Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Skateboarden

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 6 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 89% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

6 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 6 uur.

Skateboarden leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Skateboarden

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Skateboarden?

De gemiddelde prijs van lessen Skateboarden is €23.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Skateboarden nemen?

Met de hulp van een leraar Skateboarden kun je goed worden in Skateboarden.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Skateboarden volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Skateboarden aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Skateboarden meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Skateboarden bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Skateboarden?

Er zijn momenteel 18 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Skateboarden lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 18 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Skateboarden beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 6 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Skateboarden?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Skateboarden!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Skaten met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: ga ervoor!

Volg je skateboardles met een expert op dit gebied

Heb jij altijd al een passie gevoeld voor skateboarden en alles wat met skateboarden te maken heeft? Zoek jij naar skateboard les gegeven door een professionele leraar gespecialiseerd in skateboarden bij jou in de omgeving? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Door heel Nederland kun je meerdere zeer professionele skateboard leraren vinden die jou graag willen helpen met leren skateboarden en het geven van les. Zij hebben veel kennis en ervaring en kunnen jou van alles leren. Wacht dus niet langer en ga aan de slag met een van onze skateboard experts bij jou in de buurt!

Skateboardles op alle niveaus

Al onze skateboard leraren op Superprof zijn professionals op dit gebied. Zij hebben veel kennis en vele jaren ervaring met skaten. Zij weten als geen ander hoe zij jou moeten helpen met leren skaten en/of het bereiken van andere persoonlijke doelen. De meeste van onze skate leraren geven les op verschillende niveaus, zowel aan beginners als aan intermediates en gevorderden. Kom jij pas voor het eerst in aanraking met skateboarden en wil jij kijken of deze sport iets voor jou is?

 

Onze skate leraren willen jou graag helpen met het leren van de basis. Zij zullen jou van alles leren en uitleggen, zoals wat de juiste houding is en hoe je moet staan op je board, hoe je vooruitkomt, hoe je moet draaien tijdens het skaten, hoe je kunt stoppen, je balans houden, wat voor skateboard het beste bij jou past, wat essentiële gadgets en accessoires zijn, hoe jij je board op de correcte manier moet instellen, wat de juiste kleding, helmen, polsbeschermers en schoenen zijn en veel meer. Je zult ook aandacht besteden aan hoe je moet vallen. Hoewel het zeer ontmoedigend is, vallen is iets dat hoort bij skaten. Leer hoe jij je moet bewegen tijdens een val zonder je te bezeren.

 

Niet alleen geven onze skate leraren les aan beginners maar ook aan gevorderde leerlingen die al redelijk wat ervaring hebben. Als jij een gevorderde skater bent, dan kun je ook aan de slag met onze skate leraren voor het verbeteren van bepaalde skills of bijvoorbeeld het leren van nieuwe gevorderde tricks. Een groot deel van onze skateboard leraren kunnen jou helpen met onder andere het uitvoeren van ollies, shove-it, grinding, kick-flip, backside, darkslide, hardflip, crooked grind, 720- en 900-gradenvarials en veel meer. Het maakt niet uit hoe oud jij bent, er zit geen leeftijd vast aan skateboarden. De meeste van onze leraren geven les zowel aan kinderen als aan jongeren en volwassenen.

Kijk of je een geschikte skate leraar kunt vinden bij jou in de omgeving

Zoals wij hierboven al noemden kun je leraren vinden in verschillende delen van Nederland. Kijk gauw of je een skateboard leraar kunt vinden bij jou in de buurt. Je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Breda, Apeldoorn, Dronten, Delft en meer plaatsen in Nederland. Je kunt op deze pagina alle advertenties vinden van skate leraren die in staat zijn om jou te helpen met leren skaten. Bekijk alle advertenties en lees alle vermelde informatie goed door. Op de advertenties kun je   informatie vinden over de specialisaties van onze leraren, hun skills, kennis en ervaring, hun achtergrond, hun prijs per uur, of zij groepslessen bieden, op welke locaties zij in staat zijn om jou te helpen en of zij les online bieden.

Zoek jij naar groepslessen? De meeste van onze skate leraren staan ervoor open om les te geven aan een groep van meerdere personen tegelijk. Wil jij graag meer weten over een of meerdere van onze skate leraren? Neem dan gerust contact op, laat weten waar jij naar op zoek bent en stel alle mogelijke vragen die je hebt. Volg jij graag een eerste proefles? Kies er gerust voor om gebruik te maken van een eerste les gratis die de meeste van onze leraren bieden.

Volg je lessen thuis of in een skatepark

Een van de grootste voordelen van het volgen van les met onze leraren op Superprof is dat je zelf kunt bepalen op welke locatie jij aan de slag wilt. De meeste van onze leraren zijn in staat om jou te begeleiden op verschillende locaties, dit kan zijn bij jou thuis, bij hen thuis of op een andere door jou gekozen locatie. Wil jij graag je skateboardlessen volgen in een skatepark? Bijna alle skateboard leraren op Superprof zijn in staat om jou te begeleiden in het skatepark. Op de advertenties van onze leraren kun je zien op welke locaties onze leraren in staat zijn om skateboardles te geven. Niet alleen geven onze leraren les op fysieke locaties maar zijn zij ook in staat om jou online te helpen via de webcam.

Ontdek op welke tijden de leraar beschikbaar is

Het is belangrijk dat je een leraar vindt die beschikbaar is op de tijden waarop jij vrij bent. Heb jij alleen vrije tijd op een bepaalde dag van de week om een specifiek uur, bijvoorbeeld op zaterdag in de middag? Zorg dan dat je een leraar vindt die in staat is om lessen te geven op deze dag en tijd van de dag. Neem contact op met een door jou gekozen leraar en vraag op welke dagen de leraar beschikbaar is. Kijk of zijn/haar beschikbare tijden overeenkomen met de tijden waarop jij vrij bent. Als je een beschikbare skate leraar hebt gevonden, boek dan gauw je eerste les. Vergeet niet te laten weten voor hoe lang jij aan de slag wilt met jouw lessen, of dit gaat om een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar of langer.

Boek je eerste skateboardles

Het is zeer eenvoudig om contact op te nemen en je eerste les te boeken. Dit kun je doen via de advertentie van de door jou gekozen leraar. Klik op ‘Boek een les’ op de advertentie van de leraar. Vervolgens zul je alle opties zien die jij kunt gebruiken om contact op te nemen. Gebruik een van deze opties en schrijf de door jou gekozen leraar een bericht. Laat de leraar weten wat voor lessen jij nodig hebt, wat jouw doelen zijn en wat jij verwacht van je lessen. De leraar zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. Kom samen met de leraar tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Start vandaag nog met je eerste les!

Wat wil je leren?