Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Italiaans in Rotterdam

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Italiaans hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 5 beoordelingen.

24 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 24euro per uur.

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Italiaans reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Aan de slag gaan met Italiaans in Rotterdam is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Italiaans in Rotterdam

Overleg met je leraar Italiaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Rotterdam

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Rotterdam!

FAQ

✒️ Hoe worden bijlesleraren Italiaanse les uit Rotterdam beoordeeld?

Uit 5 beoordelingen geven de leerlingen een gemiddelde waardering van 5.0 uit 5.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, van maandag tot en met vrijdag in het geval van problemen omtrent onze diensten.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om een cursus Italiaans te geven in Rotterdam?

16 bijles leraren in de Italiaanse taal bieden de mogelijkheid tot bijlessen Italiaans in Rotterdam en omgeving.

 

Je kunt hun curriculum vitae doorlezen en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Rotterdam, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen in de Italiaanse taal in Rotterdam uit 16 geverifieerde profielen.

💻 Kun je vanuit huis via Skype of Zoom privéles Italiaans volgen via Superprof?

80% van de leraren bieden ook cursussen lessen italiaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Italiaans meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Italiaans bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

💸 Wat kost een thuisles in de Italiaanse taal gemiddeld in Rotterdam en omgeving ?

In Rotterdam is de gemiddelde prijs van lessen Italiaans €24.

 

De ervaring van de docent Italiaans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Veel tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.

Zin om aan de slag te gaan met Italiaans in Rotterdam?

Check ons geweldige aanbod van leraren Italiaans in Rotterdam!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Italiaanse Cursus in Rotterdam via Superprof

Start zo snel mogelijk met je cursus Rotterdam

Wil je graag de Italiaanse taal leren en zoek je naar een professionele leraar voor het geven van Italiaanse lessen, een uitgebreide cursus Italiaans, bijles Italiaans, hulp met het vak Italiaans op school, hulp met het opdoen van extra kennis en informatie over de taal en cultuur, Italiaans les voor beginners, les Italiaans voor gevorderden, een cursus Italiaans aan een groep van meerdere personen, een cursus Italiaans aan kinderen.

Italiaanse les aan volwassenen, een Italiaans cursus of taaltraining online, een cursus voor een paar uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, lessen voor een jaar of langer dan een jaar of iets dergelijks in de buurt van Rotterdam of een andere regio in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder! Op Superprof beschikken we over meerdere leraren met veel kennis en ervaring op het gebied van Italiaans, talen en lesgeven. Zij kunnen jou met veel verschillende dingen helpen. We hebben meerdere Italiaans leraren in Rotterdam en andere regio’s van Zuid-Holland zowel als in de rest van Nederland.

Veel verschillende soorten lessen en cursussen

Bij Superprof heb je in je voordeel dat onze Italiaans leraren in Rotterdam tientallen verschillende Italiaans cursussen bieden. Onze Italiaans leraren in Rotterdam bieden hulp aan leerlingen op school, bijles, hulp met huiswerk en het oefenen voor een Italiaans examen, cursussen voor beginners die voor het eerst te maken krijgen met de Italiaanse taal, cursussen aan intermediates en gevorderden, een cursus gericht op grammatica, uitspraak en veel meer.

Onze leraren van Superprof zijn experts en weten precies hoe zij lessen en cursussen goed moeten voorbereiden gericht op de behoeften en doelen van de leerlingen. Velen van onze leerlingen zijn afkomstig uit Italië of hebben in Italië gewoond en/of gestudeerd. Al onze leraren in Rotterdam spreken de Italiaanse taal op een vloeiend niveau. Het is belangrijk dat je aan de slag gaat met een leraar die alles weet van de Italiaanse taal en taalkunde. Daarnaast is het belangrijk dat je ook informatie en kennis opdoet over de Italiaanse cultuur. Als je kennis bezit van de cultuur zal dit je helpen om de Italiaanse taal, woorden, termen en gezegden beter te begrijpen.

