Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Java

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 39 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 95% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

8 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 8 uur.

Java leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen of cursus Java

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Java?

De gemiddelde prijs van lessen Java is €23.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Java nemen?

Met de hulp van een leraar Java kun je goed worden in Java.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Java volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Java aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Java meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Java bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Java?

Er zijn momenteel 106 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Java lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 106 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Java beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 39 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Java?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Java!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Java leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Volg je Java cursus gegeven door een privéleraar in jouw omgeving

Ben jij op zoek naar een cursus of training gericht op programmeren met het programma Java? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Superprof beschikken wij over een grote hoeveelheid leraren gespecialiseerd in de programmeertaalJava. Je kunt Java experts vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Ongetwijfeld is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Kom er gauw achter welke van onze Java leraren op dit moment beschikbaar zijn bij jou in de buurt!

De lessen die jij nodig hebt

Op Superprof bieden wij veel verschillende soorten lessen, cursussen en training. Ongetwijfeld zul je de lessen vinden die jij nodig hebt. Al onze leraren zijn experts op het gebied van programmeren, coderen en Java. Naast Java hebben veel van onze leraren ook verstand van andere programmeertalen, denk aan HTML, CSS, Python, Java, JavaScript, PHP, CSS, C# en C++. Onze leraren geven Java cursussen en training aan leerlingen op alle niveaus. Je kunt les vinden aan beginners en aan intermediates en gevorderden. Wil je graag leren programmeren vanaf nul? Onze leraren willen jou daar graag bij helpen. Zij weten precies hoe zij jou moeten helpen met het leren van de basis. De leraar zal jou alles stap voor stap uitleggen. Ook bieden de meeste van onze leraren op Superprof lessen aan gevorderden. Ook bieden de meeste van onze leraren bijles aan leerlingen die les krijgen in programmeren bij hun opleiding.

Vind een geschikte leraar bij jou in de buurt

Je kunt Java leraren vinden verspreid over verschillende delen van Nederland. Je kunt leraren vinden van Amsterdam tot Zwolle, Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Utrecht en veel meer plaatsen en steden. Waar jij je ook bevindt, je zult zonder twijfel een geschikte leraar vinden bij jou in de buurt. Om erachter te komen wie er beschikbaar zijn bij jou in de buurt kun je bovenaan deze pagina jouw woonplaats aangeven. Schrijf de naam van jouw locatie en druk op zoeken.

Vervolgens zul je alle advertenties zien van leraren die lesgeven in jouw woonplaats. Op de advertenties van onze leraren kun je alle belangrijke informatie vinden over hen en de soorten lessen die zij bieden. Bekijk alle advertenties en lees alle informatie goed door. Kijk of er een geschikte leraar is die in staat is om jou te begeleiden op de door jou gewenste locatie. Volg jij je cursus of training het liefst bij jou thuis of liever op de locatie van je Java leraar? Kijk op de advertenties op welke locaties onze leraren jou kunnen helpen.

Java cursussen online

Naast het volgen van je Java cursus of training op een fysieke locatie met je leraar kun je er ook voor kiezen om je les online te volgen. De meeste van onze Java leraren op Superprof staan ervoor open om les online te geven via de webcam. Zij zijn goed voorbereid op het geven van les online en weten precies hoe zij jou online moeten helpen. het volgen van online lessen is voor velen een zeer praktische optie. Je kunt waar en wanneer jij maar wilt aan de slag met je Java cursus of training.

Laat weten wanneer je lessen plaats moeten vinden

Zodra je een geschikte leraar hebt gevonden, neem dan contact op en vraag of de leraar jou kan helpen op de dagen en tijden waarop jij vrij bent. Heb je alleen vrije tijd op bepaalde dagen van de week? Laat dit dan weten en kijk of de leraar beschikbaar is op een van deze dagen. Als de leraar beschikbaar is, plan dan samen met hem of haar waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga snel aan de slag met een door jou gekozen leraar en word een pro op het gebied van Java!

Wat wil je leren?