiten in Rotterdam. Kortom, als buitenlander kan je een heel mooi leven opbouwen in Rotterdam en je hoeft er niet eens Nederlands voor te praten. Er zijn zoveel mensen met verschillende nationaliteiten in de stad dat je in principe helemaal kan opgaan in het stadsleven en alsnog je eigen taal blijven praten.

 

Maar toch: als je écht wilt meemaken hoe het is om in Nederland te wonen, als je met iedereen een praatje wilt kunnen maken en de mogelijkheid wil hebben om ten volle te kunnen genieten van al het moois wat de Nederlandse cultuur te bieden heeft, dan ontkom je er niet aan om Nederlands te leren. Sterker nog, je kan dankzij die Nederlandse cultuur nóg beter aan je Nederlands werken! Want wat dacht je van al die schitterende boeken die in het Nederlands geschreven zijn? Al die liedjes, films en musicals? Al die leuke en mooie televisieprogramma’s? Het is duidelijk dat het leren van Nederlands je veel meer brengt dan alleen de mogelijkheid te kunnen praten met je buurman of buurvrouw.

 

Het is uiteraard ook beter voor je kansen op de arbeidsmarkt als je Nederlands spreekt. Hoewel er bijvoorbeeld in de Rotterdamse haven behoorlijk wat banen zijn bij internationale bedrijven, waardoor je geen Nederlands hoef te spreken, is het toch goed voor je curriculum. En als je echt serieus nadenkt over het verkrijgen van een Nederlands paspoort, dan is het spreken van Nederlands NT2 zelfs een must bij het staatsexamen. Als je dus Nederlands staatsburger wil worden, ontkom je er niet aan! In Rotterdam ben je hoe dan ook aan het juiste adres als je een cursus Nederlands NT2 wilt volgen.

 

Waar je een Nederlands NT2 les in Rotterdam kan doen

 

Een stad als Rotterdam groeit ieder jaar weer door immigratie. Zoals we al eerder schreven is de stad een echte trekpleister voor buitenlanders vanwege het goede leven dat je er kan hebben. Vanwege het hoge aantal buitenlanders dat in Rotterdam woont, is er ook een groot aanbod aan mogelijkheden om Nederlands NT2 cursussen te volgen. Als je op zoek bent naar Nederlands NT2 les kan je bijvoorbeeld aankloppen bij een van de vele taalinstituten in de stad die erop zijn gericht om migranten Nederlands NT2 te leren. Het zijn bureaus en kantoren waar echte specialisten werken, die vaak jarenlange ervaring hebben met werken met buitenlanders. Als je hier een Nederlands NT2 cursus wil volgen moet je meestal wel bereid zijn om diep in de buidel te tasten en daarnaast om geen probleem te hebben met groepslessen. Als je privéles Nederlands NT2 wil bij zo’n instituut ben je al helemaal veel geld kwijt! Een andere optie die je hebt is een avondcursus Nederlands nemen op een hogeschool of universiteit. Het komt op deze scholen nog wel eens voor dat er door ouderejaarsstudenten cursussen worden gegeven die zich speciaal richten op mensen uit het buitenland die Nederlands als tweede taal willen leren. Als je budget niet al te groot is, je een voorkeur hebt voor privéles en alsnog les wilt krijgen van een docent Nederlands NT2 die ervaring heeft met en kennis heeft van het lesgeven van Nederlands, dan is er nog een andere optie die je hebt om een uiterst geschikte leraar te vinden. En het mooie is: je hoeft als je dit al artikel leest weinig te doen. Sterker nog, je bent al op de juiste plek om de perfecte Nederlands NT2 cursus te vinden!

 

Superprof helpt je aan een docent Nederlands NT2

 

Op Superprof vind je namelijk docenten van dezelfde kwaliteit als je ze vindt op die taalinstituten, en dit keer met de mogelijkheid om privéles te krijgen en voor een vaak betaalbaar uurtarief. De docenten Nederlands NT2 uit Rotterdam bij Superprof zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Ze hebben hun strepen in het onderwijs lang en breed gehaald, en ze lopen in hun ervaring uiteen van (voormalig) docenten aan de middelbare school tot (ex-)hoogleraren. Ze hebben de beste kwalificaties, de hoogste diploma’s en als je twijfelt over hun eerdere ervaringen met het geven van Nederlands NT2 bijles, kun je altijd kijken op hun profiel wat hun eerdere leerlingen zeggen over de leraar in kwestie.

 

Als je dus een Nederlands NT2 docent in Rotterdam wilt hebben, dan heb je keuze genoeg. Voordat je een definitieve beslissing neemt, is het wellicht wel handig voor jezelf een aantal vragen te beantwoorden, om aan de hand daarvan je zoekopdracht specifieker te kunnen maken en zo uit te komen bij een leraar Nederlands NT2 die precies bij je past. Zoals we al zeiden, is het budget zeer belangrijk. Een docent Nederlands NT2 moet betaalbaar zijn en je moet het zeker enkele maanden met hem of haar kunnen uithouden. Als een leraar Nederlands NT2 een lestarief heeft dat boven je budget valt, niet getreurd! Het is wellicht mogelijk om te onderhandelen en de prijs iets omlaag te drijven. Houd jezelf wel voor dat als je echte kwaliteit wilt, dit ook een prijs heeft.

 

Kijk daarnaast naar je eigen doelen. Wil je echt gaan voor het staatsexamen Nederlands NT2, of wil je Nederlands NT2 op een basisniveau leren om in ieder geval korte gesprekjes in het Nederlands te kunnen voeren. Sommige docenten Nederlands NT2 op Superprof hebben meerdere studenten voorbereid op het Nederlands NT2 staatsexamen, en kunnen je dus een perfecte voorbereiding geven, terwijl andere leraren gewoon precies weten hoe ze je snel een taal kunnen leren. Voor iedereen is er een geschikte docent op Superprof, het is aan jou om te kiezen wie het best bij je past!

Wat wil je leren?