Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Chinees

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 18 beoordelingen.

24 €/u

De beste deals: 97% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €24

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen chinees online

Overleg met je leraar chinees en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Chinees

FAQ

📒 Hoe werkt lessen chinees online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

97 leraren bieden

online lessen chinees.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen chinees te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 97 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen chinees te geven ?

97 leraren chinees bieden aan om je te helpen met chinees.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 97 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen chinees?

De gemiddelde prijs voor online lessen chinees is 24 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar chinees
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren chinees krijgen?

Gemeten over een totaal van 18  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


97 leraren chinees  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Chinees Leren Online met Superprof

Leer de Chinese taal spreken met behulp van een privéleraar online

 

Is het jouw droom om de Chinese taal te kunnen spreken, lezen en schrijven? Ben jij op zoek naar lessen of een cursus Chinees online? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over een groot aantal zeer enthousiaste leraren gespecialiseerd in de Chinese taal en het geven van lessen aan leerlingen op alle niveaus. Onze Chinees leraren willen jou graag helpen met het leren van de Chinese taal online via de webcam. Wij hebben een enorme hoeveelheid Chinees online leraren vanuit heel Nederland. Kom er snel achter welke van onze leraren momenteel beschikbaar zijn voor het geven van de cursus die jij nodig hebt!

 

Een van de meest gesproken talen

 

Chinees is een van de meest gesproken talen ter wereld. In totaal heeft het rond de 1,2 miljard moedertaalsprekers. Ook wordt de taal gesproken door miljoenen mensen als een tweede of vreemde taal. Chinees is niet alleen de officiële taal in China maar ook in Macau, Hongkong, Taiwan en Singapore. Chinees heeft verschillende varianten. De variant met de meeste sprekers in Mandarijn, deze variant wordt gesproken rond de 885 miljoen mensen. Andere varianten zijn Wu, Hakkan, Min, Kantonees, Xiang, Gan, Jin, Pinghua en Hui.

 

De lessen waar jij naar zoekt

 

Onze leraren geven les op elk niveau, het maakt niet uit of je een beginner bent en pas de basis wilt leren of de Chinese taal al op een gevorderd niveau spreekt. Al onze leraren zijn experts in de Chinese taal en weten precies hoe zij jou moeten helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Als jij zoekt naar les op een niveau voor beginners, dan weten onze online leraren precies hoe zij jou moeten helpen.

 

Zij zullen jou van alles leren, van het alfabet tot de grammatica, spelling, uitspraak, Chinese accenten en veel meer. Het is aan te bevelen dat je bij het leren van Chinees ook kennis opdoet over China en de Chinese cultuur. Dit kan je helpen om bepaalde gezegden, spreekwoorden en termen beter te begrijpen.

 

Spreek jij de basis al maar wil jij graag vloeiender worden? Onze Chinees leraren willen jou daar graag bij helpen. Als jij bijvoorbeeld je lees- en schrijfvaardigheden wilt verbeteren, dan weten onze leraren precies hoe zij jou moeten helpen. Ook bieden onze Chinees leraren bijles aan leerlingen en studenten op school die hulp nodig hebben met het vak Chinees.

 

Met wie jij ook beslist om je les te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een professional. Superprof is het beste platform voor het vinden van taallessen. Naast les gericht op Chinees kun je bij ons ook lessen vinden gericht op talen als Japans, Engels, Nederlands, Spaans, Arabisch en veel meer.

 

Vind een geschikte Chinees leraar

 

Zoals wij al zeiden, beschikken wij over een grote hoeveelheid Chinees leraren vanuit heel Nederland. Op deze pagina kun je alle advertenties van Chinees leraren vinden die in staat zijn om les online te bieden via de webcam. Zij weten precies hoe zij lessen online moeten voorbereiden van hoge kwaliteit.

 

Klik op de advertenties om alle belangrijke informatie te vinden over elke leraar. Op de advertenties van onze Chinees online leraren kun je informatie vinden over hun kennis en ervaring met de Chinese taal en het geven van cursussen, hun achtergrond, aan wie en op welke niveaus zij lesgeven, wat hun prijs per uur is, op welke locaties hun lessen plaats kunnen vinden, de methodologie van hun lessen en meer.

 

Bekijk elke advertentie en lees alle informatie goed door tot je een geschikte leraar hebt gevonden. Ben jij op zoek naar lessen in groepsverband? Kijk dan welke leraren in staat zijn om les te geven aan een groep van meerdere personen. Heb jij alle advertenties gelezen maar kun jij niet vinden waar jij naar zoekt of wil jij graag meer weten over onze leraren? Neem dan gerust contact op en stel alle mogelijke vragen die je hebt. De leraar zal zijn of haar best doen om zo snel mogelijk antwoord te geven en jou voorzien van alle belangrijke informatie over de lessen.

 

Laat weten hoe lang jouw online taalcursus plaats moet vinden

Heb jij een specifieke dag en uur van de dag in gedachten waarop jij aan de slag wilt met je cursus, bijvoorbeeld op maandag of dinsdag in de avond of op woensdag om 2 uur ’s middags? Zorg dan dat je een leraar vindt die jou kan helpen op deze dag en uur van de dag. Ben jij op zoek naar een paar lessen van een aantal uur of een langdurige cursus voor een aantal maanden? Laat weten aan de leraar voor hoe lang jij je lessen of cursus wilt volgen, of dit gaat om een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar of langer. De leraar zal gelijk laten weten of hij of zij beschikbaar is en in staat is om jou te helpen. Als jij een leraar hebt gevonden die beschikbaar is, boek dan gauw je eerste les.

 

Neem contact op met een Chinees leraar naar keuze

 

Als jij een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan snel contact op. Je kunt via de advertentie van de door jou gekozen Chinees leraar contact opnemen en je eerste les boeken. Klik op ‘Boek een les’, vervolgens zul je alle opties zien waar jij contact mee kunt maken. Klik op een van deze opties en schrijf de door jou gekozen leraar een bericht.

 

Laat in dit bericht weten wat voor lessen jij nodig hebt, op welk niveau jij les nodig hebt en wat jouw doelen zijn. De leraar zal zijn of haar best doen om een antwoord te geven. Als jij vragen hebt, vergeet deze dan niet te stellen, de leraar beantwoordt graag alle vragen die jij hebt. Plan samen met de leraar wanneer de eerste online les plaats moet vinden. Ga zo snel mogelijk van start en leer de Chinese taal leren als een expert!

Wat wil je leren?