Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Chinees in Amsterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Chinees hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

32 €/u

Geweldige tarieven: 92% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 32euro per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze docenten Chinees reageren gemiddeld binnen 3 uur.

Aan de slag gaan met Chinees in Amsterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je Chinese lessen in Amsterdam

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Amsterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

✒️ Hoe beoordelen studenten hun docenten Chinees in Amsterdam?

De leerlingen geven een gemiddelde score van 5.0 van de vijf op een sample van 2 waarderingen.

 

Het Superprof-team staat tot je beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, elke werkdag in het geval van vragen omtrent een privécursus.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om lessen in de Chinese taal te geven in Amsterdam en omgeving?

In Amsterdam en in aangrenzende gebieden, geven 12 bijles leraren Chinese lessen aan.

 

Je kunt hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Amsterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus Chinees uit meer dan 12 privé leraren.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Chinees volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de docenten biedt ook cursussen lessen chinees aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen Chinees meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Chinees bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welk doel zou je een cursus Chinees gaan beginnen?

Lessen Chinees met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel leren.

 

Je maakt je keuze voor je leraar en je boekt in real life of online je privélessen Chinees, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou te doen is om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, om je zakelijke contacten in China beter te kunnen onderhouden of om simpelweg je kennis te delen in het Chinees. Superprof helpt.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen Chinees vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 12 bijlesleraren in de Chinese taal in Amsterdam.

 

 

💸 Wat kost een cursus Chinees gemiddeld in Amsterdam en omgeving ?

De gemiddelde kosten van een bijles in de Chinese taal in Amsterdam is €32.

 

De ervaring van de leraar Chinees, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

Veel docenten bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de hen).

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

Zin om aan de slag te gaan met Chinees in Amsterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Chinees in Amsterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Chinese les Amsterdam: boek een les via Superprof

Leer de Chinese taal spreken met behulp van een privéleraar in Amsterdam

Heb jij er altijd al van gedroomd om de Chinese taal te kunnen spreken, lezen en schrijven? Of misschien wil jij de Chinese taal graag leren om specifieke redenen, denk aan werkdoeleinden of bijvoorbeeld een langdurige vakantie. Wat jouw doelen ook zijn, de beste manier om de Chinese taal te leren is door aan de slag te gaan met een van onze Chinees leraren in Amsterdam. Wij beschikken over meerdere Chinees leraren die jou graag willen helpen met het leren van de Chinese taal. Kijk gauw wie van onze Chinees leraren momenteel beschikbaar zijn in Amsterdam!

Een van de meest belangrijke talen op aarde

Chinees heeft in totaal zo'n 1,31 miljard sprekers en behoort tot de lijst van meest gesproken talen op aarde. Chinees bestaat uit verschillende varianten. De meest gesproken variant is Mandarijn, daarnaast zijn er de varianten Wu, Hakka, Min, Kantonees, Xiang, Gan, Jin, Pinghua en Hui. Het leren van de Chinese taal heeft veel voordelen. Ten eerste, als je Mandarijn beheerst ben je in staat om te communiceren met meer dan een miljard mensen. Je kans op het vinden van nieuwe en unieke banen is veel groter. In staat zijn om met meer dan een miljard mensen te communiceren is van grote waarde op de arbeidsmarkt.

 

Naast het krijgen van een voorsprong in je carrière, is Chinees leren ook slim voor het bedrijfsleven. Of je nu zelf een bedrijfseigenaar bent of zaken wilt doen, de toekomst van het zakendoen ligt in China. Ook zal de Chinese taal spreken jou in staat stellen om nieuwe internationale vriendschappen te sluiten. En niet te vergeten dat Chinees een unieke cultuur heeft. Je zult kunnen genieten van China als nooit tevoren. Wacht dus niet langer en laat je gauw helpen door een van onze zeer enthousiaste Chinees experts in Amsterdam.

