Homepagina
Lessen geven

Boek Bokslessen in Nederland via Superprof!

🥇 Alleen les van de beste trainers
💻 49 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Waar zoek je naar boksen lessen?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Boksen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 10 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

10 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 10 uur.

01

Vind je ideale leraar Boksen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Boksen en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen)

02

Organiseer je lessen Boksen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Boksen

Bekijk ons aanbod van lessen Boksen

Neem bokslessen en wordt weer fit

Boksles met een professionele bokser bij jou in de buurt

Is het jouw droom om te leren boksen als een expert? Of wil jij bijvoorbeeld fitter, sterker en gezonder worden en/of een betere conditie opbouwen door middel van deze sport? Wat jouw doelen ook zijn, onze personal trainers willen jou graag helpen. Op Superprof beschikken wij over een groot aantal boksleraren/personal trainers verspreid over heel Nederland die jou graag willen helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Zij kunnen jou trainen, helpen met het leren van de basis, bepaalde vaardigheden en technieken leren en veel meer. Zorg gauw dat je een geschikte personal trainer vindt bij jou in de buurt voor het geven van de lessen of training die jij nodig hebt!

Professionals op het gebied van boksen

Of je nu een beginner bent of al redelijk veel ervaring hebt op het gebied van boksen, begeleiding en goede ondersteuning is essentieel om op een goed niveau te leren boksen. De juiste boks leraar kan je helpen groeien als bokser en ervoor zorgen dat je met deze sport je doelen behaalt. Of je het nu als hobby hebt opgepakt of van plan bent er je carrière van te maken, het selecteren van de juiste boks leraar is de sleutel tot het bereiken van al je doelen. De relatie tussen trainer en bokser is echter tweerichtingsverkeer. De trainer moet het gevoel hebben dat de vechter potentieel heeft, terwijl de vechter moet kunnen vertrouwen op zijn/haar coach voor begeleiding. Het is essentieel om te begrijpen dat er niet zomaar een perfecte boks leraar is. Je vriend heeft misschien een fantastische coach, maar hij/zij past misschien niet perfect bij jou. Onderzoek dus de coachingstijl en persoonlijkheid van je toekomstige coach voordat je kiest om aan de slag te gaan. Superprof kan jou daar bij helpen. Onze boks leraren zullen jou helpen om je bokstechnieken aan te scherpen en je naar de top van je spel te brengen.

Onze trainers op Superprof kunnen jou overal mee helpen, van het leren van de basis, hoe je moet stoten, hoe jij je moet verdedigen, wat de perfecte gevechtshouding is, hoe de regels werken, welke bewegingen wel en niet toegestaan zijn, de afstand die je moet houden tussen jou en je tegenstander, hoe je moet trainen met een bokszak, hoe jij je het beste kunt beschermen tegen blessures, hoe jij je moet voorbereiden op een gevecht en veel meer. Als jij niet per se een sterke vechter wilt worden maar zoekt naar training om fysiek beter in vorm te komen dan willen meerdere van onze trainers jou daar graag mee helpen. Zij zullen jou helpen met diverse fitness oefeningen en jou voorzien van een geschikte workout om kracht en een betere conditie op te bouwen en om fitter en/of slanker te worden. Naast boksen kun je bij ons ook aan de slag met training gericht op kickboksen. Veel van onze personal trainers zijn gespecialiseerd in kickboksen. Sommige personal trainers hebben ook verstand van andere vechtsporten, zoals thaiboksen, muay thai, karate, aikido, taekwondo, krav maga en MMA.

Personal trainers bij jou in de buurt

Zoals we al zeiden, wij beschikken over personal trainers verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt trainers vinden van Amsterdam tot Den Haag, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Enkhuizen, Zwolle, Delft, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Leiden, Tilburg en veel meer plaatsen in Nederland. Om erachter te komen welke personal trainers beschikbaar zijn bij jou in de buurt kun je bovenaan deze pagina de naam van jouw woonplaats aangeven. Schrijf de naam van jouw woonplaats, bijvoorbeeld Amsterdam, Zoetermeer of Leiden, en klik op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties zien van boks leraren die momenteel beschikbaar zijn voor het geven van lessen bij jou in de woonplaats.

Op de advertenties kun je alle informatie vinden over de soorten lessen en training die zij bieden, aan wie zij in staat zijn om boksles te geven, hun kennis en ervaring met boksen en het geven van boksles, hun prijs per uur en waar zij jou kunnen helpen. Lees alle advertenties en kijk of je een perfecte boks leraar kunt vinden. Als jij op zoek bent naar boksles aan kinderen, kijk dan welke van onze trainers bij jou in de buurt in staat zijn om boksles te geven aan kinderen. Veel van onze trainers staan daarnaast open voor het geven van boksles aan groepen van meerdere personen tegelijk. Als jij niet kunt vinden waar jij naar zoekt of er niet zeker van bent of onder trainers jou kunnen helpen met een specifiek doel, neem dan gerust contact op en stel alle mogelijke vragen die je hebt. Je kunt ook gebruik maken van een eerste gratis proefles. Bijna elke trainer op Superprof biedt een eerste gratis proefles van een uur. Al onze trainers zijn experts, veel van onze trainers geven naast privéles ook les op een boksschool.

Bokslessen in een geschikte omgeving

Volg jij je boxing les het liefst bij jou thuis of liever op de locatie van je trainer? Zorg dat je een personal trainer vindt die in staat is om lessen te geven op de locatie die voor jou het beste uitkomt. Op de advertenties van onze trainers kun je zien op welke locaties zij jou kunnen helpen. Heb jij een andere locatie in gedachten, bijvoorbeeld in de sportschool, boksschool of een specifieke vereniging? Neem contact op en kijk of de trainer in staat is om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie.

Volg je bokslessen op de meest praktische tijden

Wil jij aan de slag met je bokslessen op een specifieke dag waarop jij vrij bent? Zorg dat je een trainer vindt die beschikbaar is op deze dag. Neem contact op met een of meerdere trainers en kom erachter wie jou kan helpen op de dag waarop jij je boksles wilt volgen. Zoek jij daarnaast naar bokslessen voor een week, een aantal maanden, een half jaar, een jaar of langer? Laat weten aan de trainer voor hoe lang jij in gedachten hebt om je bokslessen te volgen. Leer zo snel mogelijk boksen als een expert. Lees alle advertenties en lees alle vermelde info goed door. Ontdek welke trainer geschikt is voor het geven van de lessen die jij nodig hebt. Neem snel contact op en start vandaag nog met je eerste boxing training!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Boksen?

De gemiddelde prijs van lessen Boksen is €23.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Boksen nemen?

Lessen boksen met een leraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren. Als je beter je energie wilt verdelen, of als je je in de nacht veiliger wilt voelen als je naar huis loopt, neem dan een cursus boksen via Superprof.

 

Je maakt je keuze voor je bijlesleraar op Superprof en je organiseert in real life of online je privélessen boksen, autonoom en onafhankelijk.

 

Dus: je zit de hele dag thuis, op school, in de universiteit, en je kan geen rust vinden? Bokstraining is de oplossing. Neem bokstraining en wordt niet alleen gespierd en afgetraind, maar ook zen.

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de leraar van jouw keuze om lessen boksen te nemen, vol vertrouwen en veilig. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale bokstrainer aan de slag gaat.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je bijlessen boksen vol goede moed te beginnen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Boksen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Boksen aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Boksen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Boksen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Boksen?

Er zijn momenteel 49 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Boksen lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 49 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Boksen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 10 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.