Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Tennis

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 3 beoordelingen.

32 €/u

De beste prijzen: 96% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €32 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

Tennis leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Tennis

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Tennis?

De gemiddelde prijs van lessen Tennis is €32.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Tennis nemen?

Met de hulp van een leraar Tennis kun je goed worden in Tennis.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Tennis volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Tennis aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Tennis meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Tennis bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Tennis?

Er zijn momenteel 26 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Tennis lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 26 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Tennis beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 3 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Tennis?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Tennis!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Leer Tennis met persoonlijke begeleiding van een privéleraar

Volg je tennisles met een expert in deze sport in jouw omgeving

 

Ben jij op zoek naar een professionele tennis leraar bij jou in de buurt voor het geven van tennisles? Bij ons is dat mogelijk! Op Superprof hebben wij meerdere zeer professionele tennis experts verspreid over verschillende delen van Nederland die jou graag willen helpen met leren tennissen. Beheers jij deze sport al op een aardig goed niveau maar wil jij je graag laten trainen door een van onze tennis leraren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze leraren willen jou graag trainen en je vaardigheden verbeteren. De leraar zal jou helpen om je skills naar een hoger niveau te tillen. Kom er snel achter welke van onze tennis leraren op dit moment beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

 

De beste tennisles

 

Superprof is de beste plek voor het vinden van tennis leraren. Wij hebben leraren verspreid over heel Nederland die jou overal mee kunnen helpen. Als jij een beginner bent en pas voor het eerst in aanraking komt, zorg dan voordat je met de praktijk begint dat je kennis opdoet over hoe deze sport werkt en wat de regels zijn.

 

Leer de basis, welke spullen en kleding jij nodig hebt, wat de onderdelen zijn van het speelveld, wat de werking is van de puntentelling, wat de juiste manier is om de bal te slaan met je racket, hoe je forehand en backhand moet spelen, hoe je volleys moet maken, wat de indeling van de baan is en waar jij en je tegenstander zich moeten positioneren. Leer daarnaast hoe je een overhead-turn moet slaan, hoe je een topspin speelt, hoe je de bal moet schampen en alle strategieën die je toe kunt passen. Onze leraren zullen hun best doen om de basis zo goed mogelijk uit te leggen.

 

Heb jij al een redelijk goede beheersing van tennis en ben jij op zoek naar training? Vind een geschikte tennis leraar om jou te helpen met het geven van training. Al onze leraren willen jou graag helpen om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Er zit geen leeftijd vast aan deze sport, het is nooit te vroeg of te laat om een expert te worden in tennis. Onze leraren bieden tennisles en training zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen. Er is geen betere manier om al je doelen te bereiken dan door aan de slag gaan privé met een door jou gekozen expert op het gebied van tennis. Tijdens de lessen zal de leraar alle tijd en aandacht alleen aan jou hoeven te besteden.

 

Kijk of je een geschikte tennis leraar kunt vinden bij jou in de buurt

 

Zoals wij al zeiden kun je tennis leraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Eindhoven, Enschede, Den Haag, Nijmegen, Breda, Amstelveen en veel meer plaatsen in Nederland. Kijk snel of je een geschikte tennis leraar kunt vinden in jouw omgeving. Op deze pagina kun jij je woonplaats aangeven.

 

Schrijf de naam van jouw woonplaats en druk op zoeken. Hierna zul je automatisch alle advertenties vinden van leraren die beschikbaar zijn in jouw woonplaats of in de buurt van jouw woonplaats. Als jij op de advertenties klikt van onze tennis leraren zul je alle belangrijke informatie vinden over elke leraar. Je kunt informatie vinden over onder andere de onderwerpen waar zij verstand van hebben en aan wie en op welke niveaus zij tennisles bieden.

 

Daarnaast kun je informatie vinden over de methodologie van hun tennislessen, de prijs per uur van hun lessen en waar zij in staat zijn om les te geven. Lees alle advertenties van leraren bij jou in de buurt en kijk wie er voldoen aan jouw eisen en doelen. In het geval dat jij alle advertenties hebt gelezen maar niet kunt vinden waar jij naar zoekt of graag meer wilt weten over onze leraren, neem dan gerust contact op. Schrijf de door jou gekozen leraren een bericht en laat hierin weten wat voor les jij nodig hebt en welke doelen jij wilt bereiken. Als jij graag wilt kijken of tennis iets voor jou is, dan kun jij er ook voor kiezen om een eerste les gratis te nemen. De meeste van onze leraren bieden een eerste les gratis.

 

Laat weten op welke plek je tennisles plaats moet vinden

 

Ben jij op zoek naar tennisles bij een tennisschool, een specifieke vereniging, tennispark of een baan bij jou in de buurt? De meeste van onze leraren staan ervoor open om jou te begeleiden op een door jou gekozen locatie. Als jij je les graag op een baan wilt volgen maar geen specifieke locatie in gedachten hebt, neem dan contact op met een door jou gekozen leraar en vraag om suggesties. Daarnaast kun jij er ook voor kiezen om je tennisles te volgen bij jou thuis of op de locatie van je leraar. Op de advertenties van onze leraren staat vermeld op welke locaties zij in staat zijn om les te geven.

 

Bespreek met de leraar wanneer je eerste les plaats moet vinden

 

Als jij een leraar hebt gevonden die lesgeeft op een door jou gekozen locatie, neem dan gelijk contact op en vraag op welke dagen en tijden de leraar in staat is om tennisles of training te geven. Kijk of deze dagen en tijden overeenkomen met de tijden waarop jij vrij bent. Laat daarnaast weten voor hoe lang jij aan de slag wilt met jouw les, of dit gaat om een aantal weken, maanden, een half jaar, een jaar of langer.

 

Boek je eerste les

 

Je inschrijven voor het volgen van tennisles of training is nog nooit zo eenvoudig geweest, je kunt binnen een paar minuten zien wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt, alle informatie lezen, contact opnemen en je eerste les boeken. Zodra je een leraar hebt gevonden die in staat is om les te geven op de door jou gewenste locatie en tijden, boek dan gelijk je eerste les. Bespreek met de leraar wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste tennisles gegeven door een door jou gekozen leraar!

 

Wat wil je leren?