Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Programmeren

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 108 beoordelingen.

22 €/u

De beste prijzen: 96% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €22 per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 5 uur.

Programmeren leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen of cursus Programmeren

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Programmeren?

De gemiddelde prijs van lessen Programmeren is €22.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Programmeren nemen?

Met de hulp van een leraar Programmeren kun je goed worden in Programmeren.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Programmeren volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen Programmeren aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Programmeren meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Programmeren bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Programmeren?

Er zijn momenteel 370 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om Programmeren lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 370 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Programmeren beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 108 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met Programmeren?

We hebben een enorm aanbod aan leraren Programmeren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Programmeren leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Volg een cursus en leer programmeren met behulp van een privéleraar

Ben jij op zoek naar een cursus programmeren bij jou in de buurt gegeven door een expert op dit gebied? Dan zit je hier goed! Op Superprof beschikken wij over een enorm aantal zeer enthousiaste privéleraren gespecialiseerd in programmeren en alles wat hier mee te maken heeft. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van programmeren, coderen en diverse programmeertalen. Je kunt privéleraren vinden verspreid over heel Nederland. Ongetwijfeld is er een geschikte leraar niet al te ver bij jou vandaan. Laat je snel helpen en bereik al jouw persoonlijke doelen met behulp van een van onze leraren bij jou in de omgeving!

Leren programmeren

Leren programmeren is nu gemakkijler dan ooit tevoren. In Nederland beschikken we over een enorm aantal leraren die als geen ander weten hoe zij jou kunnen helpen met programmeren en/of het bereiken van andere specifieke doelen. Onze leraren hebben veel kennis op het gebied van programmeren en coderen in het algemeen. De meeste leraren hebben ervaring met verschillende programmeertalen. Je kunt bij ons experts vinden in talen als HTML, CSS, Python, Java, JavaScript, PHP, CSS, C#, C++ en meer. Daarnaast hebben veel van onze privéleraren op Superprof kennis van diverse software en artificial intelligence. Als je zoekt naar les gericht op een specifieke taal, dan zul je gegarandeerd vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt bij ons leraren vinden met tientallen specialisaties. Je kunt op Superprof privéles en cursussen vinden op verschillende niveaus, van les aan beginners tot les aan intermediates en gevorderde cursisten.

Ben je een beginner en ben je nooit eerder in aanraking geweest met de wereld van programmeren? Onze privéleraren weten precies hoe zij jou moeten helpen. Zij zullen hun best doen om jou de basis zo effectief mogelijk te leren. Leer hoe je diverse projecten moet voorbereiden, hoe je de juiste programmeertaal kunt kiezen afhankelijk van je doelen en hoe je moet coderen. De leraar zal jou alles stap voor stap uitleggen. Voor beginners die pas voor het eerst in aanraking komen met programmeren is het aan te raden om te beginnen met HTML en CSS. Je kunt je ook richten op Python en JavaScript, maar deze talen zijn over het algemeen iets geavanceerder. Neem zelf de beslissing en kijk welke talen het beste bij jouw interesses en persoonlijke doelen past.

Bijles aan studenten

Regelmatig komen we in contact met studenten die les krijgen in programmeren bij hun opleiding en extra hulp nodig hebben. Programmeren is voor velen een zeer moeilijk vak. Het bevat veel lastige onderwerpen die je niet gemakkelijk onder de knie hebt. Als jij les krijgt in programmeren bij jouw opleiding, twijfel dan niet om je te laten helpen door een van onze leraren bij jou in de buurt. De meeste van onze leraren op Superprof staan ervoor open om bijles te geven aan leerlingen op school.

Vind een geschikte leraar

Zorg gauw dat je een geschikte leraar vindt voor de les, cursus of training waar jij naar zoekt. Bovenaan deze pagina kun je jouw woonplaats aangeven. Doe dit en je zult al gauw zien welke leraren lessen en training bieden in jouw woonplaats. Ook kun je ervoor kiezen om je les online te volgen. De meeste van onze leraren op Superprof bieden les online. Bekijk alle advertenties en kijk of je een juiste leraar kunt vinden. Als je niet kunt vinden waar jij naar zoekt, maak dan gerust gebruik van een eerste les gratis. De meeste van onze leraren bieden een eerste les gratis van een uur. Volg een eerste les gratis en kijk of de les voldoet aan jouw eisen en doelen. Boek snel je eerste les en word de programmeur waar jij altijd al van gedroomd hebt!

Wat wil je leren?