De beste Chinees leraren in Amsterdam

Op Superprof werken wij alleen samen met de beste leraren in de vakken waarin zij lesgeven. Al onze Chinees leraren zijn experts in de Chinese taal, taalkunde en het geven van Chinees lessen. Met wie jij ook beslist om je lessen of cursus te volgen, je zult gegarandeerd les volgen van hoge kwaliteit. Onze Chinees leraren in Amsterdam geven les aan leerlingen op alle niveaus, zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderden. Als jij Chinees wilt leren vanaf het begin, dan weten onze leraren precies hoe zij jou moeten helpen.

 

Zij zullen jou introduceren tot het Chinese alfabet, uitleggen hoe je de klanken uit moet spreken, nieuwe woorden leren, uitleggen hoe de grammatica in elkaar zit en veel meer. Je les volgen met een privéleraar is de beste manier om snel en effectief de Chinese taal te leren. Je zult al snel merken dat je de Chinese taal op een redelijk goed niveau beheerst. Niet alleen geven onze leraren les aan leerlingen die pas voor het eerst in aanraking komen met de Chinese taal maar ook aan leerlingen die de basis al spreken maar hun kennis willen verrijken. Ook geven onze leraren bijles aan leerlingen op school.

Vind een geschikte Chinees leraar

Kom erachter welke van onze Chinees leraren in Amsterdam voldoen aan jouw eisen en doelen. Je kunt op deze pagina alle advertenties vinden van Chinees leraren die op dit moment beschikbaar zijn voor het geven van les. Je kunt op de advertenties van onze Chinees leraren in Amsterdam informatie vinden over hun achtergrond, hun specialisaties, op welk niveau zij de Chinese taal spreken, hun prijs per uur en waar zij in staat zijn om jou te begeleiden. Zoek jij naar lessen in groepsverband? Bij ons is dat mogelijk. Meerdere van onze leraren zijn in staat om les te geven aan meerdere leerlingen tegelijk.

Les op een door jou gekozen locatie

Volg jij je les het liefst op de locatie van je Chinees leraar of liever op een andere door jou gekozen locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis? Zorg dat je een leraar vindt die in staat is om les te geven op de locatie die jij in gedachten hebt. Je kunt er via de advertenties van onze leraren achter komen op welke locaties elke leraar in staat is om les te geven.

Volg je Chinees cursus online

Kun jij geen geschikte Chinees leraar vinden bij jou in de buurt of vind jij het prettiger om je cursus Chinees online te volgen? Je kunt er bij ons ook voor kiezen om je lessen of cursus online te volgen. Naast meerdere Chinees leraren in Amsterdam beschikken wij over een enorm aantal Chinees leraren die les online bieden via de webcam. Op de advertenties van onze Chinees leraren staat vermeld of zij les online bieden. Je kunt ook aangeven dat jij zoekt naar Chinees leraren online, automatisch zul je alle online leraren tegenkomen in Nederland die les online bieden.

Laat weten op welke dag jij vrij bent voor het volgen van je les

Het is belangrijk dat jij in staat bent om je les of cursus Chinees te volgen op de dagen van de week waarop jij zelf vrij bent. Heb je bijvoorbeeld alleen op zaterdag vrije tijd? Neem dan contact op met een of meerdere van onze Chinees leraren bij jou in de buurt en vraag of zij in staat zijn om jou te begeleiden op deze dag. Laat ook weten voor hoe lang jij in gedachten hebt om je les of cursus te volgen, of dit gaat om lessen van een paar uur, een aantal dagen, weken, maanden, een jaar of langer. Als jij een beschikbare Chinees leraar hebt gevonden, plan dan samen met de leraar wanneer de eerste les plaats moet vinden.

Boek je eerste Chinees les in Amsterdam

Als jij alle advertenties en belangrijke informatie hebt gelezen en een geschikte leraar hebt gevonden. Neem dan gauw contact op. Klik op ‘Boek een les’ via de advertentie van de door jou gekozen leraar en kies een van de opties waarmee jij contact op kunt nemen. Laat de leraar weten wat voor lessen jij nodig hebt en wat jouw doelen zijn. Boek je eerste les en start vandaag nog met een door jou gekozen Chinees leraar in Amsterdam!

Wat wil je leren?