Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Fotografie

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 30 beoordelingen.

28 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €28

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen fotografie online

Overleg met je leraar fotografie en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen fotografie online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

241 leraren bieden

online lessen fotografie.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen fotografie te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 241 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen fotografie te geven ?

241 leraren fotografie bieden aan om je te helpen met fotografie.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 241 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen fotografie?

De gemiddelde prijs voor online lessen fotografie is 28 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar fotografie
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren fotografie krijgen?

Gemeten over een totaal van 30  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


241 leraren fotografie  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Fotocursus online te nemen via Superprof.

Leren Fotograferen: Een Nieuwe Wereld

We maken iedere dag zoveel foto’s dat het eigenlijk best raar is dat we tegelijkertijd zo weinig van fotografie afweten. Ga zelf maar na. Hoeveel foto’s maak jij iedere dag of week, waarschijnlijk lekker simpel met je mobiele telefoon? Hoeveel plaatjes stuur jij door aan vrienden en familie als je op vakantie bent, bij een concert of sportwedstrijd bent of gewoon op straat iets grappigs tegenkomt? Uiteraard zijn zulke kiekjes uitstekende manieren om mooie momenten vast te leggen, maar je kan zoveel meer met fotografie dat het eigenlijk zonde is om al die mogelijkheden te laten liggen. Een goed voorbeeld: heb je wel eens geprobeerd met een camera een foto van een schitterende sterrenhemel te nemen? Grote kans dat je niet meer ziet dan een zwart vlak met hoogstens een paar witte, bewogen puntjes die de sterren moeten voorstellen. Onmogelijk om de magie van het moment vast te leggen, zou je zeggen. Maar wist je dat je helemaal geen hele goede camera nodig hebt en enkel kennis moet hebben van een aantal basisfacetten van de fotografie om alsnog een foto te maken die goed recht doet aan die flonkerende sterrenhemel? Het is maar een voorbeeld, maar het laat mooi zien dat als je iets meer van fotografie weet, je foto’s nóg mooier kunnen worden. Een cursus fotografie kan iedereen, jong en oud, amateur of professioneel, hobbyist of vakman, van pas komen. Gratis tips voor fotograferen te vinden bij Superprof. 

De voordelen van een online fotografie cursus

Als je het druk hebt in je dagelijkse leven, te druk om naar een school, academie of studio te gaan, dan kan je denken aan een online workshop fotografie om meer te leren over je camera, de instellingen, de lichtval en sluitertijd, verschillende lenzen en statieven, perspectieven en kleuren, nabewerken en afdrukken. Fotografie is zoveel meer dan het drukken op een knopje, je zult zien dat zodra je eenmaal begint met fotografieles je het niet meer kan loslaten en dat het een ware obsessie voor je zal worden. Er zal een wereld voor je opengaan, en een wereld die jij ook nog eens kan vastleggen en aan de rest van die wereld kan laten zien! De voordelen van een online fotografie cursus zijn talrijk: je kan ze volgen waar je ook bent en wanneer je maar wilt, je kan zelfs werken met fotografen uit andere landen, de prijzen zijn vaak behoorlijk betaalbaar en daarnaast kan je gelijk profiteren van de vele mogelijkheden die het internet je biedt, op het gebied van fotografie, inspiratie en motivatie en programma’s om net gemaakte foto’s verder mee te bewerken. Als je bijvoorbeeld op vakantie bent en je wilt snel een stoomcursus fotografie doen om meer met natuurfotografie of reisfotografie te doen, dan kan je met een online cursus fotografie gelijk leren wat je nodig hebt om je vakantiekiekjes extra bijzonder te maken. Voordat je gaat zoeken naar een online leraar fotografie, raden we je aan om eens te kijken wat andere fotografen, zij het in de digitale fotografie of in de analoge fotografie, hebben gedaan. Online video cursus en cursussen voor fotografie kun je per uur vinden bij Superprof.

Laat je inspireren door online fotografen

Online kan je je enorm laten inspireren door de werken van kunstenaars, professionals en vakmensen. Om je niet helemaal te overstelpen met namen, concentreren we ons op ons eigen land. Je hoeft de namen die we je hier geven alleen maar op Google in te voeren en je zal zien dat een camera, zo’n simpel uitziend apparaatje, in staat is de grootste dingen te produceren, zolang je maar weet hoe je ermee moet omgaan. Fotografie van steden, van mensen, van alledaagse gebeurtenissen: Ed van der Elsken is een internationaal gevierde naam die met zijn camera geweldige fotoseries maakte van de plekken die hij bezocht. Met name zijn fotoboeken over Parijs, Amsterdam en Hongkong zijn over de hele wereld bekend geworden. Wil je reisfotograaf of cultuurfotograaf worden? Laat je inspireren. Als je meer wilt doen in de natuurfotografie, zij het in Nederland of ver daarbuiten, dan kan je niet om de naam Frans Lanting heen. Zoek maar op: zijn foto’s zijn zo bijzonder dat je soms niet eens meer denkt aan een foto, maar aan een abstract schilderij. Pure kunst en tegelijkertijd slechts foto’s van wat de natuur ons te bieden heeft. Als je meer met kunst wil doen en de grenzen van de fotografie wilt opzoeken en kijken wat er mede met nabewerking mogelijk is, dan moet je de werken van Erwin Olaf zien. De Nederlandse fotograaf deed reclamewerk voor de grootste merken ter wereld. Moet je je voorstellen: jouw foto’s in tijdschriften en op billboards in de grootste steden ter wereld. Wie wil dat nou niet! Als je meer met portretfotografie wil doen, dan is Anton Corbijn een aanrader. De fotograaf heeft de grootste artiesten en bekendste namen ter wereld voor de camera weten te krijgen en zijn portretten vertellen verhalen. Allemaal uit Nederland!

Vind een online leraar fotografie op Superprof

Hoewel de kans niet groot is dat je les krijgt van een van de namen hierboven geeft het een goed beeld van hoe je je op internet kan laten inspireren door fotografie. De belangrijke stap die je nu moet zetten is het vinden van een online docent fotografie die je alle kneepjes van het vak kan leren. Of, als je al het een en ander weet van fotografie, die je naar een hoger niveau kan brengen met verrassende tips en nieuwe ideeën. Als je zoekt op Superprof op “online cursus fotografie” zul je zien dat je heel veel mogelijkheden hebt en om het aanbod niet te overweldigend te laten zijn zul je jezelf een aantal vragen moeten stellen om zo je zoekopdracht te kunnen verfijnen.

Probeer bijvoorbeeld eens bij jezelf na te gaan wat voor soort fotografie je eigenlijk wilt leren. Analoge fotografie, digitale fotografie, landschapsfotografie, natuurfotografie, portretfotografie: er zijn heel veel soorten fotografie en iedere docent op Superprof is wel gespecialiseerd in één of meerdere van deze soorten fotografie. Kijk ook naar je budget: past deze bij wat de docent vraagt? Bij twijfel kan je altijd een gratis proefles aanvragen!

Wat wil je leren?