Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Chinees

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 20 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

Chinees leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Chinees

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Chinees

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Chinees?

De gemiddelde prijs van lessen Chinees is €23.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Chinees nemen?

Met de hulp van een leraar Chinees kun je goed worden in Chinees.

 

Of het je nou gaat om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, om je business contacten in China beter te kunnen onderhouden,  je guanxi op te bouwen, of om simpelweg je kennis te delen in het Chinees. Superprof helpt.

 

Chinees is een van de lastigste maar ook een van de interessantste talen in de wereld. Dat is ook geen verrassing als je je bedenkt dat het ook één van de oudste beschavingen is die we kennen, die anno 2020 nog steeds een nadrukkelijke rol speelt in onze wereld - of het nu gaat om de Shanghai Stock Exchange, het uitgebreide culinaire aanbod of  het aantal gouden medailles op de Olympische Spelen.

 

Op politiek, cultureel en economisch niveau zijn de Chinezen sinds jaar een dag een wereldmacht om rekening mee te houden en dat gaat voorlopig niet veranderen.

 

Overtuigd? Dan is dit de tijd om de waarde van Superprof uit te leggen in jou queeste naar kennis van het Chinees.

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de tutor van jouw keuze om lessen in de Chinese taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je privélessen Chinees vol goede moed te beginnen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Chinees volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Chinees aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Chinees meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Chinees bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Chinees?

Er zijn momenteel 107 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Chinees lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 107 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Chinees beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 20 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Chinees?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Chinees!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem Chinese lessen met Superprof: op alle niveaus en wanneer het jou uitkomt

Leer Chinees met een professional op dit gebied

Heb jij er altijd al van gedroomd om de Chinese taal te leren spreken, schrijven en lezen? Met onze leraren op Superprof is dat mogelijk! Wij beschikken over een groot aantal Chinees leraren verspreid over verschillende delen van Nederland die jou graag willen helpen met het leren van deze unieke taal. De meeste van onze leraren spreken de Chinese taal op een gevorderd of moedertaalniveau. Als jij bijvoorbeeld de basis al spreekt maar graag meer kennis op wilt doen of specifieke taalvaardigheden wil verbeteren, dan kunnen onze Chinees leraren jou daar ook bij helpen. Kijk gauw welke van onze Chinees leraren op dit moment in staat zijn om jou te begeleiden in jouw omgeving.

Een van de meeste unieke talen

Chinees is een van de meest gesproken talen ter wereld. Rond de 1,2 miljard mensen spreken de Chinese taal als hun moedertaal. Daarnaast wordt het ook door miljoenen mensen gesproken als een tweede of vreemde taal. Chinees is de officiële taal in China, Hongkong, Macau, Taiwan en Singapore. Er zijn verschillende varianten van de Chinese taal, Mandarijn is de meest gesproken variant met ruim 885 miljoen sprekers. Daarnaast zijn er de varianten Wu, Hakka, Min, Kantonees, Xiang, Gan, Jin, Pinghua en Hui.

Chinees leraren over heel Nederland

Wij hebben Chinees leraren verspreid over heel Nederland, zeer waarschijnlijk zijn er beschikbare Chinees leraren niet al te ver bij jou vandaan. Al onze Chinees leraren zijn experts en hebben veel kennis op het gebied van de Chinese taal, taalkunde en het geven van Chinees lessen aan leerlingen op verschillende niveaus. Zij kunnen jou overal mee helpen, met het leren hoe je moet lezen en schrijven, het begrijpen van de grammatica, spelling, het alfabet, de uitspraak, spreken met een goed accent en veel meer. Bij het leren van de Chinese taal is het cruciaal dat jij ook kennis opdoet over de Chinese cultuur, dit zorgt ervoor dat jij bepaalde aspecten beter begrijpt, zoals bepaalde woorden, zinnen, gezegdes en spreekwoorden.

Kijk wie er beschikbaar zijn bij jou in de omgeving

Hierboven kun jij jouw woonplaats aangeven. Schrijf de naam van jouw woonplaats, bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen, klik vervolgens op zoeken. Automatisch zul je alle advertenties vinden van beschikbare Chinees leraren in jouw omgeving. Op de advertenties staat vermeld wat hun specialisaties zijn, op welk niveau zij de Chinese taal spreken, hun achtergrond, de opleidingen die zij hebben gedaan en hun ervaring met het geven van les. Ook kun je informatie vinden over hun prijs per uur, de locaties waarop zij lesgeven, of zij in staat zijn om les te geven aan meerdere leerlingen tegelijk en of zij een eerste gratis proefles bieden.

Volg je lessen bij jou thuis

Er is niets beter dan in staat zijn om zelf te kiezen op welke plek je lessen plaats moeten vinden. Op Superprof kun je zelf bepalen waar jij aan de slag wilt. Als jij je het meest op je gemak voelt bij jou thuis, zorg dan dat je een Chinees leraar vindt bij jou in de buurt die in staat is om te reizen naar jouw huis. Verder staat een groot deel van onze Chinees leraren er ook voor open om jou te ontvangen bij hen thuis. De leraren die in staat zijn om jou te ontvangen bij hen thuis beschikken over een goede omgeving voor het geven van lessen. Als jij een andere plek in gedachten hebt, laat dit dan weten aan de leraar en vraag of hij of zij in staat is om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie. Op de advertenties van onze leraren staat vermeld op welke locaties iedere leraar in staat is om les te geven.

Volg je Chinees les of cursus online

Vind jij het prettiger om je Chinees les of cursus online te volgen via de webcam? Bij ons is dat mogelijk. Een groot deel van onze Chinees leraren op Superprof is in staat om Chinese les online te geven. Chinees les online volgen is een praktische optie in het geval dat je geen geschikte Chinees leraar kunt vinden bij jou in de omgeving, geen reiskosten wilt besparen, veel onderweg bent, een gebrek aan tijd hebt en/of het simpelweg prettiger vindt om je les online te volgen in plaats van op een fysieke locatie. Als jij je lessen het liefst online volgt, kijk dan gauw op de advertenties van onze leraren wie er in staat zijn om lessen online te geven.

Lessen op de meest praktische tijden

Heb jij een specifieke dag in gedachten waarop jij aan de slag wilt? Kom er snel achter welke van onze Chinees leraren beschikbaar zijn op deze dag. Lees alle advertenties en kijk welke van onze leraren voldoen aan jouw eisen. Als je een of meerdere leraren hebt gevonden, neem dan contact op en vraag of zij beschikbaar zijn voor het geven van les op de dagen en tijd van de dag waarop jij je les of cursus wilt volgen. Laat ook weten voor welke periode jij in gedachten hebt om je lessen te volgen, bijvoorbeeld voor een aantal weken, een aantal maanden of misschien wel voor een jaar.

Boek je eerste les

Als jij alle advertenties hebt gelezen en hebt besloten met wie jij aan de slag wilt, neem dan direct contact op. Je kunt via de advertentie van de door jou gekozen Chinees leraar contact opnemen en je eerste les boeken. Neem contact op en laat weten op welk niveau jij lessen nodig hebt, wat jouw doelen zijn en wat jij verwacht van je lessen. De leraar zal snel een antwoord geven op jouw bericht en jou laten weten of hij of zij beschikbaar is. De leraar zal jou daarnaast voorzien van alle belangrijke informatie over de lessen die hij of zij biedt. Als de leraar beschikbaar is, bespreek dan samen waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste les met een leraar naar keuze en leer de Chinese taal zo snel mogelijk beheersen als een pro!

Wat wil je leren?