Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Chinees in Groningen

5.0 /5

Onze leraren Chinees hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 1 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22euro per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Chinees reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Aan de slag gaan met Chinees in Groningen is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Chinese lessen in Groningen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Groningen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Chinees in Groningen?

Uit 1 cijfers geven de studenten een gemiddelde waardering van 5.0 uit 5.

 

In het geval van complicaties omtrent een bepaalde cursus, staat het Superprof-team klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, elke werkdag.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privé leraren zijn beschikbaar om les in de Chinese taal te geven in Groningen?

In Groningen en in aangrenzende gebieden, geven 6 bijlesleraren Chinese les aan.

 

Je kunt hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan selecteren welke bijlesleraar in Groningen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles Chinees in Groningen uit 6 profielen.

💻 Kunnen we vanuit huis via Skype of Zoom privéles Chinees volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook lessen lessen chinees aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Chinees meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Chinees bieden bovendien alle handvaten om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat kost een thuisles Chinees gemiddeld in Groningen en omgeving ?

In Groningen is de gemiddelde prijs van privélessen Chinees €22.

 

De ervaring van de leraar Chinees, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Veel docenten bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

Zin om aan de slag te gaan met Chinees in Groningen?

Check ons geweldige aanbod van leraren Chinees in Groningen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Chinees leren in Groningen via Superprof

Leer Chinees met een professionele privéleraar in Groningen

Heb jij een passie voor China en de Chinese taal? Wil jij graag Chinees leren met behulp van een van onze privéleraren in de buurt van Groningen? Of misschien heb jij kennis nodig van de Chinese taal om andere redenen, denk aan werk, een opleiding, emigratie of een langdurige vakantie. Wat jouw redenen ook zijn voor het leren van Chinees, onze leraren in Groningen willen jou graag helpen. Kom er snel achter welke van onze Chinees leraren in Groningen op dit moment in staat zijn om les te geven!

Professionele privéleraren op het gebied van Chinees

De meeste van onze Chinees leraren in Groningen komen oorspronkelijk uit China, hebben daar gewoond of hebben de taal gestudeerd. Met wie jij ook beslist om je Chinees lessen te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een professional op het gebied van de taal. Daarnaast hebben al onze Chinees leraren veel ervaring met het geven van lessen. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het leren van de Chinese taal.

Verschillende varianten

Houd er rekening mee dat er verschillende Chinese varianten zijn. De meest gesproken Chinese variant is Mandarijn met 1,1 miljard sprekers en 950 miljoen moedertaalsprekers. Naast Mandarijn zijn er de varianten Kantonees, Wu, Hakka, Min, Xiang, Gan, Jin, Pinghua en Hui. De meeste cursisten die Chinees willen leren richten zich op Mandarijn aangezien deze variant door de meeste Chinesen wordt gesproken en de meest erkende variant is wereldwijd.

Verdiep je in de Chinese taal

Is dit de eerste keer dat jij in aanraking komt met de Chinese taal en wil jij graag een cursus volgen gericht op de basis? Bij ons is dat meer dan mogelijk! Onze Chinees leraren willen jou graag helpen met het leren van de basis. Zij zullen jou helpen met het leren van het alfabet, de woordenschat, spelling, grammatica, de uitspraak en veel meer. Leer hoe je moet communiceren met Chinezen. Vergeet niet om kennis op te doen over de geweldige cultuur van China!

Beheers jij de basis al maar wil jij de Chinese taal leren spreken, lezen en schrijven op een gevorderd niveau? Onze leraren in Groningen willen jou daar graag bij helpen. Ook kunnen onze Chinees leraren jou helpen met het geven van bijles voor het vak Chinees op school. Als jij het vak Chinees krijgt op school en hier moeite mee hebt, twijfel dan niet om aan de slag te gaan met een van onze leraren.

Laat weten waar jij aan de slag wilt met je les

Op de advertenties van onze Chinees leraren kun je zien op welke locaties hun les plaats kan vinden. Is er een specifieke locatie waar jij aan de slag wilt? Kom er via de advertenties van onze leraren achter op welke locaties hun les plaats kan vinden. Kijk wie er in staat zijn om jou te helpen op de locatie die jij in gedachten hebt. Wij hebben Chinees leraren vanuit heel Nederland die jou graag online willen helpen. Op de advertenties van onze Chinees leraren kun je zien wie er in staat zijn om les online te geven.

Boek gauw je eerste Chinees les

Zodra jij een perfecte Chinees leraar hebt gevonden, neem dan gauw contact op. Je kunt via de advertenties van onze leraren contact opnemen door op 'Boek een les' te drukken. Klik hierop en neem contact op met de door jou gekozen leraren. Neem contact op en kijk welke van onze leraren beschikbaar zijn op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt. Beslis met wie jij aan de slag wilt en boek je eerste les. Start snel met je eerste les!

Wat wil je leren?