Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Martijn - Prof muziekproductie - Amsterdam
Amsterdam 
 • Super tutor
 • (8 beoordelingen)
M
Maria
« Perfect! Martijn is the best. Kind, thoughtful and an all-round champ... Lees meer »
M
Maria
« Perfect! Martijn is the best. Kind, thoughtful and an all-round champ teacher. I've learnt so much and continue to be inspired by his talent, attention to detail and mad ninja skills. Highly recommended! »
35€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Martijn
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Muziekproductie
 • Computermuziek
 • Mixen
 • Music recording
 • Muziek technologie
 • Ableton Live
Niveaus
 • Alle niveaus

Wil jij eigen tracks maken/mixen en leren van een ervaren muziekproducer/mixing engineer? Krijg les op maat binnen jouw genre (Pop, Hiphop, Edm)!

Methodologie

Tijdens de eerste (gratis) les bepalen we samen wat je allemaal wil gaan leren. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen nood! Ik help je graag op weg.

Lessen kunnen er als volgt uit zien:

Beginners: ik leer je de basis van Ableton en/of Logic (of een andere DAW) zodat je kan beginnen met het maken van een track of mix. In de lessen die daarop volgen kunnen we ingaan op muziektheorie, songstructuur, productie, sample-keuze, sound-design, opname, mixage en mastering. Eigenlijk het gehele traject van eerste noot tot volledig afgemikte track. Na de eerste paar basislessen kunnen we samen bepalen over welke onderdelen jij meer wilt leren.

Gevorderden: omdat je de basisbeginselen al begrijpt, kunnen we de focus leggen op één of meerdere onderdelen die jij wil gaan leren. Denk hierbij aan:

* Het maken van producties/beats, hierbij leer je verschillende technieken en skills
* Het professioneel mixen/masteren van een track
* Het opnemen en mixen van vocalen plus het maken van een eigen vocalchain
* Het analyseren van een muziekproductie(s) die jij tof vindt zodat je deze kennis zelf ook kunt toepassen
* Ik kan je laten je zien hoe ik mijn eigen productie/beat maak en hoe mijn proces eruit ziet

De lessen hebben een vrije opzet en zijn geschikt voor iedereen die eigen muziekproducties wil maken en mixen. We behandelen hetgeen waar jij behoefte aan hebt. Alles is mogelijk! Of in ieder geval heel veel...
We kunnen bijvoorbeeld doelgericht een lesreeks bepalen waarbij je alles leert om een professionele beatmaker te worden.

Super tutor

Martijn is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Wie ben ik?

Producer en Mixing Engineer en onderdeel van het collectief 23beats (Josylvio, Sevn Alias, Mensa, Henkie T, etc). Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de HKU (Compositie & Muziekproductie + Master Music Design).

Als Beatmaker (vooral Hiphop/Urban) ben ik in het mixen gedoken om zo een volledige muziekproducer te worden. Nu wissel ik in mijn praktijk tussen beide rollen.
Mijn focus op dit moment op het opnemen en produceren voor diverse opkomende artiesten (Pop, Hiphop, Rnb, etc). Populaire muziek, maar met een eigen Sound.

Op dit moment geef ik al geruime tijd individuele lessen aan verschillende producers en artiesten.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 35€/u

Specificaties

Bij de eerste gratis les maken we kennis, luisteren we wat muziek en bepalen we samen wat je wil leren.

Lessen aangeboden door Martijn
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Muziekproductie
 • Computermuziek
 • Mixen
 • Music recording
 • Muziek technologie
 • Ableton Live
Niveaus
 • Alle niveaus

Martijn's achtergrond

- Afgestudeerd HKU Compositie + Muziekproductie (Bachelor)
- Afgestudeerd HKU Music Design (Master)

De 8 beoordelingen over Martijn
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
M
Maria

Perfect! Martijn is the best. Kind, thoughtful and an all-round champ teacher. I've learnt so much and continue to be inspired by his talent, attention to detail and mad ninja skills. Highly recommended!

