Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Kickboksen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 8 beoordelingen.

29 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €29 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Kickboksen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Kickboksen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Kickboksen?

De gemiddelde prijs van lessen Kickboksen is €29.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Kickboksen nemen?

Met de hulp van een leraar Kickboksen kun je goed worden in Kickboksen.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Kickboksen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Kickboksen aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Kickboksen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Kickboksen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Kickboksen?

Er zijn momenteel 50 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Kickboksen lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 50 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Kickboksen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 8 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Kickboksen?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Kickboksen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een kickboksles voor kinderen op Superprof

Volg je kickbokstraining met een professional bij jou in de buurt

 

Wil jij graag leren kickboksen met een expert op het gebied van kickboksen bij jou in de buurt? Of misschien heb je al ervaring maar wil je graag getraind worden door een professionele kickbokser? Wij hebben een groot aantal kickboks experts verspreid over heel Nederland die jou met veel enthousiasme willen helpen met leren kickboksen en jou willen trainen. Ontdek gauw welke van onze kickboks experts momenteel beschikbaar zijn voor het geven van les bij jou in de buurt!

 

Professionele kickboksers over heel Nederland

 

Op Superprof beschikken wij over een grote hoeveelheid kickboksers verspreid over heel Nederland. Zeer waarschijnlijk zijn er meerdere experts niet al te ver bij jou vandaan. Je kunt leraren gespecialiseerd in kickboksen vinden van Amsterdam tot Den Haag, Groningen, Rotterdam, Dordrecht, ’s-Hertogenbosch, Wassenaar, Zwolle en veel meer steden en regio’s van Nederland. Al onze kickboksers hebben veel kennis en ervaring op het gebied van kickboksen en het geven van les aan cursisten op verschillende niveaus. Wij hebben meerdere leraren die training geven aan leerlingen die pas voor het eerst in aanraking komen met boksen / kickboksen. Als jij een beginner bent en graag wilt leren kickboksen, dan weten onze leraren precies hoe zij jou moeten helpen. Zij zullen jou onder andere alle basistechnieken leren. Heb jij al ervaring maar heb jij training nodig? Onze leraren kunnen jou ook trainen en helpen met het worden van een betere kickbokser.

 

Kijk wie er beschikbaar zijn bij jou in de omgeving

 

Aan de slag gaan met een professionele personal trainer gespecialiseerd in kickboksen is de beste manier om al jouw persoonlijke doelen te behalen. Kijk snel welke van onze kickboks leraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Bovenaan deze pagina kun je jouw locatie aangeven. Schrijf de naam van jouw woonplaats en druk op zoeken. Automatisch zul je alle advertenties vinden van kickboks leraren die in staat zijn om jou te begeleiden bij jou in de omgeving. Op de advertenties van onze kickboks leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hun specialisaties, kennis, ervaring, de opleidingen die zij hebben gevolgd, hun prijs per uur, beschikbare tijden, de locaties waarop zij jou kunnen trainen en of zij een eerste proefles / training gratis bieden.

 

Vind de lessen of cursus waar jij naar zoekt

 

Ben jij op zoek naar een cursus boksen of kickboksen of misschien een cursus gericht op thaiboksen, zelfverdediging, muay thai, een cursus kickboxing aan vrouwen, een cursus aan kinderen of andere soorten lessen? Bekijk alle advertenties en kijk welke leraar in staat is om de lessen of cursus te geven waar jij naar op zoek bent. Als jij een leraar of personal trainer hebt gevonden die de lessen biedt die jij nodig hebt, boek dan gauw je eerste les. Wil jij je cursus kickboksen individueel volgen of in een groep van meerdere personen? Als jij je cursus wilt volgen met een groep, kijk dan welke van onze kickboks leraren in staat zijn om een cursus kickboksen aan groepen te bieden.

 

Als jij niet kunt vinden waar jij naar op zoek bent of er niet zeker van bent of onze kickboks leraren jou kunnen helpen met het bereiken van een specifiek doel, neem dan gerust contact op en stel alle mogelijke vragen. De leraren zullen jou tijdens het geven van een reactie laten weten of zij jou kunnen helpen met het behalen van jouw specifieke doelen. Ook kun je ervoor kiezen om te profiteren van een eerste gratis proefles / training van een uur. De meeste van onze kickboks leraren op Superprof bieden een eerste gratis proefles van een uur. Tijdens deze gratis proefles kun je kijken of de les voldoet aan jouw eisen en bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen personal trainer.

 

Volg je cursus kickboksen op de locatie waarop jij aan de slag wilt

 

Het is belangrijk dat jij zelf kunt bepalen op welke locatie jij aan de slag wilt met je cursus kickboksen. De meeste van onze kickboks leraren zijn in staat om jou te begeleiden op verschillende locaties. Als jij graag aan de slag wilt bij jou thuis, zorg dan dat je een leraar vindt die in staat is om jou te begeleiden bij jou thuis. Je kunt er ook voor kiezen om je cursus te volgen op de locatie van de leraar. De meeste leraren zijn in staat om jou te ontvangen bij hen thuis en beschikken over een geschikte omgeving bij hen thuis. Meerdere leraren staan er ook voor open om jou te begeleiden op locaties zoals de sportschool.

 

Kickboks training online

 

Volg jij je cursus kickboksen liever online via de webcam? Bij ons kun je er ook voor kiezen om je lessen online te volgen. Een grote hoeveelheid van onze kickboks leraren in Nederland zijn in staat om lessen online te bieden via de webcam. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen en lessen moeten voorbereiden van hoge kwaliteit. Als jij graag online aan de slag wilt, kijk dan gauw welke leraren in staat zijn om lessen online te bieden.

 

Plan wanneer je eerste les plaats moet vinden

 

Als jij een geschikte leraar hebt gevonden bij jou in de buurt, neem dan snel contact op. Je kunt contact opnemen door op ‘Boek een les’ te klikken op de advertentie van de leraar. Klik hierop en schrijf de leraar naar keuze een bericht. Laat de leraar hierin weten in wat voor lessen jij geïnteresseerd bent, wat jouw verwachtingen zijn en welke doelen jij wilt bereiken. Plan samen met de leraar wanneer de lessen plaats moeten vinden. Het is belangrijk dat je een leraar vindt die in staat is om jou te begeleiden op de tijden waarop jij vrij bent. Vraag tijdens het contact opnemen of de leraar jou kan helpen op de dag en uur van de dag waarop jij aan de slag wilt. Als de leraar beschikbaar is op de tijden waarop jij aan de slag wilt, kom dan snel tot een besluit wanneer de eerste les plaats moet vinden. Start zo snel mogelijk met je eerste les!

Wat wil je leren?