Homepagina
Lessen geven

Volg vandaag nog een bokstraining in Den Haag via Superprof

🥇 De crème de la crème
💻 4 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren Boksen in Den Haag

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze Boksleraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

37 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 37euro per uur.

16 h

Zo snel als het licht! Onze docenten boksen reageren gemiddeld binnen 16 uur.

01

Vind jouw Boksleraar in Den Haag

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren Boksen en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuislessen of webcamlessen).

02

Organiseer je Bokslessen in Den Haag

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

03

Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Den Haag
beoordelen hun leraar Boksen als volgt

Ons advies om jou te laten excelleren in Boksen

Volg een bokstraining via Superprof in Den Haag

Laat je begeleiden door een expert in boksen in Den Haag

Wil je graag leren boksen of je boxing vaardigheden verbeteren door een personal boxing trainer in Den Haag? Zoek je naar lessen gericht op boksen, kickboksen, zelfverdediging, thaiboksen, taekwondo, kung fu, judo, sport, training, begeleiding, een proefles om kennis te maken met boksen of kickboksen, het opdoen van extra kennis en info, boksles en training aan mannen, bokslessen en training boksen aan vrouwen, bokstraining aan kinderen, training aan jongeren en volwassenen, trainingen aan een groep van meerdere personen, begeleiding met het trainen van specifieke vaardigheden, het opbouwen van een betere conditie en flexibiliteit, lessen en trainingen voor een paar uur, trainingen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, trainingen voor een jaar of langer dan een jaar, boxing lessen online of iets dergelijks in de buurt van Den Haag? Bij ons is dit allemaal meer dan mogelijk!

Experts op het gebied van boksen

Op Superprof hebben we een groot aantal leraren en personal trainers verspreid over heel Nederland, ook in Den Haag kun je meerdere trainers vinden met veel kennis en ervaring van boksen. Meerdere van onze trainers hebben diverse opleidingen afgerond en/of werken op dit gebied. Zij weten precies hoe ze jou moeten trainen en begeleiding moeten geven. Onze trainers geven lessen en trainingen aan cursisten van alle niveaus en categorieën, zowel aan beginners als aan intermediates, gevorderden en experts. Daarnaast geven onze trainers en leraren in Den Haag lessen en trainingen aan cursisten van alle leeftijden, van jong tot oud. Kijk snel wie er momenteel allemaal beschikbaar zijn. Op de profielen van de leraren kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot ervaring, kennis, specialisaties, opleidingen, beschikbaarheid, prijzen, enzovoorts. Lees alle profielen goed door en neem de juiste beslissing. Als je een leraar of trainer hebt gevonden, overleg dan wat je behoeften en doelen zijn. De leraar zal de lessen goed voorbereiden en richten op de doelen die jij graag wilt bereiken.

Volg je lessen of training op een geschikte locatie in Den Haag

 

Dankzij Superprof kun je ook profiteren van het feit dat je zelf kunt kiezen op welke locatie binnen Den Haag je boxing lessen of trainingen plaats moeten vinden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de lessen of training te volgen bij jou thuis. Daarnaast staan de meeste leraren en trainers er ook voor open om lessen te geven bij de leraar thuis. Mogelijk bezit de leraar een geschikte omgeving bij hem/haar thuis voor het volgen van de les of training. Als je een andere locatie in gedachten hebt, laat dit dan weten aan de leraar. De leraar zal gelijk laten weten of hij/zij in staat is om lessen te geven op deze locatie. Op de profielen van de leraren in Den Haag kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locatie waar zij in staat zijn om les te geven. Naast het volgen van lessen of trainingen op een fysieke locatie met je leraar kun je er ook voor kiezen om je lessen of training online te volgen via je computer. Veel van onze leraren op Superprof staan ervoor open om lessen online te geven.