Reactie van Martijn

Talented singer! She's picking up skills and tools to produce her own music really quickly. Always a delight to work with and she's communicates well!

D
Dennis

Perfect! De Schotse filosoof David Hume maakte in de 18de eeuw het verschil tussen wat 'is' en wat 'zou moeten zijn'. Martijn is een echte muziekdocent en is ook hoe een muziekdocent zou moeten zijn. Hij weet elke keer een goede balans te vinden tussen kennisoverdracht van bovenaf en van onderaf. Hij helpt je met alle facetten van muziek; beats maken, melodie en harmonie, muziektheorie, mixing, mastering, Martijn weet altijd een oplossing te vinden. Maar daarnaast creert hij ook een omgeving en sfeer waarbij je zelf tot oplossingen kan komen. Natuurlijk kun je veel leren via literaire zelfstudies en Youtube tutorials, maar de sessies met Martijn zijn voor mij de onmisbare didactische stappen in mijn ontwikkeling.

Reactie van Martijn

Gedisciplineerde gemotiveerde student die extreem veel werk aan het verzetten is. Erg fijne communicatie ook.

6 aanbevelingen

S
Sophia

Martijn is een hele lieve en geduldige leraar, die niet alleen veel weet over productie maar ook begeleidend is in songwriting en ook kan mixen & masteren. Hij kan je over al deze dingen wat leren!

F
Felix

Ik werk nu een tijdje met Martijn voor mijn mix/masters en co-productie. Ik heb werkelijk nog nooit een discussie gehad of een vervelende sfeer terwijl we allebei mierenneukers zijn. Zeer vakbekwaam, sociaal en geduldig. Echt een aanrader als je je muziek naar een hoger niveau wil tillen!

S
Soul

Martijn is een geweldige producer en muzikant. Hij is een van de tofste en meest betrouwbare personen die ik ken. Hij neemt de tijd voor jou en je product en hij is super geduldig!! Hij heeft veel kennis over muziekproductie en compositie en is een geweldige leraar. Zeker de moeite waard om bij hem te lessen! ~S.C

S
Sky

Martijn is een Superprof! Als je wilt leren produceren van een echte audio engineer/producer moet je bij hem zijn! Martijn is een jonge levendige gast met een visie en nog belangrijker: good energie. Hij kan je begeleiden op het gebied van produceren, simply je eigen vocals opnemen, mixen noem maar op! Met zijn plek in het huidige werkveld leer je niet alleen de nodige skills maar ook the sound of today’s electronic music (and no that’s not just dance or trance) Hip hop, Rnb, future bass, pop , glitch.. you name it!
Mijn naam is Sky Feliz en ik ben vocalist/songwriter en producer. Ik werk nu iets meer dan een jaartje met veel plezier met Martijn en ik kan je zeker aanraden om bij hem te gaan lessen! Dare to create!!

A
Anne

Martijn is een van de beste die ik ken, super fijne communicatie en de sfeer bij hem is altijd top!! Leer elke dag meer van hem

J
Jur

Martijn en ik kennen elkaar via een interview. We kwamen er achter dat we allebei dezelfde studie hebben afgerond. Toen ik merkte dat ik veel van hem kon leren ben ik muziekproductie lessen bij hem gaan volgen. Martijn is super flexibel. Op het moment dat ik niet zo goed weet wat ik wil behandelen komt hij altijd met goede suggesties gericht op mijn groei. Ik werk met Martijn onder andere aan mixing, sound design, workflow en compositie. Naast een geweldige leraar is Martijn ook gewoon een super toffe gast. De lessen zijn altijd heel nice en ik kijk er elke week weer naar uit! Ik beveel Martijn zeker aan als je ook op zoek bent naar een leraar en/of coach voor muziekproductie.

Vergelijkbare leraren

Muziekproductie in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Computermuziek. Leren is geen probleem meer, Mixen toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Music recording is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
Leer van mij mixen, en laat je muziek nog meer over komen
35€
Adriaan
1e les gratis!