Volg je Italiaans les of cursus met een expert

Je hebt bij ons ook in je voordeel dat alle leraren die beschikbaar zijn voor het geven van lessen en cursussen in Rotterdam professionals zijn op het gebied van Italiaans. Op Superprof werken we alleen samen met leraren die 100% expert zijn in de onderwerpen waarin zij lesgeven. Je zal gegarandeerd aan de slag gaan met een expert op het gebied van Italiaans, talen en lesgeven. Daarnaast geven onze Italiaans leraren in Rotterdam lessen voor een zeer goede prijs.

De gemiddelde prijs van onze lessen is zeer voordelig. Naast een voordelige gemiddelde prijs per uur kun je profiteren van het feit dat meerdere van onze Italiaans leraren in Rotterdam korting bieden op hun lessen als je van tevoren kiest om meerdere lessen tegelijk te bestellen. Ook heb je in je voordeel dat de meeste Italiaans leraren in Rotterdam hun eerste les gratis bieden.

Volg je lessen of cursus Italiaans op de tijden die jou het beste uitkomen

Dankzij Superprof kun je zelf beslissen op welke tijden je lessen of cursus moeten plaatsvinden. Als je graag je lessen volgt op een specifieke dag van de week om een bepaald uur, dan is het belangrijk dat je een Italiaans leraar vindt die beschikbaar is op deze tijden. Bekijk welke leraren beschikbaar zijn in Rotterdam, neem contact op en bespreek op welke tijden jij graag je lessen wilt volgen. De Italiaans zal je al snel voorzien van alle informatie met betrekking tot zijn/haar beschikbaarheid tijdens het contact opnemen. Je kan ook kiezen voor hoe lang je je lessen of cursus Italiaans wilt volgen.

Misschien zoek je een éénmalige les van een uur of voor een paar uur, Italiaanse lessen voor een aantal dagen of een week, een uitgebreide cursus Italiaans voor een aantal maanden, een half jaar tot een jaar, of misschien zelfs voor langer dan een jaar. Wat je doelen ook zijn, zoek naar een geschikte Italiaans leraar die beschikbaar is voor de periode waarin jij je lessen wilt volgen.

Leerlingen stellen onze Italiaans leraren enorm op prijs

Wij komen dagelijks in contact met leerlingen die een cursus of lessen hebben gevolgd met onze leraren van Superprof die een goede ervaring hebben gehad met het leren van de Italiaanse taal. Onze leraren hebben van veel leerlingen experts gemaakt. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid leraren over heel Nederland met veel verschillende specialisaties.

Naast Italiaans beschikken we ook over leraren gespecialiseerd in het lesgeven van andere talen in Rotterdam, zoals Engels, Nederlands, Frans, Duits, Arabisch en meer. Onze experts willen jou graag overal mee helpen en doen er alles voor om lessen voor te bereiden gericht op jouw behoeften en het bereiken van je doelen. Bekijk snel met welke leraar je aan de slag wilt.

Al wil je graag de Italiaanse taal leren en zoek je naar een professionele leraar voor het geven van Italiaanse les, een uitgebreide cursus Italiaans, bijles Italiaans, hulp met het vak Italiaans op school, hulp met het opdoen van extra kennis en informatie over de taal en cultuur, Italiaans les voor beginners.

Les Italiaans voor gevorderden, een cursus Italiaans aan een groep van meerdere personen, een cursus Italiaans aan kinderen, Italiaanse les aan volwassenen, een cursus Italiaans of taaltraining online, een cursus voor een paar uur, een aantal dagen, weken, maanden, een half jaar, lessen voor een jaar of langer dan een jaar of iets dergelijks in de buurt van Rotterdam of een andere regio in Zuid-Holland, zoek dan niet verder. Bekijk snel welke Italiaans leraren beschikbaar zijn bij jou in de buurt van Rotterdam, lees alle profielen goed door en beslis met wie je aan de slag wilt. Ga snel aan de slag met je eerste les Italiaans!

Wat wil je leren?