Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Italiaans in Den Haag

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Italiaans hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18euro per uur.

8 h

Zo snel als het licht! Onze leraren Italiaans reageren gemiddeld binnen 8 uur.

Aan de slag gaan met Italiaans in Den Haag is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Italiaans in Den Haag

Overleg met je leraar Italiaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Den Haag

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Den Haag!

FAQ

✒️ Hoe beoordelen studenten hun bijlesleraren Italiaanse taal in Den Haag?

Uit 4 reviews geven de leerlingen een gemiddelde review van 5.0 uit 5.

 

Onze klantenservice staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, op werkdagen in het geval van een probleem omtrent een cursus.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel teachers zijn beschikbaar om les Italiaans te geven in Den Haag?

In Den Haag en omgeving, bieden 11 privé leraren Italiaanse les aan.

 

Je kunt hun cursusaanbiedingen bekijken en op basis daarvan selecteren welke leraar in Den Haag, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen Italiaans in Den Haag uit 11 privéleraren.

💻 Kunnen we op afstand via Skype of Zoom bijlessen Italiaans volgen via Superprof?

80% van de docenten bieden ook lessen lessen italiaans aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Italiaans meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Italiaans bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welk doel zou je een opleiding Italiaans gaan doen?

Privé lessen Italiaans met een privéleraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je mentor en je plant in real life of online je lessen in de Italiaanse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Italiaans is de taal van de grande amore en passione. Niet alleen zul je beter Italiaans kunnen praten maar ook snappen hoe je moet communiceren met je handen. En met dank aan je perfecte Italiaans kan je dan de volgende keer in je favoriete Italiaanse etablissement Reginette con Gnocci e Gorgonzola bestellen, zonder dat er een verrassing op je bord verschijnt. En dat zal dan weer een onuitwisbare indruk maken op je date: Italiaans, een meer prachtige en meer sexy taal bestaat er niet.

 

Dus, ragazzi, waar wachten we nog op?

 

Via Superprof kun je informatie uitwisselen met de tutor van jouw keuze om thuislessen in de Italiaanse taal te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 11 bijlesleraren Italiaans in Den Haag.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een privé les in de Italiaanse taal in Den Haag?

De gemiddelde kosten van een privéles in de Italiaanse taal in Den Haag is €18.

 

De ervaring van de tutor Italiaans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van privé leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

Zin om aan de slag te gaan met Italiaans in Den Haag?

Check ons geweldige aanbod van leraren Italiaans in Den Haag!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Italiaanse les Den Haag te krijgen via Superprof

De beste Italiaans leraren van Den Haag

Ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in het geven van les Italiaans in de buurt van Den Haag? Zoek je naar Italiaanse les, een uitgebreide Italiaans cursus, bijles Italiaans, hulp met het vak Italiaans bij een opleiding, hulp met huiswerk en het voorbereiden op een Italiaans examen, een cursus gericht op de Italiaanse grammatica, een cursus gericht op uitspraak, woordenschat, het opdoen van kennis en informatie over de Italiaanse cultuur en leven in Italië, een Italiaans cursus aan beginners, een cursus aan intermediates en gevorderden, een Italiaans cursus voor een paar uur, Italiaans les voor een aantal dagen, weken, Italiaanse lessen voor een paar maanden, een half jaar, lessen voor een jaar of zelfs voor langer dan een jaar, een cursus aan een groep van meerdere personen, een cursus aan kinderen, lessen aan volwassenen, les Italiaans online of iets dergelijks in de buurt van Den Haag? Dan ben je hier bij het juiste adres!

Experts op het gebied van Italiaans in Den Haag

In Den haag beschikken we over een groot aantal Italiaans leraren die veel ervaring en kennis hebben van Italiaans, talen en lesgeven. Zij weten precies hoe ze een geschikte les Italiaans moeten voorbereiden die voldoet aan al jouw eisen, behoeften en doelen die jij wilt bereiken. Onze leraren spreken de Italiaanse taal op een vloeiend niveau en hebben veel ervaring met het leren van Italiaans aan leerlingen die Nederlands spreken als hun moedertaal. De meeste van onze Italiaans leraren in Den Haag komen oorspronkelijk uit Italië of hebben in Italië gewoond of gestudeerd. Het is zeer belangrijk dat als je aan de slag wilt met lessen Italiaans, dat je ook informatie en kennis opdoet over de Italiaanse cultuur. Als je kennis bezit van de Italiaanse cultuur zal dit je helpen met het begrijpen van de taal, termen, woorden, gezegden en meer.