Ik help je met mixen in je eigen project, en ik leg de mix technieken uit. Ik wil je helpen je muziek beter over te laten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Internationale artiest (No1 hit nummer), songwriter en topliner geeft les in zang, productie en piano
39€
Anna
1e les gratis!

Ik behandel het onderwerp op een vrije manier- muziek moet altijd super fun zijn dus dat is precies wat wij gaan doen ;)...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Muziekproductie FL Studio: Algmene vaardigheden, beatsproductie, EDM productie, basis muziektheorie en mixtechnieken.
25€
Alex
1e les gratis!

Afhankelijk van de ervaring van mijn leerling en het genre dat hij/zij produceert ontwikkel ik een stappenplan maar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Yoo goed dat je mijn profiel checkt! Opzoek naar een veelzijdige jonge energieke muziek producent? Look no further! Cause here i am! Hehe Let me teach you sum magic
50€
Djamaya
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Hoe ik les geef varieert per persoon. De een heeft natuurlijk wat meer ervaring dan de ander. Een dag met mij ziet er als...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amstelveen
Music production les voor beginners! Van concepten maken tot volledige mix en master.
20€
Casimir
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is afhankelijk van de voorkeuren van de student. Ik ben erg flexible wat dat betreft. Over het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Bachelor in Music Technology can help you compose,edit,mix,master and distribute your music inAbleton Live, Logic Pro and Pro Tools.
27€
Lorenzo
1e les gratis!

My teaching method is constructed to serve accurately the student goals. I have a general road map for every subject but...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Topproducer geeft priveles in elektronische muziekproductie. Zowel software (Logic Pro X, Ableton Live) als hardware (Synthesizers en Modulaire synthese).
40€
Coen
 • (19 beoordelingen)
1e les gratis!

In mijn privélessen focus ik specifiek op wat jij zelf graag wil ontwikkelen. Je kunt bij mij terecht als je wilt leren hoe...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ik leer je precies wat jij wilt verbeteren in je melodische house en techno platen. Van het maken van bijvoorbeeld geluiden en kicks tot complete afgemixte tracks.
25€
Maarten
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven stem ik altijd heel erg af op de leerling. Sommigen vinden het fijner om mijn eigen platen te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Muziek met nabil Wil je wat leren dan moet je hier naar toen komen !!
15€
Nabil
1e les gratis!

Ik geef les op een manier dat iedereen wilt ik pas me op jou aan maar je moet wel gewoon leren

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Professioneel zanger/acteur als zang & spel coach met specialisatie musical - individueel & groepsles
40€
Pepijn
1e les gratis!

Na een kennismakingsles gaan we samen werken aan jouw persoonlijke leerdoelen. Heb je zelf al een idee wat je graag wil...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Purmerend
Ik zal jou leren hoe je een nummer maakt door te componeren, recorden, arrangeren en te mixen.
40€
Mitchell
1e les gratis!

De fijnste manier om iemand wat te leren is natuurlijk doormiddel van samen in de studio te zitten. Maar het is ook mogelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Dalen
|Muziekproductie|Hiphop|Trap|Rnb| |Mixagetechnieken| |FL STUDIO|Recording|Mastering|Plugin lessen| |Goede sfeer voorop en leer in je eigen tempo|
30€
Ronald
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Wat is er nou leuker dan je gevoel en emotie te stoppen in een track die je zelf maakt? Dit is wat ik je graag wil...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Vlaardingen
Muziek producer / DJ EDM bij Revealed Recordings, Armada Music, NCS : mixing, arrangement, muziek productie, melodie, tips, mastering (Rotterdam regio)
35€
Marijn
 • (6 beoordelingen)

Persoonlijke begeleiding van eigen werk in combinatie met lesstof en opdrachten, gezien muziek vrij uniek is voor elk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Abbey Road Institute docent Idan Altman geeft priveles in muziekproductie in Eindhoven
30€
Idan
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Je neemt je laptop mee naar de studio en we werken in jouw DAW. We werken aan jouw projecten, zodat je na de les veel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ 35€ 35€
Boek een les