Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Fotografie in Amsterdam

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze Fotografie leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

36 €/u

Geweldige tarieven: 97% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 36euro per uur.

2 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Fotografie reageren gemiddeld binnen 2 uur.

Aan de slag gaan met Fotografie in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Fotografielessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat kost een thuisles Fotografie gemiddeld in Amsterdam en omgeving?

De gemiddelde prijs van een bijles Fotografie in Amsterdam is €36.

De ervaring van de tutor Fotografie, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren staan ​​tot je beschikking om bijlessen Fotografie te geven in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam en in aangrenzende gebieden geven 35 privé leraren Fotografie lessen aan.

 

Je kunt hun lesadvertenties checken en op basis daarvan selecteren welke tutor in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen Fotografie in Amsterdam uit 35 docenten.

✒️ Hoe worden docenten Fotografie uit Amsterdam beoordeeld?

De studenten geven een gemiddelde score van 4.8 uit 5 op een sample van 6 beoordelingen.

 

In het geval van problemen omtrent een les, staat het Superprof-team klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, de hele week.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

 

👴🏼 Om welke redenen kies je een thuiscursus Fotografie in Amsterdam?

Droom je er sinds kleins af aan al van om perfecte foto’s te nemen zoals George Brassaï en Carol Guzy. Maar iedere foto die je maakt is onscherp of onderbelicht. Niet getreurd. Door een cursus fotografie bij Superprof kan je specifiekere technieken toepassen en maak je foto’s met de beste composities. Word beter dan ooit te voren!

 

Wees daarnaast niet gefrustreerd als je naar foto’s van anderen kijkt en denkt: dat zal ik nooit kunnen. Met de juiste technieken en handgrepen kan je met iedere fototoestel, van spiegelreflex camera tot camera van je smartphone, de indrukwekkendste foto’s maken

Superprof helpt je om lessen te vinden in jouw buurt. Ervaren leraren kunnen je vertellen over camerabediening, de basiskennis van het fotograferen of fotobewerking met Photoshop of Flashit. Mede dankzij het leren van verschillende technieken zullen je foto’s ware plaatjes worden, die je overal wilt ophangen aan je muren. Go for it!

 

Je selecteert je leraar op Superprof en je plant in real life of online je bijlessen fotografie, autonoom en onafhankelijk.

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de begeleider van jouw keuze om privélessen fotografie te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je lessen fotografie in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 35 tutors fotografie in Amsterdam.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kunnen we thuis via de webcam bijlessen Fotografie volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen lessen fotografie aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Fotografie meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Fotografie bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Zin om aan de slag te gaan met Fotografie in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Fotografie in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een cursus Fotografie in Amsterdam via Superprof

De wondere wereld van fotografie

Fotografie is een bijzondere hobby. Foto’s nemen een enorm belangrijke plaats in, in ieder deel van de maatschappij. Zelf nemen we constant foto’s met onze mobiele telefoontjes en we delen ze op sociale media. Maar toch, als je echt goed gaat kijken en moeite gaat doen, zul je zien dat het helemaal niet makkelijk is om goede foto’s te maken en dat het vak behoorlijk ondergewaardeerd is. Terwijl het dus juist zo aanwezig is in onze omgeving. Kijk maar eens om je heen. Waar je dit artikel ook leest, in de trein of in je bureaustoel, op kantoor of thuis, je zult foto’s aan de muur zien, foto’s in reclames op posters, boekenkaften en verpakkingen die allemaal zijn ontworpen dankzij foto’s. Foto’s leggen het leven om ons heen vast. Er zijn heel veel soorten fotografie, er zijn heel veel soorten camera’s, maar één ding is duidelijk: fotografie is een kunst en als je er daadwerkelijk voor openstaat dan kan een workshop fotografie of een cursus fotografie je enorm helpen. In Amsterdam ben je in ieder geval op de goede plek als je een lesje fotografie wilt doen: de stad zelf leent zich uitstekend voor fotografie, er zijn heel veel plekken waar je fotografielessen kan volgen en daarnaast heeft de stad zelf door de jaren heen ook heel wat beroemde fotografen voortgebracht wiens werk te zien is in een van de vele musea en kunstgalerijen in de stad.

