Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesleraren en huiswerkbegeleiders in Hengelo

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een gemiddelde rating van 4.9 gemeten over meer dan 10 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

4 h

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders reageren gemiddeld binnen 4 uur.

Iets nieuws leren is nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Hengelo

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Hengelo

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen in Hengelo?

De gemiddelde prijs van lessen in Hengelo is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij jou thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom lessen nemen in Hengelo ?

Met de hulp van lessen via Superprof kun je goed worden in wat je ook wil!

Onze privéleraren delen hun expertise zodat jij elk onderwerp eigen kan maken vanuit Hengelo.

Een berichtenservice maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen in Hengelo?

Er zijn momenteel 141 leraren beschikbaar bij jou in de buurt om lessen te geven in Hengelo.

Je kunt de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind jou ideale leraar uit 141 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren in Hengelo beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 10 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je een leraar vinden in Hengelo?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan getalenteerde leraren in Hengelo!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles en huiswerkbegeleiding nemen via Superprof in in Hengelo

Volg je bijles gegeven door een privéleraar in Hengelo

Krijg jij een vak op school en heb jij hier veel moeite mee? Wacht dan niet langer en volg bijles gegeven door een van onze privéleraren in Hengelo! Op Superprof hebben wij een groot aantal ervaren privéleraren gespecialiseerd in tientallen verschillende vakken. Zij zijn goed voorbereid op het geven van bijles en willen jou graag helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Kom er gauw achter welke van onze bijlesleraren in Hengelo in staat zijn om les te geven gericht op het vak waar jij mee worstelt!

De lessen waar jij naar zoekt

Waar jij ook hulp voor nodig hebt, Superprof biedt de lessen waar jij naar op zoek bent. Bijles volgen is zonder twijfel de beste beslissing die je kunt nemen. Je zult gegarandeerd veel betere prestaties halen in de vakken waar jij mee worstelt. De docent zal jou tijdens de bijles helpen met het doornemen van alle lesstof en alle moeilijke onderwerpen zo goed mogelijk uitleggen. Ga net zo lang door met je docent tot jij alles goed begrijpt en in staat bent om beter te presteren. De docent kan jou ook helpen met huiswerkbegeleiding, examentraining, het voorbereiden op een presentatie, een werkstuk en veel meer.

Kom er gauw achter welke van onze docenten in Hengelo gespecialiseerd zijn in het vak waar jij hulp bij nodig hebt. Je kunt er via de advertenties van onze docenten achter komen in welke vakken en onderwerpen zij gespecialiseerd zijn. Ook kun je ervoor kiezen om de naam van het vak waar jij naar zoekt aan te geven. Schrijf de naam van dit vak, bijvoorbeeld wiskunde, en druk op zoeken. Hierna zul je alle wiskunde docenten vinden die lesgeven in Hengelo. Je zult ongetwijfeld bijles vinden gericht op het vak waar jij naar zoekt. Je kunt bij ons bijles vinden op veel verschillende vakken, denk aan wiskunde, rekenen, natuurkunde, scheikunde, Nederlands, Engels en veel meer!

Privélessen en cursussen

Niet alleen kun je bij ons bijles vinden aan leerlingen die op school zitten, ook kun je bij ons niet op school gerichte privélessen en cursussen vinden. Is er een specifiek vak dat jij wilt leren, bijvoorbeeld Engels? Bij ons kun je een groot aantal leraren vinden die jou kunnen helpen met het geven van uitgebreide cursussen gericht op de vakken/onderwerpen die jij wilt leren. Op Superprof bieden wij privélessen gericht op talen, sport, muziek, kunst, dansen, koken, noem maar op!

Ga aan de slag op een locatie die voor jou praktisch is

Kijk op alle advertenties en lees alle wat staat vermeld goed door. Kijk of je een docent kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en doelen. Volg jij je bijles het liefst bij jou thuis of liever op de locatie van je docent? Kom er via de advertenties achter op welke locaties zij in staat zijn om les te geven. Volg jij je bijles om bepaalde redenen liever online via de webcam? Dan zit je hier goed. Een enorm aantal bijles docenten op Superprof zijn in staat om jou online te helpen. Zij zijn goed getraind op het geven van bijles online en weten precies hoe zij online lessen van hoge kwaliteit moeten voorbereiden. Als jij je les online wilt volgen, geef dit dan aan en kijk welke van onze docenten hiervoor open staan.

Waar jij je bijles ook wilt volgen, zorg snel dat je een perfecte bijles docent vindt. Zodra je een juiste bijles docent hebt gevonden, neem dan gelijk contact op. Je kunt op een eenvoudige manier contact opnemen via de advertentie van de door jou gekozen bijles docent. Maak contact en stuur de door jou gekozen docent een bericht. Laat hierin weten voor welk vak jij hulp nodig hebt en of jij zoekt naar bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding of examentraining. De docent zal zijn/haar best doen om zo snel mogelijk een antwoord te geven. Kom met de docent tot een besluit waar en wanneer de eerste bijles plaats moet vinden. Start vandaag nog!

Wat wil je leren?