Uitstekend
reviews

Onze selectie van gitaarleraren in Leeuwarden

5.0 /5

Onze Gitaarleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

23 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 23euro per uur.

1 h

Zo snel als het licht! Onze gitaardocenten reageren gemiddeld binnen 1 uur.

Aan de slag gaan met Gitaar in Leeuwarden is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je gitaar lessen in Leeuwarden

Overleg met je gitaar leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Leeuwarden

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leeuwarden.

FAQ

💸 Wat is het gemiddelde bedrag voor privélessen Gitaar in Leeuwarden?

In Leeuwarden is het gemiddelde bedrag van een bijles gitaar €23.

 

De ervaring van de Gitaar leraar , de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om cursussen gitaar te geven in Leeuwarden?

In Leeuwarden en omgeving bieden 4 bijles leraren gitaar lessen aan.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Leeuwarden, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je privé lessen gitaar uit meer dan 4 leraren.

✒️ Hoe worden leraren Gitaar uit Leeuwarden beoordeeld?

De cursisten geven een gemiddelde score van 5.0 uit 5 op een meting van 1 reviews.

 

In het geval van complicaties omtrent een cursus, staat het Superprof-team tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, vijf dagen per week.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

💻Kun je op Superprof ook online bijlessen gitaar volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de tutors biedt ook cursussen lessen gitaar aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen gitaar meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen gitaar bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Gitaar in Leeuwarden?

Check ons geweldige aanbod van leraren Gitaar in Leeuwarden!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem vandaag nog gitaar les in Leeuwarden via Superprof

De beste gitaarlessen in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een leraar gespecialiseerd in het geven van gitaarles in Leeuwarden? Wil je graag gitaar leren spelen en/of gitaarles volgen gericht op het leren van akkoorden, het leren lezen van noten, gitaar en muziekles gericht op rock, metal, blues, jazz, reggae, pop, flamenco, muziek en gitaar les aan beginners, muziek en gitaar les aan intermediates, muziek en gitaarles aan gevorderden, lessen aan groepen, lessen aan kinderen, gitaarles aan jongeren en volwassenen, gitaarles voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, gitaarschool of conservatorium, gitaar en muziekles online, een cursus online, een proefles van dertig minuten tot een uur, les gericht op basgitaar, viool of een ander instrument, vind zo snel mogelijk een perfecte docent voor het geven van gitaarles in Leeuwarden!

Vind een perfecte docent bij jou in de buurt

In Leeuwarden beschikken we over meerdere docenten met een grote passie voor muziek en gitaar spelen. Al onze docenten zijn experts op het gebied van gitaar spelen en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het geven van gitaarles. Onze docenten hebben veel kennis, ervaring en diverse specialisaties, zij hebben veel ervaring met het geven van gitaarles aan leerlingen van verschillende niveaus en categorieën. Zij geven gitaarles zowel aan beginners als gevorderden en van jong tot oud. Wij hebben docenten verspreid over heel Leeuwarden, ongetwijfeld zul je een geschikte docent vinden die de lessen biedt waar jij naar op zoek bent bij jou in de buurt. Op deze pagina van gitaardocenten in Leeuwarden kun je alle docenten vinden die in staat zijn voor het geven van les in Leeuwarden. Op de profielen van de docenten kun je alle belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, de soorten lessen die zij bieden, kennis, ervaring, hun tarief per lesuur, beschikbaarheid, locaties en meer.

Kijk zo snel mogelijk wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Leeuwarden. Bekijk en lees elk profiel en alle informatie goed door. Kijk welke van onze docenten geschikt is voor het geven van de lessen, cursus of workshop die jij nodig hebt, neem contact op en boek je eerste les. Je kunt eenvoudig contact maken en een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken op het profiel van de docent. Als je dit hebt gedaan zal je vervolgens alle opties zien waarmee je contact kunt maken met de docent. Er is niets beter dan aan de slag gaan met een docent die alles weet van het onderwerp waarover jij graag wilt leren. Boek zo snel mogelijk je eerste les met een docent naar keuze in Leeuwarden. Naast Leeuwarden kun je ook docenten vinden met diverse specialisaties in andere steden en regio’s van Friesland en de rest van Nederland.

Volg je gitaarles met een docent naar keuze

Dankzij Superprof kun je zelf bepalen waar, wanneer en met wie je lessen moeten plaatsvinden. Er is niets beter dan het zelf kunnen bepalen met welke docent je aan de slag wilt. Je hebt meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om docenten in Leeuwarden. Ontdek snel welke van onze docenten geschikt is voor jou en de lessen biedt die jij nodig hebt. Waar je ook naar zoekt, alle lessen die onze docenten in Leeuwarden bieden zijn van hoge kwaliteit. Op Superprof werken wij alleen samen met professionals in de vakken waarin zij lesgeven en die dit kunnen bewijzen. Alle lessen die onze docenten in Leeuwarden bieden zijn van hoge kwaliteit en meestal voor zeer goede prijzen. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze docenten bieden is zeer betaalbaar. Profiteer ook van het feit dat meerdere van onze gitaardocenten kortingen bieden op hun lessen als je meerdere lessen tegelijk boekt. Ook geeft bijna elke docent in Leeuwarden zijn/haar eerste les gratis. Tijdens deze eerste les gratis kun je kijken of de les je bevalt en bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen docent.

Volg je gitaarles op de locatie die jou het beste uitkomt

Je kunt naast het kiezen met wie je aan de slag wilt ook bepalen op welke locatie jij je lessen wilt volgen. Je hebt meerdere locaties om uit te kiezen in Leeuwarden. Veel van onze docenten staan open voor het geven van lessen op verschillende locaties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een docent naar keuze over te laten komen bij jou thuis. Veel docenten staan ook open voor het geven van lessen bij hen thuis. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan de docent. De docent zal snel laten weten of hij/zij in staat is om les te geven op deze locatie. Op de profielen van onze gitaardocenten in Leeuwarden kun je alle locaties vinden waarop zij lesgeven. Ontdek snel welke docent in staat is om les te geven op de locatie die jij in gedachten hebt. Als je in plaats van het volgen van je lessen op een fysieke locatie liever online aan de slag gaat dan is dat ook mogelijk. Een groot aantal van onze docenten op Superprof staat open voor het geven van gitaarles online en zijn hier goed op voorbereid. Naast een locatie naar keuze kun je ook bepalen op welke tijden je lessen moeten plaatsvinden. Neem snel contact op en overleg alles goed met een docent naar keuze!

Boek snel je eerste les!

Al ben je op zoek naar een leraar gespecialiseerd in het geven van gitaarles in Leeuwarden, wil je graag gitaar leren spelen en/of gitaarles volgen gericht op het leren van akkoorden, het leren lezen van noten, gitaar en muziekles gericht op rock, metal, blues, jazz, reggae, pop, flamenco, muziek en gitaar les aan beginners, muziek en gitaar les aan intermediates, muziek en gitaarles aan gevorderden, lessen aan groepen, lessen aan kinderen, gitaarles aan jongeren en volwassenen, gitaarles voor een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, voorbereiding voor toelating aan een opleiding, gitaarschool of conservatorium, gitaar en muziekles online, een cursus online, een proefles van dertig minuten tot een uur, les gericht op basgitaar, viool of een ander instrument, vind zo snel mogelijk een perfecte docent in Leeuwarden. Bekijk en lees alle profielen goed door en neem een juiste beslissing. Als je een beslissing hebt genomen, neem dan snel contact op en begin zo snel mogelijk met je eerste gitaarles in Leeuwarden!

Wat wil je leren?