Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Zwemmen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 95% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

Zwemmen leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Zwemmen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Zwemmen?

De gemiddelde prijs van lessen Zwemmen is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Zwemmen nemen?

Met de hulp van een leraar Zwemmen kun je goed worden in Zwemmen.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Zwemmen volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Zwemmen aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Zwemmen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Zwemmen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Zwemmen?

Er zijn momenteel 21 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Zwemmen lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 21 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Zwemmen beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 3 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Zwemmen?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Zwemmen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Zwemmen leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Volg privéles zwemmen met een expert op dit gebied

Heb jij of jouw kind moeite met leren zwemmen en ben jij op zoek naar privéles voor jou of jouw kind? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over zweminstructeurs die in staat zijn om privéles zwemmen te geven aan kinderen tot volwassenen. Zij kunnen jou of jouw kind helpen met het oefenen voor het behalen van het A, B, C diploma en vaardigheid diploma's. Ook kunnen zij jou helpen met bijvoorbeeld competitiezwemmen. Je kunt zweminstructeurs vinden over verschillende delen van Nederland, zeer waarschijnlijk zijn er intructeurs niet al te ver bij jou vandaan. Kijk snel of je een geschikte leraar kunt vinden en boek je eerste les!

De beste zwemlessen in Nederland

Alle lessen die onze leraren bieden zijn van hoge kwaliteit. Een groot deel van onze leraren zijn gediplomeerde zweminstructeurs. Zij weten precies hoe zij kinderen moeten helpen met leren zwemmen en het behalen van hun A, B en/of C zwemdiploma. Jaarlijks hebben veel kinderen moeite met het behalen van hun zwemdiploma. Het beste wat jij kunt doen als jouw kind moeite heeft met het behalen van zijn of haar zwemdiploma is door aan de slag te gaan met privéles gegeven door een zweminstructeur. De lessen gegeven door onze privéleraren zijn veel persoonlijker. De instructeur zal alle tijd en aandacht alleen aan jouw kind hoeven te besteden. Hierdoor zal jouw kind veel gemakkelijker en sneller vooruitgang boeken. Onze leraren zullen de lessen opbouwen van makkelijk naar moeilijk, complimenteren wat goed gaat en corrigeren wat beter kan.

Niet alleen bieden onze leraren zwemles aan kinderen maar ook aan jongeren en volwassenen. Het is nooit te laat om te leren zwemmen of je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het is daarnaast zeer belangrijk dat iedereen in staat is om te kunnen zwemmen. Het kan je beschermen tegen gevaar in het water en je kunt anderen redden in spoedgevallen. Niet alleen is het belangrijk voor ons om te leren zwemmen vanwege een veiligheidsmotief maar ook omdat het gezond is en goed voor onze ontwikkeling. Kunnen zwemmen zorgt voor meer zelfstandigheid en een hoger zelfvertrouwen. Zwemmen is voor velen een hobby en niet te vergeten dat er tientallen activiteiten en sporten zijn die je in het water kunt beoefenen, denk aan synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen, openwaterzwemmen, waterpolo, schoonspringen, artistiek zwemmen en aqua-aerobics.

Zweminstructeurs in jouw omgeving

Zoals wij hierboven al noemden kun jij zwemleraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Huizen, Almere, Heerenveen, Rotterdam, Gouda en meer plaatsen. Geef hierboven de naam van jouw locatie aan. Schrijf de naam van jouw locatie en klik op zoeken. Je zult er al snel achterkomen welke leraren in staat zijn om zwemles te geven op jouw locatie of in de buurt van jouw locatie. Als je op de advertenties van onze leraren klikt kun je alle belangrijke informatie vinden. Je kunt informatie vinden over hun specialisaties, diploma's, aan wie en op welke niveaus zij lesgeven. Ook kun je informatie vinden over de methodologie van hun lessen, hun prijs per uur en waar en wanneer hun lessen kunnen plaatsvinden. Zoek jij naar les aan meerdere leerlingen tegelijk? De meeste van onze zweminstructeurs zijn in staat om les te geven aan meerdere leerlingen tegelijk.

Volg je zwemles waar en wanneer jij zelf wilt

Bij ons heb jij in je voordeel dat je zelf de beslissing kunt nemen waar en wanneer je zwemles plaats moet vinden. Het is belangrijk dat de leraar in staat is om les te geven op de plek waarop jij aan de slag wilt. Wil jij graag alleen de theorie leren over bepaalde onderwerpen? Je kunt ervoor kiezen om te reizen naar de locatie van je leraar of je leraar over laten komen bij jou thuis. Als jij graag aan de slag wilt met de praktijk, vraag dan waar de leraar in staat is om jou te begeleiden of vraag of de leraar jou kan helpen op een door jou gekozen locatie, denk aan een zwembad of zwemvereniging bij jou in de buurt.

Neem contact op met een door jou gekozen leraar bij jou in de buurt en bespreek op welke locatie je zwemles plaats moet vinden. Ben jij alleen op zoek naar les gericht op theorie maar kun jij geen geschikte leraar vinden in jouw omgeving? In dit geval kun je ervoor kiezen om je lessen online te volgen. De meeste van onze leraren bieden les online via de webcam. Op de advertenties van onze leraren kun je zien welke leraren lessen online bieden.

Neem contact op met een door jou gekozen leraar

Als jij een geschikte leraar hebt gevonden die in staat is om les te geven op de door jou gewenste locatie, neem dan contact op en vraag of de leraar jou kan begeleiden met het geven van les op de tijden waarop jij aan de slag wilt. Heb jij of jouw kind alleen vrije tijd op specifieke dagen van de week om een bepaald uur? Laat dan weten op welke dagen en uur van de dag jij of jouw kind vrij is. Kijk of deze tijden overeenkomen met de tijden waarop de leraar beschikbaar is. Vergeet niet te laten weten voor hoe lang jij ongeveer in gedachten hebt om zwemles te volgen, of dit gaat om een aantal uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar of langer.

Boek je eerste les

Er is niets beter dan je lessen privé volgen met een door jou gekozen leraar. De leraar zal geen rekening hoeven te houden met andere leerlingen. De leraar zal gedurende de hele les alle aandacht alleen op jou of jouw kind richten. Ga dus zo snel mogelijk aan de slag met privéles zwemmen met een door jou gekozen leraar. Lees alle b en informatie goed door en kijk of er een leraar tussen zit die voldoet aan jouw eisen en doelen. Als jij een geschikte zwemleraar hebt gevonden, neem dan zo snel mogelijk contact op en boek je eerste les. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les!

Wat wil je leren?