Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands (nt2)

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 203 beoordelingen.

23 €/u

De beste deals: 98% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €23

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen nederlands (nt2) online

Overleg met je leraar nederlands (nt2) en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Nederlands (nt2)

FAQ

📒 Hoe werkt lessen nederlands (nt2) online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

809 leraren bieden

online lessen nederlands (nt2).

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen nederlands (nt2) te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

 

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 809 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen nederlands (nt2) te geven ?

 

809 leraren nederlands (nt2) bieden aan om je te helpen met nederlands (nt2).

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 809 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen nederlands (nt2)?

De gemiddelde prijs voor online lessen nederlands (nt2) is 23 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar nederlands (nt2)
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren nederlands (nt2) krijgen?

Gemeten over een totaal van 203  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

 

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

 

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .

 

809 leraren nederlands (nt2)  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Nederlandse les online: het was nog nooit zo makkelijk

De geheimen van een goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Ben je nieuw in Nederland, of woon je er al jaren? Of misschien ben je hier geboren maar ben je opgegroeid in een huis waar Nederlands niet de hoofdtaal was? Er kunnen meerdere factoren zijn die ervoor zorgen dat je de taal niet 100% beheerst. Dit is niet noodzakelijk een probleem, het is namelijk nooit te laat om je taalvaardigheden naar een hoger niveau te brengen en mogelijk Nederlands te leren op een moedertaalniveau. Wil je een goede toekomst doorbrengen en jezelf zo goed mogelijk ontwikkelen?

 

Een goede beheersing van Nederlands is erg belangrijk in onze maatschappij en goede taalvaardigheden zijn van hoog belang op alle vlakken in het dagelijks leven. Al ga je naar school, wil je beginnen met een opleiding, zoek je naar werk of heb je een lopend emigratieproces? Wat je situatie ook is, alles vereist dat je in elk geval een goede basis hebt van Nederlands. Wat je toekomstplannen ook zijn, wacht niet te lang om te starten aan een taalcursus Nederlands.

 

Nederlands lessen volgen

 

Het volgen van Nederlandse les is nu eenvoudiger dan ooit en kan zelfs bij jou in de buurt of online! Je hoeft tegenwoordig niet meer ver te reizen of je aan te melden voor een traditionele klassikale cursus op plekken die zich mogelijk ver van jouw huis bevinden.

 

Dit is geen probleem meer, dankzij Superprof kun je lessen volgen van hoge kwaliteit dicht bij jou thuis of online. Veel leerlingen kiezen voor online lessen, daarnaast kun je er ook voor kiezen om de leraar over te laten komen bij jou thuis of op een andere locatie als dat beter uitkomt. Voor het volgen van lessen online kun je alle informatie die je nodig hebt via online sessies ontvangen, je bent in staat om les te krijgen en te oefenen via je computer.

 

Lessen volgen bij ons is ook veel goedkoper, bijna gratis vergeleken met andere cursussen. Je kan ook Nederlands lessen volgen met meerdere personen tegelijk, het maakt onze Nederlands leraren niet uit of je alleen bent of met een groep. Onze Nederlands leraren zijn getraind om Nederlands les te geven aan mensen van alle leeftijden en categorieën, zoals studenten, werkers, jonge kinderen van een paar jaar, jongeren, volwassenen, alle sprekers van Nederlands als een tweede taal en anderstaligen die voor het eerst kennismaken met de Nederlandse taal. Onze Nederlands leraren staan open voor de tijden en uur van de dag die jou het beste uitkomen.

 

 Onze leraren weten precies hoe ze je kunnen helpen

 

Het volgen van een cursus of bijles Nederlands is erg populair, steeds meer mensen overwegen om een Nederlands cursus te nemen, mede omdat het eenvoudiger is dan ooit om een cursus te volgen. Dagelijks komen we in contact met leerlingen die Nederlands spreken op alle niveaus, sommigen zijn nog maar kort in Nederland, anderen wonen hier al hun hele leven. Wat je niveau van Nederlands ook is en wat je moedertaal ook is, Frans, Engels, Arabisch, Russisch of een dergelijke taal, er staat altijd een Nederlands leraar voor je klaar die je kan helpen om je Nederlands naar een hoger niveau te brengen. De Nederlands leraar zal al snel herkennen wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe je je zwakke punten kunt verbeteren zodat je in een korte tijd Nederlands goed zal kunnen beheersen. Sommige studenten spraken al vloeiend Nederlands binnen een jaar!

 

Weet waar de Nederlandse taal uit bestaat

 

De Nederlandse taal bestaat net zoals alle talen uit grammatica, oftewel de structuur en alle regels die we gebruiken bij het spreken en schrijven van de taal. Er zijn veel verschillende woorden, zinnen en zinsdelen die met elkaar worden gecombineerd en worden gebruikt in verschillende volgordes. Morfologie is het element dat zich richt op hoe woorden zijn opgebouwd en hoe ze worden gevormd. De fonetiek richt zich op de uitspraak van de taal, hoe woorden, klanken, klinkers, medeklinkers en zinnen worden uitgesproken.

 

De semantiek is een element dat zich richt op de betekenis van woorden, zinnen en uitingen. De lexicologie richt zich op de diepere betekenis en afkomst van woorden en welke woorden oorspronkelijk zijn afgeleid van specifieke woorden. De pragmatiek verdiept zich in hoe we de taal gebruiken om onszelf uit te drukken, welke woorden en zinnen we gebruiken, hoe we ze uitspreken en wat we ermee bedoelen.

 

Verbeter je Nederlands op een speciaal vakgebied

 

Mogelijk wil je niet alleen je kennis van de Nederlandse taal uitbreiden maar ook meer kennis opdoen als het gaat om een bepaald vakgebied. Als je van plan bent om te studeren is het van uiterst belang dat je de taal goed genoeg beheerst om een studie aan te kunnen. Het komt daarnaast ook vaak voor dat mensen de taal redelijk goed beheersen maar vastlopen als het gaat om bepaalde vakken, aangezien het taalniveau daar mogelijk te hoog ligt.

 

Hoe oud je ook bent, het is altijd een goed tijdstip om je voor te bereiden of om hulp te vragen van een privéleraar tijdens het volgen van onderwijs. Hij of zij zal je alles uitleggen waardoor het onmogelijk is om achter te lopen op de rest en je goed voor te bereiden op huiswerk, toetsen of examens. Mogelijk ben je al jaren geïnteresseerd om te werken binnen een specifieke branche, maar is je taalniveau niet hoog genoeg om te solliciteren. Of misschien ben je meerdere keren afgekeurd vanwege je taalgebrek. Dit zijn veelvoorkomende redenen waarom velen ervoor kiezen om hun Nederlands te verbeteren.

  

Kom erachter wat voor lessen je nodig hebt

 

Er zijn veel verschillende taalniveaus, daarnaast zijn er veel redenen waarvoor mensen een betere beheersing willen krijgen in het Nederlands. Het is niet altijd gemakkelijk om er zeker van te zijn wat voor lessen jij precies nodig hebt. Dit hangt af van hoe goed jij de taal spreekt, of je een beginner bent of al zeer gevorderd bent, Superprof beschikt over leraren die goed zijn voorbereid op het lesgeven voor alle taalniveaus bij jou in de buurt.

 

Je hoeft alleen een leraar uit te kiezen en met hem of haar bespreken wat je zwakke en sterke punten zijn, of je je wilt richten op grammatica, schrijven, lezen of misschien uitspraak. De leraar zal je al snel advies geven en laten weten wat voor lessen ideaal voor jou zijn. Al onze leraren zijn experts en zijn gespecialiseerd in het lesgeven van Nederlands aan leerlingen van alle niveaus, leeftijden en achtergronden. Wacht dus niet langer en neem contact op!

Wat wil je leren?