Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Dj

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 23 beoordelingen.

32 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €32 per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen 4 uur.

DJ leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen DJ

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen DJ?

De gemiddelde prijs van lessen DJ is €32.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen DJ nemen?

Met de hulp van een leraar DJ kun je goed worden in DJ.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles DJ volgen, thuis, via de webcam?

80% van de leraren biedt ook lessen DJ aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen DJ meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen DJ bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen DJ?

Er zijn momenteel 96 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om DJ lessen te geven.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 96 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren DJ beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 23 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken  via de review-pagina.

Zin om aan de slag te gaan met DJ?

We hebben een enorm aanbod aan leraren DJ!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een DJ cursus op Superprof: de ideale manier om het te leren!

Volg je les met een professionele DJ

Heb jij een passie voor muziek en wil jij graag leren draaien en mixen als een pro? Wil jij graag leren DJ'en met behulp van een expert op dit gebied? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Op Superprof kun jij meerdere ervaren DJ's vinden die jou met veel enthousiaste willen helpen met het leren draaien en mixen. Kom er snel achter welke van onze DJ's de lessen bieden waar jij naar zoekt!

Verschillende soorten lessen

Zoek jij naar een aantal lessen, een uitgebreide cursus of bijvoorbeeld een workshop? Kom er snel achter welke van onze DJ's de lessen bieden die jij nodig hebt. De meeste van onze DJ's bieden les aan leerlingen op alle niveaus, leeftijden en categorieën. Ben jij op zoek naar DJ lessen gericht op het spelen met een professionele DJ-set? Zorg dat jij een DJ vindt die jou kan helpen met het geven van de lessen die jij nodig hebt. Onze DJ's willen jou graag helpen met het richten op een DJ-set. Leer uit welke onderdelen een professionele DJ-set bestaat en wat de functie is van elk onderdeel.

De meeste sets bestaan uit draaitafels, een 2-kanaals mixer, een hoofdtelefoon, speakers en de geschikte software. Onze DJ's hebben verstand van verschillende programma's, denk aan Rekordbox, Serato, VirtualDJ, Traktor en Ableton Live. Tijdens het leren draaien en mixen is het belangrijk dat jij de beats per minuut leert.

De BPM (beats per minuut) van een nummer bepaalt hoe gemakkelijk je het kunt mixen met een ander nummer. Leer daarnaast intro's en outro's van nummers met elkaar mixen op een professionele manier. De leraar kan jou tijdens het geven van lessen ook leren hoe en wanneer je moet scratchen. Leer hoe je soepele overgangen moet maken tussen nummers en hoe je over kunt schakelen naar andere muziekgenres. Leer ook hoe je kunt optreden voor een audience!

Volg je DJ cursus op een geschikte locatie

Ga aan de slag met je DJ cursus op de locatie die voor jou het beste uitkomt. Wil jij je leraar over laten komen naar jouw huis? Bij ons is dat mogelijk! Kom er via de advertenties van onze DJ's achter wie er in staat zijn om te reizen naar jouw locatie. Daarnaast kun je ook aan de slag op de locatie van de leraar. Verschillende van onze DJ's hebben hun eigen studio met allerlei essentiële apparatuur.

Lessen online

Leerlingen kunnen dankzij Superprof hun lessen of cursus ook online volgen via de webcam. Veel van onze DJ's bieden lessen online via de webcam. Zij zijn hier goed voor getraind en weten precies hoe zij online lessen moeten voorbereiden van hoge kwaliteit. Op de advertenties van onze DJ's kun je zien wie in staat is om lessen online te geven.

Ga vandaag nog aan de slag met je eerste les

Dankzij Superprof kun je super eenvoudig en snel je eerste les boeken. Geef aan wat jouw locatie is en kijk welke DJ's beschikbaar zijn in jouw omgeving. Lees alle advertenties en informatie tot je een geschikte DJ vindt. Zodra jij een geschikte DJ hebt gevonden, neem dan gelijk contact op. Schrijf de door jou gekozen leraar een bericht en laat weten naar wat voor lessen jij zoekt.

De leraar zal zo snel mogelijk een antwoord geven. Kom samen met de leraar tot een besluit waar en wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eerste les!

Wat wil je leren?