Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Karate

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

30 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €30 per uur.

8 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 8 uur.

Karate leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Karate

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Karate?

De gemiddelde prijs van lessen Karate is €30.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Karate nemen?

Met de hulp van een leraar Karate kun je goed worden in Karate.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Karate volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Karate aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Karate meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Karate bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Karate?

Er zijn momenteel 12 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Karate lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 12 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Karate beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 3 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Karate?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Karate!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Karateleraren in Nederland: je vindt ze bij Superprof!

Volg je karate lessen met een professional op dit gebied

Heb jij er altijd al van gedroomd om karate te leren? Wacht dan niet langer en maak jouw dromen snel waar! Ga aan de slag met een van onze karate trainers op Superprof. Bij ons kun je meerdere zeer enthousiaste karate trainers vinden die jou graag willen helpen met het leren van karate. Heb jij de basis al onder de knie? Ook kunnen zij jou helpen met trainen en het leren van nieuwe technieken. Leer karate beheersen op een goed niveau met behulp van een van onze trainers. Kijk gauw welke van onze karate leraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

Karate lessen op alle niveaus

Je kunt bij ons karate lessen vinden aan cursisten van alle niveaus, categorieën en leeftijden. Ben jij een beginner en kom jij pas voor het eerste in aanraking met karate? De meeste van onze karate leraren bieden les aan beginners. Leer hoe je op moet warmen en stretchen. Hoe je houdingen, balans en kracht moet beheersen. Leer hoe je moet bewegen, stoten, trappen en blokkeren. De leraar wil jou hier graag bij helpen. Zoek jij naar gevorderde lessen? Veel van onze karate trainers kunnen jou hier ook bij helpen. Laat je trainen, leer nieuwe technieken en breng je skills naar een hoger niveau. De meeste van onze karate leraren geven les aan leerlingen van alle leeftijden, zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen.

Vind een geschikte leraar bij jou in de buurt

Bovenaan deze pagina van karate leraren in Nederland kun je jouw woonplaats aangeven. Je kunt bij ons leraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt trainers vinden van Apeldoorn tot Almere, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Leiden en veel meer plaats en en steden. Schrijf de naam van jouw woonplaats, bijvoorbeeld Amsterdam, en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle leraren vinden die in staat zijn om jou te helpen bij jou in de buurt.

Bekijk alle advertenties van karate leraren bij jou in de buurt en lees alle informatie goed door. Kijk welke van onze leraren bij jou in de buurt voldoen aan jouw eisen en doelen. Kun jij niet vinden waar jij naar zoekt of weet jij niet zeker of onze leraren jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met onze karate leraren en stel al je vragen. Ook kun jij ervoor kiezen om gebruik te maken van een eerste gratis proefles van een uur. De meeste van onze karate leraren op Superprof bieden een eerste gratis proefles van een uur. Neem een eerste les van een uur en kijk of de les jou bevalt.

Ga aan de slag op de tijden die voor jou het beste uitkomen

Zijn er alleen specifieke dagen van de week om een bepaald uur waarop jij vrij bent, bijvoorbeeld op dinsdag, woensdag en vrijdag in de avond? Zorg dan dat jij een leraar vindt die in staat is om karate les te geven op een van deze dagen en uur van de dag. Neem contact op met een leraar naar keuze en vraag of hij of zij beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt.

Laat ook weten voor hoe lang jij in gedachten hebt om je les te volgen, bijvoorbeeld voor een aantal weken, maanden, een half jaar of misschien wel een jaar. De leraar zal snel een antwoord geven en jou laten weten of hij/zij beschikbaar is. Je kunt via de advertentie van de door jou gekozen leraar contact opnemen. Druk op de optie 'Boek een les' en kies een van de opties waar jij contact mee kunt maken. Boek je eerste les en ga vandaag nog aan de slag met je eerste les!

Wat wil je leren?