Fotografie cursus in Amsterdam

Amsterdam is een stad die bruist van de kunst en cultuur en je zult zonder veel moeite te doen een plek kunnen vinden om lessen in fotografie te krijgen. Op plekken zoals de Fotoacademie of de Volksuniversiteit Amsterdam worden professionele cursussen aangeboden gegeven door mensen die lang en breed hun sporen hebben verdiend in het vak. Je kan uiteraard ook gaan voor privélessen of groepslessen bij een fotograaf die zelf lessen aanbiedt in zijn of haar studio en verder bieden grote culturele instellingen zoals het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum, het FOAM en Huis Marseile ook regelmatig workshops voor verschillende niveaus en verschillende soorten fotografie. Er zijn wel een aantal overwegingen te maken voordat je ergens een fotografieles neemt. Cursussen aan een academie of universiteit vragen soms een bepaald niveau en zijn, net als privélessen bij een fotograaf, vaak behoorlijk duur. De soms gratis workshops zoals bij het Rijksmuseum zijn onregelmatig en er komen vaak grote groepen mensen op af. Als je dus een bepaalde doelstelling hebt of je vooral wilt concentreren op een bepaald aspect van de fotografie, zoals landschapsfotografie, natuurfotografie, portretten of sportfotografie, dan kan het beter zijn om op een andere manier op zoek te gaan naar een fotografiecursus van iemand die een beter tarief heeft, privéles biedt en alsnog een professionele loopbaan in de fotografie heeft gehad. Waar vind je zo’n leraar? We vertellen het je zo! Eerst laten we je zien dat Amsterdam écht dé stad is om fotografie te leren, je kan je enorm laten inspireren door je omgeving.

Amsterdam: de perfecte stad voor fotografie

Wat voor fotografie wil je leren? Denk daar eens aan voordat je gaat kijken naar al het moois dat Amsterdam je te bieden heeft. Als je bijvoorbeeld de geschiedenis of de architectuur van de stad wilt vastleggen, dan weet je dat je met het historische centrum van de stad weinig te klagen hebt. Van het Centraal Station en het Rijksmuseum, beiden ontworpen door Pierre Cuypers, tot de indrukwekkende grachtengordel en de panden met de mooie gevels. Van de pittoreske kanalen tot de pontjes die over het IJ varen: genoeg om te oefenen met je techniek, lichtval en sluitertijd.

Als je meer met portretten wil doen, heb je in Amsterdam ook genoeg te kiezen. Wat dacht je van al die toeristen die Amsterdam opzoeken, of de vele culturen die we in Amsterdam zien. Van Amsterdamse kroegbazen tot tramchauffeurs: je kan een indrukwekkende serie maken die het leven in de hoofdstad uitstekend weergeeft. Als je meer met sportfotografie wilt doen, kan je naar een van de vele amateursportclubs gaan, of natuurlijk naar het grote Ajax waar je kan kijken of je hun snelle bewegingen op de gevoelige plaat weet vast te leggen. Liever iets doen met natuurfotografie? Ga naar het Amsterdamse Bos of een van de vele parken in de stad om de flora en fauna vast te leggen. Maar zelfs midden in de stad kan je dieren vinden die je kan schieten (met de camera uiteraard). Nu nog een leraar! We hadden beloofd je uit te leggen waar je er een kan vinden.

Fotografie leren via Superprof

Zoals je wellicht al had geraden kan je het beste via Superprof zoeken als je een betaalbare, ervaren en professionele fotograaf zoekt voor fotografiecursussen. In Amsterdam, met de vele cultuur- en kunstinstellingen, zal je weinig moeite hebben om iemand te vinden die je alles kan vertellen over je camera en zijn functies, die je kan vertellen over licht, sluitertijd, kleurgebruik en nabewerking. Uiteraard wil je wel een fotografiedocent die bij je past en daarom is het belangrijk om voor jezelf enkele doelstellingen en voorwaarden te formuleren. Je gaat immers niet aan de slag met een landschapsfotograaf als je je wilt specialiseren in portretten. Als je dus voor jezelf hebt besloten wat voor fotografie je wilt leren, en uiteraard kijkt of je fotograaf qua niveau in staat is je veel nieuwe dingen te leren, dan is het ook belangrijk om te kijken naar de eisen die je mogelijke leraar stelt. Sommigen willen dat leerlingen zelf een camera meenemen naar de les, anderen bieden ook de mogelijkheid om foto’s te leren nemen met camera’s die ze zelf hebben. Als je wilt groeien in nabewerking is het ook belangrijk dat je kijkt welke programma’s de docent gebruikt, dat kan verschillen van het programma dat jij wilt leren. En verder, helemaal niet onbelangrijk, moet de docent qua lestarief passen bij je budget, zodat je niet na een aantal lessen je cursus moet staken omdat het geld op is!

Wat wil je leren?