Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Voetbal

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 16 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

3 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 3 uur.

Voetbal leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Voetbal

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Voetbal?

De gemiddelde prijs van lessen Voetbal is €21.

 

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren:

 

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

 

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan.

 

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Voetbal nemen?

Met de hulp van een leraar Voetbal kun je goed worden in Voetbal.

 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

 

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

 

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Voetbal volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Voetbal aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen Voetbal meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Voetbal bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Voetbal?

Er zijn momenteel 264 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Voetbal lessen te geven.

 

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

 

Vind jou ideale leraar uit 264 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Voetbal beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 16 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

 

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Voetbal?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Voetbal!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vind de perfecte voetbaltrainer

Volg je privéles voetbal met behulp van een expert op dit gebied

WIl je graag beter worden in voetballen en zoek je naar privéles en/of training gericht op voetbal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op Superprof bieden wij precies wat je nodig hebt. Als je zoekt naar een cursus voetbal of training, laat je dan gerust helpen door een van onze voetbal experts bij jou in de buurt.

Op Superprof beschikken we over een grote hoeveelheid voetbal experts verspreid over verschillende delen van Nederland. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van voetbal en het geven van privélessen. Leer beter voetballen als ooit tevoren of train bijvoorbeeld specifieke skills. Waar je ook naar zoekt, kom er snel achter welke van onze voetbal leraren op Superprof voldoen aan jouw eisen en doelen!

Vind een geschikte trainer

Kom er gauw achter of je een trainer kunt vinden die in staat is om jou te helpen. Zoals we al zeiden kun je voetbal trainers vinden over verschillende delen van Nederland. Zeer waarschijnlijk zijn er professionele trainers niet al te ver bij jou vandaan. Op deze pagina van voetbal leraren in Nederland kun je aangeven wat jouw locatie is. Doe dit en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle advertenties vinden van voetbal leraren die beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

Wil je zelfstandig trainen en een betere voetballer worden of doe je bijvoorbeeld een opleiding en heb je extra hulp nodig? Kom er via de advertenties van onze voetbal leraren achter wie van hen jou kunnen helpen met het geven van de les die jij nodig hebt.

Op de advertenties kun je alle belangrijke informatie vinden over onze leraren, hun lessen, de opleiding die zij hebben gedaan, hun prijs per uur en meer. Bekijk elke advertentie en lees alle vermelde informatie goed door tot je een geschikte voetbal trainer hebt gevonden.

Onze leraren op Superprof helpen je graag bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Je zult bij het volgen van privé voetbal training al snel merken dat je beter wordt en je prestaties omhoog gaan. Onze leraren hebben al vele leerlingen geholpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Vind gauw een geschikte trainer voor je privéles voetbal.

Volg je training op de door jou gewenste locatie

Een van de grootste voordelen van het volgen van je les met een voetbaltrainer via Superprof is dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je les plaats moet vinden. Is er een specifieke locatie waar jij graag je training volgt? Zeer waarschijnlijk is de voetbaltrainer in staat om jou te helpen op de door jou gewenste locatie.

Op de advertenties van onze leraren staat in de meeste gevallen vermeld op welke plekken zij jou kunnen helpen. Volg je les bijvoorbeeld vlakbij jouw huis. In het geval van twijfels of speciale verzoeken, twijfel niet om contact op te nemen met onze voetbal leraren.

Onze leraren geven graag antwoord op jouw vragen. Je kunt snel en gemakkelijk contact opnemen via de advertenties van onze leraren. In het geval dat je zoekt naar theoretische lessen, dan kun je er ook altijd voor kiezen om je les online te volgen als dat beter uitkomt.

De meeste van onze voetbal leraren op Superprof bieden les zowel op fysieke locaties als online via de webcam. Het volgen van je lessen online kan ook een zeer praktische oplossing zijn. Of je nu online aan de slag wilt of op een fysieke locatie, vind gauw een geschikte leraar en boek je eerste les!

Volg je lessen op de dagen en tijden die voor jou goed uitkomen

Net zoals het kiezen voor een geschikte locatie is het belangrijk dat je in staat bent om je voetbal trainingen te volgen op de dagen en tijden die voor jou goed uitkomen. Heb je alleen vrije tijd op een specifieke dag van de week om een bepaald uur?

Zorg dan dat je een voetbaltrainer vindt die in staat is om jou te begeleiden op deze dag en tijd van de dag. Neem contact op met de door jou gekozen trainers en vraag wie van hen in staat zijn om jou te helpen op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt.

Zodra je een geschikte voetbal leraar hebt gevonden die beschikbaar is op de dagen en tijden waarop jij aan de slag wilt, kom dan samen met hem of haar tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Bekijk gauw alle advertenties van leraren bij jou in de buurt, lees alle vermelde informatie goed door en kijk wie van hen voldoen aan jouw eisen en doelen. Boek je eerste les door op Boek een les te drukken. Deze optie kun je op de advertentie van de leraar vinden. Boek je eerste les en start vandaag nog!

Wat wil je leren?