Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Italiaans

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren, gemeten over meer dan 61 beoordelingen.

21 €/u

De beste deals: 98% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €21

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen italiaans online

Overleg met je leraar italiaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar Italiaans

FAQ

📒 Hoe werkt lessen italiaans online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

214 leraren bieden

online lessen italiaans.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen italiaans te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 214 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen italiaans te geven ?

214 leraren italiaans bieden aan om je te helpen met italiaans.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 214 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen italiaans?

De gemiddelde prijs voor online lessen italiaans is 21 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar italiaans
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren italiaans krijgen?

Gemeten over een totaal van 61  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


214 leraren italiaans  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem een Online Cursus Italiaans bij Superprof

De beste Italiaans lessen en cursussen online

Ben je op zoek naar een geschikte online Italiaans docent voor het leren van de Italiaanse taal online? En ben je op zoek naar Italiaanse les online, een uitgebreide Italiaans cursus online, bijles, online hulp met het vak Italiaans op school, hulp met huiswerk en het voorbereiden op een Italiaans examen, het opdoen van extra informatie en kennis over de Italiaanse taal, een cursus gericht op het leren van de Italiaanse grammatica, een cursus en oefeningen online voor het leren van uitspraak, spelling, vocabulaire, lees-, spreek- en luistervaardigheden.

 

Of een cursus Italiaans gericht op vertaling, Italiaanse les aan beginners, les Italiaans aan gevorderden, een taalcursus Italiaans aan een groep van meerdere personen, Italiaanse lessen aan kinderen, les aan volwassenen, het opdoen van informatie en kennis over de Italiaanse cultuur en leven in Italië, les voor een aantal uur, een week, een paar weken, maanden, les voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar of iets dergelijks online? Bij Superprof is dit allemaal meer dan mogelijk!

 

Vind de lessen waar jij naar op zoek bent

Op Superprof beschikken we over een groot aantal Italiaans docenten online. Je hebt tientallen opties om uit te kiezen als het gaat om online docenten. Onze docenten zijn gespecialiseerd in Italiaans, talen en lesgeven. Zij hebben veel kennis en ervaring met leerlingen van elk niveau en alle categorieën. Je hebt ook tientallen opties om uit te kiezen als het gaat om lessen en cursussen.

 

Zonder twijfel zal je de lessen of cursus vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt alle belangrijke informatie vinden op de profielen van de docenten. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met een of meerdere van onze online docenten.

 

Je online docent zal zich volledig richten op jouw leerproces

Om de taal goed te beheersen is het belangrijk om veel te oefenen. Je Italiaans docent zal veel met je oefenen en alle tijd en aandacht aan jou kunnen besteden. Naast oefening is het zeer handig om kennis op te doen over de Italiaanse cultuur. Als je kennis bezit van de Italiaanse cultuur zal je de Italiaanse taal, termen, woorden en gezegden beter kunnen begrijpen.

 

Onze docenten spreken de Italiaanse taal op een vloeiend niveau. Meerdere van onze docenten komen oorspronkelijk uit Italië of hebben in Italië gewoond en/of gestudeerd. Zij weten precies hoe ze jou moeten helpen met het leren beheersen van de Italiaanse taal. Onze docenten hebben veel ervaring met het leren van Italiaans aan leerlingen die Nederlands spreken als hun moedertaal.

 

De beste lessen en cursussen Italiaans online

Op Superprof werken wij alleen samen met docenten die professionals zijn op de gebieden waarop zij lesgeven. Onze Italiaans docenten online hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de Italiaanse taal en bieden lessen en cursussen van zeer hoge kwaliteit. Je hebt niet alleen in je voordeel dat onze docenten les geven van hoge kwaliteit, onze Italiaans docenten online bieden lessen en cursussen voor zeer goede prijzen. De gemiddelde prijs per uur van onze lessen is zeer voordelig.

 

Ook geven meerdere online docenten korting op hun les als je van tevoren een pakket bestelt van meerdere lessen tegelijk. Verder geeft bijna elke Italiaans docent online zijn/haar eerste les gratis. Maak kennis met de door jou gekozen online leraar en manier van lesgeven tijdens je eerste gratis les en bepaal achteraf of je verder wilt met de door jou gekozen leraar. Profiteer van onze voordelige prijzen, kortingen en eerste les gratis, boek snel je eerste les!

 

Kies op welke tijden je graag je lessen volgt

Dankzij Superprof kun je zelf beslissen op welke tijden je lessen of cursus moeten plaatsvinden. Niets is vooraf bepaald, je kan zelf bepalen hoe en wanneer je lessen plaats moeten vinden. Als je alleen de tijd hebt op bepaalde dagen van de week of maand om specifieke uren, leg dit dan uit aan je docent.

 

De docent zal je laten weten of hij/zij beschikbaar is voor het geven van Italiaanse les online op deze tijden. Overleg ook voor hoe lang je je lessen wilt volgen, of dit gaat om een klein aantal lessen of een cursus voor een aantal weken, maanden, een half jaar tot een jaar of zelfs voor langer dan een jaar. Bekijk welke Italiaans docent je bevalt en voldoet aan jouw eisen en doelen. Je kunt gemakkelijk contact opnemen en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken.

 

Ga zo snel mogelijk aan de slag met je lessen online!

Al ben je op zoek naar een geschikte online Italiaans docent voor het leren van de Italiaanse taal online en ben je op zoek naar Italiaanse les online, een uitgebreide Italiaans cursus online, bijles, online hulp met het vak Italiaans op school, hulp met huiswerk en het voorbereiden op een Italiaans examen, het opdoen van extra informatie en kennis over de Italiaanse taal, een cursus gericht op het leren van de Italiaanse grammatica, een cursus en oefeningen online voor het leren van uitspraak, spelling, vocabulaire, lees-, spreek- en luistervaardigheden, een cursus Italiaans gericht op vertaling.

 

Italiaanse les aan beginners, les Italiaans aan gevorderden, een taalcursus Italiaans aan een groep van meerdere personen, Italiaanse les aan kinderen, les aan volwassenen, het opdoen van informatie en kennis over de Italiaanse cultuur en leven in Italië, les voor een aantal uur, een week, een paar weken, maanden, les voor een half jaar, een jaar of langer dan een jaar of iets dergelijks online, zoek dan niet verder. Bekijk snel met welke docent je aan de slag wilt, als je een beslissing hebt genomen neem dan snel contact op. Boek direct je eerste les en leer de Italiaanse taal vandaag nog beheersen als een expert!

Wat wil je leren?