Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Nederlands in Apeldoorn

Bekijk meer leraren

4.5 /5

Onze leraren Nederlands hebben een gemiddelde rating van 4.5 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

26 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 26euro per uur.

2 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Nederlands reageren gemiddeld binnen 2 uur.

Aan de slag gaan met Nederlands (NT2) in Apeldoorn is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Nederlands in Apeldoorn

Overleg met je leraar Nederlands en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Apeldoorn

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Apeldoorn!

FAQ

💸 Wat is het tarief van cursussen Nederlands NT2 in Apeldoorn?

Het gemiddelde tarief van cursussen Nederlands NT2 in Apeldoorn is €26.

 

Tutoring-tarieven voor Nederlands NT2 lessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar Nederlands NT2
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van onze bijlesleraren Nederlands NT2 geeft de eerste Nederlandse bijles gratis. Bekijk de prijzen van onze Nederlandse docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar in Apeldoorn om Nederlands NT2 les te geven?

In Apeldoorn en de voorsteden zijn 6 Nederlands NT2 leraren beschikbaar voor het geven van privé lessen.

 

Bekijk hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies je privécursus Nederlands in Apeldoorn uit ons aanbod van meer dan 6 beschikbare bijlesleraren Nederlands.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online privélessen Nederlands NT2 volgen, thuis, via webcam?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen lessen nederlands (nt2) aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Nederlands NT2 meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Nederlands NT2 bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan bijlesleraren Nederlands NT2 is gegeven in Apeldoorn?

Leerlingen gaven hun leraren Nederlands NT2 gemiddeld 4.5 uit 5 in een steekproef van 1 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw cursus, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefonisch contact of mail tijdens werkdagen een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Om welke redenen zou je privélessen Nederlands NT2 gaan volgen?

Was het nou 't Kofschip of Het Fokschaap? En boe zat het ook alweer met de tegenwoordige tijd, de voltooid verleden tijd en de verschillende persoonsvormen? Nederlands is een van de moeilijkste talen om te leren. Veel buitenlandse kinderen worstelen ontzettend met Nederlands. Dit is de reden waarom extra bijles Nederlands zo gewild is. En aan het eind van de dag is Nederlands natuurlijk, zolang je in Nederland woont, de allerbelangrijkste taal om te kunnen. Die moet je onder de knie zien te krijgen.

 

Met de hulp van een privéleraar Nederlands NT2 van Superprof kunnen veel buitenlandse leerlingen hun angst voor de taal Nederlands overwinnen. En dit kan weer het verschil maken tussen een fantastische taalcursus met een voldoende, of een vervelende periode met een onvoldoende. En wat te denken van je integratie in ons koude kikkerlandje, mocht je zijn verhuisd of willen verhuizen? Hoe beter je de taal beheerst, hoe leuker het wordt om in Nederland te leven!

 

Alle Nederlands NT2 cursussen met een competente privé tutor bieden je de kans de verschillende Nederlandse concepten beter onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om spelling, grammatica, lees- of schrijfvaardigheid, of de gevreesde Nederlandse uitspraak.

 

Schrijf je in voor bijles Nederlands NT2 om meer te leren over de verschillende concepten van de Nederlandse taal met een gecertificeerde privé docent. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte tijd om de verschillende onderdelen van de Nederlandse taal efficiënter te leren beheersen.

 

Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je lessen te boeken in het comfort van je huis of op een externe locatie.

 

Is Nederlands niet je eerste taal en wil je je graag wat beter kunnen redden?  Neem dan lessen via Superprof en ontdek alles wat je moet weten over de prachtige Nederlandse taal.

 

Of je nu privélessen wilt volgen vanuit het comfort van je huis of op een externe locatie, kies je leraar en reserveer je lessen vandaag.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kunt afspreken met je leraar om je Nederlands NT2 les in te plannen, zodat je kan leren vanuit je luie stoel of op een externe locatie.

 

Gebruik onze zoekmachine om  je leraar Nederlands te vinden tussen 6 bijlesleraren in Apeldoorn.

 

Vind je leraar Nederlands

Zin om aan de slag te gaan met Nederlands (NT2) in Apeldoorn?

Check ons geweldige aanbod van leraren Nederlands (NT2) in Apeldoorn!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind een nt2 school in Apeldoorn via Superprof

De Nederlandse taal leren met een van onze N2T leraren in Apeldoorn

 

Wil jij graag meer kennis opdoen over de Nederlandse taal en/of bepaalde vaardigheden verbeteren met behulp van een van onze Nederlands leraren bij jou in de buurt van Apeldoorn? Bij ons is dat mogelijk! In Apeldoorn beschikken wij over meerdere zeer ervaren en professionele Nederlands N2T leraren met een grote passie voor de Nederlandse taal en het helpen van mensen die graag Nederlands willen leren. Onze leraren in Apeldoorn willen jou graag helpen en ervoor zorgen dat jij de Nederlandse taal zo snel mogelijk op een veel beter niveau kunt beheersen. Bekijk wie er momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Apeldoorn en leer de Nederlandse taal beter spreken, lezen en schrijven dan ooit tevoren!

