Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Japans

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 17 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

16 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 16 uur.

Japans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Japans

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Japans?

De gemiddelde prijs van lessen Japans is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Japans nemen?

Met de hulp van een leraar Japans kun je goed worden in Japans.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Japans volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Japans aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Japans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Japans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Japans?

Er zijn momenteel 47 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Japans lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 47 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Japans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 17 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.8 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Japans?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Japans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Japans leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar. Ga ervoor!

Ga snel aan de slag met een Japans leraar naar keuze

 

Ben jij geïnteresseerd in het leren van de Japanse taal? Wil jij in deze unieke taal kunnen spreken, lezen en schrijven? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over een groot aantal Japans leraren verspreid over verschillende delen van Nederland die jou graag willen helpen met het leren van de Japanse taal. Zij hebben veel ervaring en veel leerlingen geholpen met het leren van deze taal. Kijk gauw of je een geschikte Japans leraar kunt vinden bij jou in de omgeving!

 

De Japanse taal leren

 

Japan is een land dat bekend staat om zijn cultuur, taal, prachtige landschappen, bruisende steden en niet te vergeten een fantastische keuken. Als jij geïnteresseerd bent in Japan en de Japanse cultuur, dan kan het leren spreken van Japans je helpen om het land en zijn geschiedenis beter te begrijpen. Steeds meer mensen vinden nieuwe en creatieve manieren om nieuwe dingen te leren vanuit het comfort van hun eigen huis. Japans leren met een professionele leraar bij jou in de buurt of bij jou thuis is een geweldige manier om gebruik te maken van de extra tijd die je hebt zonder al te ver te reizen. Het volgen van privélessen is een geweldige manier om als beginner een taal te leren, op een niveau en tempo dat bij je past. Wat je huidige kennis en vaardigheden op het gebied van spreken, lezen of schrijven in het Japans ook zijn, bij Superprof kunnen we je helpen de beste leraar te vinden die bij jouw behoeften past.

 

Een nieuwe taal leren is niet altijd een gemakkelijk proces. Vooral als het gaat om een taal die maar weinig in gemeen heeft met de talen waar jij kennis van hebt. Je zal kennismaken met een geheel nieuw alfabet, dit zal vooral in het begin een grote uitdaging zijn. In de Japanse taal zijn er drie alfabetten: Hiragana, Katakana en Kanji. Hiragana omvat bijna alle woorden in de Japanse taal. Dit alfabet met 46 karakters is de variant waarvoor de meeste beginners kiezen om te leren. Als jij goed je best doet is het mogelijk om dit alfabet te leren in de eerste week. Het tweede alfabet, Katakana, voegt wat complexiteit toe omdat het min of meer hetzelfde is als Hiragana, maar het wordt vaak gebruikt om vreemde woorden te schrijven die in het Japans zijn overgenomen. Kanji is een compleet andere tekenset met in totaal 200 afzonderlijke tekens. Maar het gebruik van Kanji is efficiënter om te lezen en schrijven. Hiragana is het meest gebruikte alfabet.

 

Vind een geschikte Japans leraar

 

Ons platform is super eenvoudig om te gebruiken, binnen een paar klikken kun je zien wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt, alle belangrijke informatie vinden over elke Japans leraar en contact opnemen. Wij hebben Japans leraren verspreid over verschillende delen van Nederland, je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Bergen op Zoom, Leiden, Noordwijk, Maastricht, Dordrecht, Den Haag en veel meer plaatsen in Nederland. Kom er snel achter welke leraren momenteel beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Schrijf de naam van jouw woonplaats en klik vervolgens op zoeken. Hierna zul je alle Japans leraren zien die in staat zijn om jou te helpen bij jou in de omgeving.

 

Scroll door ons aanbod van ervaren en enthousiaste Japanse leraren bij jou in de buurt en lees al hun informatie en de beoordelingen die door vorige leerlingen zijn achtergelaten. Japans leren hoeft niet duur te zijn, kijk welke uurtarieven onze Japans leraren bieden en vind de juiste leraar tegen de juiste prijs voor jou. Een groot aantal van onze Japans leraren op Superprof bieden een eerste les gratis van een uur. Het nemen van een eerste les gratis van een uur is een geweldige manier om te zien of je geïnteresseerd bent in het volgen van een cursus voordat je een bepaalde prijs vastlegt.

 

Ga aan de slag op de dagen van de week waarop jij vrij bent

 

Heb jij een volle agenda en alleen vrije tijd op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op maandag, dinsdag of donderdag om 2 uur ’s middags? Neem dan contact op en laat weten aan een door jou gekozen leraar dat jij geïnteresseerd bent in het volgen van jouw cursus op deze dag en uur van de dag. De leraar zal jou snel laten weten of hij of zij beschikbaar is op deze dag en uur van de dag of dat andere tijden beter uitkomen voor hem of haar.

 

Laat weten welke locatie het beste voor jou uitkomt

 

Heb jij een specifieke locatie in gedachten waarop jij je cursus Japans wilt volgen, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dan dat je een Japans leraar vindt bij jou in de buurt die in staat is om een cursus te geven bij jou thuis. Daarnaast staan veel leraren er ook voor open om jou te ontvangen op hun locatie. Op de advertenties van onze Japans leraren kun je zien op welke locaties iedere leraar in staat is om les te geven. In het geval dat jij geen geschikte leraar kunt vinden in jouw omgeving kun je er ook voor kiezen om je lessen of cursus Japans online te volgen via de webcam. Een groot deel van onze Japans leraren op Superprof staan ervoor open om lessen online te geven. Zij weten precies hoe zij online lessen moeten voorbereiden van hoge kwaliteit.

 

Neem contact op en plan wanneer de eerste les plaats moet vinden

 

Als jij een geschikte Japans leraar hebt gevonden, wacht dan niet langer en boek je eerste les. Je kunt via de advertentie je eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken. Klik hierop en stuur de door jou gekozen Japans leraar een bericht. Laat de leraar hierin weten naar wat voor lessen of cursus jij op zoek bent, wat jouw doelen zijn en wat jij verwacht van de lessen. De leraar zal zijn of haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven en jou voorzien van alle belangrijke informatie over de lessen die hij of zij biedt. Plan samen met de leraar waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Begin vandaag nog met je eerste les Japans!

 

Wat wil je leren?