Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Python

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 67 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 93% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Python leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Python

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Python?

De gemiddelde prijs van lessen Python is €23.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Python nemen?

Met de hulp van een leraar Python kun je goed worden in Python.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Python volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Python aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Python meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Python bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Python?

Er zijn momenteel 168 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Python lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 168 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Python beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 67 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Python?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Python!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Python leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar

Volg je Python cursus met een expert

 

Wil jij graag leren programmeren met Python en ben jij op zoek naar een cursus gericht op deze programmeertaal? Bij ons is dat meer dan mogelijk. Op Superprof beschikken wij over een groot aantal leraren gespecialiseerd in Python die jou graag willen helpen met leren programmeren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze leraren kunnen jou overal mee helpen. Ook geven onze Python leraren bijles aan leerlingen en studenten op school die hulp nodig hebben. Wat jou doelen ook zijn, onze Python leraren staan voor jou klaar. Kom er snel achter welke van onze leraren voldoen aan jouw eisen en doelen!

 

De cursus waar jij naar zoekt

 

Er is geen betere plek voor het vinden van de cursus, training of bijles die jij nodig hebt. Op Superprof kun je alleen maar les vinden van hoge kwaliteit. Wij gaan namelijk alleen samenwerking aan met experts in de vakken waarin zij lesgeven. Met wie jij ook beslist om je cursus of training te volgen, je zult gegarandeerd aan de slag gaan met een leraar die alles weet over Python en programmeren in het algemeen.

 

Wil jij graag de basis leren van programmeren met Python? Onze leraren willen jou daar graag bij helpen. Zij kunnen jou helpen met onderwerpen als het automatiseren van taken, game development, data science and machine learning, big data, webapplicaties, kunstmatige intelligentie en veel meer. Onze leraren zullen jou tijdens de lessen diverse opdrachten geven en alle belangrijke onderwerpen zo goed mogelijk uitleggen.

 

Heb jij al redelijk wat ervaring met programmeren maar wil jij je graag verdiepen in Python? Onze leraren geven ook les aan gevorderden. Het kan ook voorkomen dat jij bezig bent met een opleiding en dat je bijles nodig hebt. Onze leraren helpen jou graag met het geven van bijles. Aan de slag gaan met een privéleraar gespecialiseerd in programmeren met Python is de beste manier om snel en effectief te leren programmeren. Ga snel aan de slag met een van onze experts bij jou in de buurt. Naast Python hebben veel van onze leraren ook kennis van onderwerpen als C, C#, C++, CSS, Java, JavaScript, HTML, PHP, Arduino en Artificial Intelligence.

 

Python leraren over heel Nederland

 

Je hebt op Superprof tientallen voordelen waar jij van kunt profiteren. Ten eerste kun je zelf bepalen met wie jij je cursus of training wilt volgen. Je hebt bij ons veel opties waar jij uit kunt kiezen als het gaat om leraren. Wij hebben Python leraren verspreid over heel Nederland. Je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Almere, Utrecht, Breda, Groningen, Den Bosch en veel meer plaatsen in Nederland.

 

Waar jij ook woont, ongetwijfeld zijn er meerdere geschikte leraren niet al te ver bij jou vandaan. Al onze leraren bieden les van zeer hoge kwaliteit meestal voor een zeer goede prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die zij bieden is zeer voordelig. Verder kun je bij ons profiteren van het feit dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je cursus of training plaats moet vinden.

 

Kijk wie er voor jou klaarstaan in jouw omgeving

 

Hierboven kun je jouw woonplaats aangeven. Schrijf de naam van jouw woonplaats en kijk wie er beschikbaar zijn in jouw woonplaats of in de buurt van jouw woonplaats. Je zult al snel alle advertenties zien van leraren die in staat zijn om les te geven bij jou in de buurt. Op de advertenties van onze Python leraren kun je alle belangrijke info vinden met betrekking tot de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, op welke niveaus zij lesgeven, hun achtergrond, kennis, ervaring, de locaties waar hun lessen plaats kunnen vinden, hun prijs per uur en meer. Op de advertenties van onze leraren kun je vaak ook recensies vinden over ervaringen die vorige leerlingen hebben opgedaan. Als jij graag meer wilt weten over onze leraren, neem dan gerust contact op. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een eerste les gratis. De meeste van onze leraren bieden een eerste Python les gratis. Maak gebruik van deze eerste les en kijk of de les jou bevalt.

 

Volg je cursus / training online

 

Niet alleen geven onze leraren cursussen en training programmeren op fysieke locaties maar ook online. Bijna elke Python leraar op Superprof biedt lessen online via de webcam. Je cursus of training online volgen is een praktische optie voor mensen die veel onderweg zijn, een gebrek aan tijd hebben of het simpelweg prettiger vinden om hun lessen online te volgen.

 

Laat weten op welke dagen jij je cursus of training wilt volgen

 

Neem contact op met een door jou gekozen leraar en laat weten welke dagen en tijden voor jou het beste uitkomen. Heb jij alleen vrije tijd op een bepaalde dag van de week om een specifieke tijd, bijvoorbeeld op vrijdag in de middag? Vind in dit geval een leraar die beschikbaar is voor het geven van les op deze dag en tijd van de dag. Vraag aan de leraar of hij of zij beschikbaar is. Vergeet niet te laten weten voor hoe lang jij ongeveer je Python cursus of training wilt volgen, of dit gaat om een aantal dagen, weken, maanden of langer.

 

Je kunt je cursus of training ook plannen voor een specifieke periode, bijvoorbeeld voor de hele maand van november of december. Als je een leraar hebt gevonden die open staat om jou te begeleiden op de dagen en tijden waarop jij vrij bent, plan dan gelijk wanneer de eerste les plaats moet vinden.

 

Boek je eerste Python les

 

Bekijk alle advertenties en lees alle vermelde informatie goed door tot je een geschikte leraar hebt gevonden. Als jij een leraar hebt gevonden, neem dan gelijk contact op en boek je eerste les. Dit kun je doen via de advertentie van de leraar door op ‘Boek een les’ te drukken. Schrijf de door jou gekozen Python leraar een bericht en laat hem of haar weten wat voor lessen jij nodig hebt en wat jouw doelen zijn. De Python leraar zal zijn of haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. Boek zo snel mogelijk je eerste les en leer met Python programmeren als een pro!

Wat wil je leren?