 

Wat is Nederlands als tweede taal?

 

Nederlands als tweede taal, vaak afgekort als N2T of NT2, is een vak dat bestaat uit het onderwijzen van Nederlands aan leerlingen met een andere moedertaal, met name immigranten, toeristen, expats, vluchtelingen, mensen die de taal willen leren voor werk, zaken, diplomatie of culturele nieuwsgierigheid. Het is van groot belang dat iedereen die zich in Nederland bevindt een goed begrip heeft van de Nederlandse taal en zonder moeite in staat is om goed te kunnen spreken, lezen en schrijven. Op Superprof hebben wij een groot aantal Nederlands N2T leraren die jou graag willen helpen met het geven van les en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Onze leraren geven les aan leerlingen van verschillende categorieën en op alle niveaus. Onze leraren geven les aan mensen die zich nog niet zo lang in Nederlands bevinden en hulp nodig hebben met het leren van de basis tot mensen die hier al meerdere jaren zijn en al een redelijk begrip hebben van de Nederlandse taal maar graag hun kennis uit willen breiden.

 

Waarom aan de slag gaan met een van onze N2T leraren?

 

Er zijn veel redenen waarom jij aan de slag zou moeten gaan met onze N2T leraren op Superprof. Een van de meeste voor de hand liggende redenen is dat je veel tijd bespaart. Privéles Nederlands volgen met een privéleraar bespaart je veel tijd omdat je niet ver hoeft te reizen of mogelijk helemaal niet hoeft te reizen. Je kunt ervoor kiezen om je Nederlandse lessen te volgen op een dichtbije locatie of zelfs bij jou thuis. Je kunt ervoor kiezen om je leraar rechtstreeks naar je huis te laten reizen om jou te helpen met het leren van de Nederlandse taal. Geniet van gepersonaliseerde lessen. De leraar zal zich tijdens de les verdiepen in jouw behoeften en een gepersonaliseerde follow-up bieden op basis van jouw niveau, beschikbare tijden, je doelen, je verwachtingen en de door jou gewenste manier van lesgeven. Het volgen van les zorgt er daarnaast voor dat je sneller vooruitgang boekt. Bij groepslessen is het vaak moeilijker om ons volledig te concentreren en de leraar moet veel tijd en aandacht besteden aan andere leerlingen. Bij privélessen gaat het alleen om jou en de leraar, je hebt continue interactie.

 

Vind een geschikte leraar

 

Zorg er snel voor dat je een Nederlands N2T leraar vindt die voldoet aan jouw eisen en doelen. Je kunt op deze pagina alle advertenties vinden van leraren die beschikbaar zijn voor het geven van Nederlandse lessen in Apeldoorn. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over de onderwerpen waar zij in gespecialiseerd zijn, op welke niveaus zij lesgeven, hun ervaring, achtergrond, opleidingen, hun prijs per uur en de locaties waarop zij lesgeven. Je kunt op sommige advertenties ook beoordelingen en recensies vinden die vorige leerlingen hebben achtergelaten. Vergeet niet te profiteren van een eerste les gratis. De meeste van onze Nederlands leraren in Apeldoorn bieden een eerste les gratis van een uur. Maak gebruik van deze gratis les en kijk of de les jou bevalt. Met wie jij ook beslist om aan de slag te gaan, je zult ongetwijfeld les volgen met een professionele leraar op het gebied van Nederlands als tweede taal. Op Superprof werken wij alleen samen met experts op de gebieden waarop zij lesgeven. Meerdere van onze leraren in Apeldoorn hebben ook een redelijk begrip van andere talen, zoals Engels, Frans en Duits.

 

Volg je lessen of cursus op een door jou gewenste locatie

 

Bij ons kun je profiteren van het feit dat je zelf kunt bepalen waar je lessen of cursus plaats moet vinden. Heb jij een specifieke locatie in gedachten voor het volgen van je lessen, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dat je een leraar vindt die in staat is om jou te begeleiden op de locatie waarop jij aan de slag wilt. Het is belangrijk dat je zelf kunt bepalen waar je lessen plaats moeten vinden. Volg je lessen op een locatie waarop jij je comfortabel en op je gemak voelt. Op de advertenties van onze leraren kun je zien op welke locaties iedere leraar in staat is om jou te helpen. De meeste van onze Nederlands N2T leraren in Apeldoorn staan ervoor open om les te geven op verschillende locaties, dit kan zijn bij jou thuis, op de locatie van de leraar en zelfs online via de webcam. Een groot aantal van onze Nederlands leraren op Superprof staat ervoor open om privéles Nederlands online te geven via de webcam.

 

Neem contact op en boek je eerste Nederlands les in Apeldoorn

 

Bekijk alle advertenties en lees alle informatie zorgvuldig door. Kijk of er een leraar tussen zit die lessen biedt op jouw niveau. Als je een geschikte leraar hebt gevonden, wacht dan niet langer en neem snel contact op en boek je eerste les. Je kunt op een eenvoudige manier contact opnemen en/of je eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken op de advertentie van een door jou gekozen leraar in Apeldoorn. Start vandaag nog met je eerste les Nederlands!

Wat wil je leren?