Allerlei verschillende soorten lessen en cursussen

Zoals we al zeiden, onze Italiaans leraren in Den Haag zijn professionals op het gebied van Italiaans, talen en lesgeven. Zij weten precies hoe zij lessen moeten voorbereiden van hoge kwaliteit. We beschikken over meerdere leraren op verschillende plaatsen in Den Haag, ongetwijfeld zal je een geschikte Italiaans leraar vinden bij jou in de buurt. Onze Italiaans leraren in Den Haag bieden veel verschillende lessen en cursussen. Al ben je op zoek naar bijles en hulp met het vak Italiaans op school of zoek je naar een cursus Italiaans voor beginners die de taal willen leren, of misschien zoek je naar een cursus gericht op specifieke aspecten van de taal, zoals grammatica, woordenschat, uitspraak, het verbeteren van je accent of iets dergelijks.

Met onze experts in Den Haag is dit allemaal meer dan mogelijk. Onze Italiaans leraren helpen je graag met het voorbereiden van lessen die voldoen aan jouw behoeften en het bereiken van je doelen. Kijk snel met wie je aan de slag wilt in Den Haag. Naast Den Haag beschikken we ook over taal experts over de rest van Nederland, van Amsterdam tot Rotterdam, Utrecht, Groningen, etc.

Italiaans lessen en cursussen van hoge kwaliteit

Onze leraren doen er alles voor om lessen te bieden van de beste kwaliteit. Zij hechten veel belang aan het feit dat leerlingen een uitstekende leerervaring kunnen opdoen en zijn goed voorbereid en getraind op het geven van lessen in talen aan leerlingen van alle niveaus en categorieën. Zij geven lessen aan leerlingen van alle leeftijden, van jong tot oud. Meerdere Italiaans leraren in Den Haag staan er ook voor open om lessen te geven aan groepen van meerdere personen tegelijk. Profiteer van de vele voordelen en de lessen van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je ook profiteren van het feit dat onze leraren lessen geven voor een zeer lage prijs. De gemiddelde prijs per uur van de lessen die onze leraren bieden is zeer voordelig, vooral ten opzichte van de meeste externe lessen en cursussen. Ook heb je in je voordeel dat je kunt profiteren van kortingen op je les als je van tevoren kiest om meerdere lessen tegelijk te bestellen. Verder geven de meeste leraren in Den Haag hun eerste les gratis. Tijdens de eerste les gratis kun je kijken hoe de les je bevalt en bepalen of je verder wilt.

Lessen op de meest flexibele tijden

Dankzij Superprof hoef je geen lessen te volgen op vooraf bepaalde tijden. Je kunt zelf kiezen wanneer je lessen of cursus moeten plaatsvinden. Al heb je alleen vrije tijd op een bepaalde dag om een bepaald uur, bijvoorbeeld op woensdag in de ochtend of donderdag in de avond, zorg dan dat je een leraar vindt die beschikbaar is op deze tijden. Wij beschikken over meerdere leraren in Den Haag, zeer waarschijnlijk zal je een geschikte leraar vinden die beschikbaar is op de tijden waarop jij graag je lessen volgt. Laat ook weten voor hoe lang jij je lessen wilt volgen, al gaat dit om een paar lessen of lessen voor een aantal weken, maanden, een half jaar of voor langer dan een jaar. Neem snel contact op en bespreek alles met de docent.

Start zo snel mogelijk met je leraar in Den Haag

Al ben je op zoek naar een professionele leraar gespecialiseerd in het geven van les Italiaans in de buurt van Den Haag en zoek je naar Italiaans les, een uitgebreide Italiaans cursus, bijles Italiaans, hulp met het vak Italiaans bij een opleiding, hulp met huiswerk en het voorbereiden op een Italiaans examen, een cursus gericht op de Italiaanse grammatica, een cursus gericht op uitspraak, woordenschat, het opdoen van kennis en informatie over de Italiaanse cultuur en leven in Italië, een Italiaans cursus aan beginners, een cursus aan intermediates en gevorderden, een Italiaans cursus voor een paar uur, Italiaans les voor een aantal dagen, weken, lessen voor een paar maanden, een half jaar, lessen voor een jaar of zelfs voor langer dan een jaar, een cursus aan een groep van meerdere personen, een cursus aan kinderen, lessen aan volwassenen, les Italiaans online of iets dergelijks in de buurt van Den Haag. Bekijk dan snel wie er allemaal beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Kies met welke docent je het liefst aan de slag wilt en leer de taal van Dante Alighieri vandaag nog beheersen als een pro!

Wat wil je leren?