 

Lessen en trainingen op flexibele tijden

 

Naast het feit dat je lessen kunt volgen op een door jou gewenste locatie kun je ook profiteren van een vrije keuze als het gaat om tijden. Je kunt je lessen, training of begeleiding volgen op de tijden die jou het beste uitkomen. Je zit niet meer vast aan vaste en vooraf bepaalde tijden waar jij niet persoonlijk voor hebt gekozen. Al heb je alleen de tijd op een specifieke dag van de week om een bepaald uur hoeft dit niet te betekenen dat je geen les kunt volgen. Je kunt gemakkelijk een leraar vinden die beschikbaar is op de tijden waarop jij graag je les volgt. Neem contact op met een of meerdere leraren en leg uit op welke tijden jij vrij bent. De leraar zal gelijk laten weten of hij/zij beschikbaar is. Wacht niet te lang en neem zo snel mogelijk contact op met onze leraren in Den Haag!

 

Voordelige prijzen en diverse kortingen

 

Wij werken alleen samen met leraren die experts zijn op het gebied waarop zij lesgeven en die kunnen bewijzen dat zij genoeg kennis en ervaring hebben. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met lessen van hoge kwaliteit. Profiteer van lessen en trainingen van hoge kwaliteit en ook van het feit dat zij lesgeven voor zeer goede prijzen. De gemiddelde prijs per uur is zeer voordelig voor de kwaliteit van de lessen. Profiteer ook van het feit dat de meeste leraren en trainers kortingen bieden op hun lessen als je meerdere lessen of trainingen tegelijk bestelt. Verder geven veel leraren en boxing trainers hun eerste les of boxing training gratis. Tijdens deze eerste gratis les of training kun je kijken of de les of training je bevalt en uiteindelijk bepalen of je verder wilt met de door jou gekozen leraar of trainer. Neem snel contact op met een van onze trainers in Den Haag en profiteer van goede prijzen, mogelijke kortingen en een eerste les gratis.

 

Start vandaag nog met je lessen of training

 

Al wil je graag leren boksen of je boxing vaardigheden verbeteren door een personal boxing trainer in Den Haag en zoek je naar lessen gericht op boksen, kickboksen, zelfverdediging, thaiboksen, taekwondo, kung fu, judo, sport, training, begeleiding, een proefles om kennis te maken met boksen of kickboksen, een uitgebreide cursus boksen, het opdoen van extra kennis en info, lessen en training boksen aan mannen, lessen en training boksen aan vrouwen, training aan kinderen, een boksen cursus of training aan jongeren en volwassenen, een bokscursus of trainingen aan een groep van meerdere personen, begeleiding met het trainen van specifieke vaardigheden, het opbouwen van een betere conditie en flexibiliteit, lessen en trainingen voor een paar uur, trainingen voor een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, trainingen voor een jaar of langer dan een jaar, boxing lessen online of iets dergelijks in de buurt van Den Haag, zoek dan niet verder. Kijk snel wie er allemaal bij jou in de buurt zijn van Den Haag, lees alle profielen goed door en beslis met wie je aan de slag wilt. Wacht niet te lang en neem zo snel mogelijk contact op!

FAQ

💸 Wat kost een privéles boksen gemiddeld in Den Haag en omgeving?

In Den Haag is het gemiddelde bedrag van privé lessen boksen €37.

De ervaring van de leraar boksen, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Vele leraren geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om les boksen te geven in Den Haag?

In Den Haag en omgeving geven 4 leraren boks les aan.

 

Je kunt hun curriculum vitae checken en op basis daarvan bepalen welke privé leraar in Den Haag, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen boksen uit meer dan 4 advertenties.

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Boksen in Den Haag?

Uit 3 beoordelingen geven de cursisten een gemiddeld cijfer van 5.0 van de vijf.

 

In het geval van problemen omtrent een cursus, staat het Superprof-team tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, van maandag tot en met vrijdag.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👴🏼Waarom zou je een cursus boksen proberen?

Bijlessen boksen met een bijlesleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren. Om beter je energie kwijt te kunnen, neem dan boksles via Superprof.

Je richt je blik op je leraar en je plant in real life of online je bijlessen boksen autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de begeleider van jouw keuze om lessen boksen te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je bijlessen boksen vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 4 bijlesleraren boksen in Den Haag.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je vanuit huis via de webcam een cursus Boksen volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook bijlessen Boksen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Boksen meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Boksen bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen