Homepagina
Lessen geven
 
 • (4 beoordelingen)
Stefanie
« Perfect! Goede lestechniek, komt afspraken na, uiterst geduldig, vriendelijk... Lees meer »
Stefanie
« Perfect! Goede lestechniek, komt afspraken na, uiterst geduldig, vriendelijk en begripvol. Mijn zoon van 13 jaar is erg blij met de lessen van Emiel (en ik ook!). Het heeft hem van onvoldoendes naar voldoendes voor zijn laatste Wiskunde proefwerken gebracht (VWO-1). »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Emiel
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • HBO

23-jarige HBO student met VWO diploma geeft bijles in wiskunde A en B en rekenen. 150+ uur ervaring! Naast het bijbrengen van kennis, is het mijn doel om in te laten zien dat wiskunde niet stom hoeft

Methodologie

In mijn lessen leer je niet alleen de regels, maar ook de logica achter de regels. Ik zal je deze kennis bijvoorbeeld bijbrengen door praktische voorbeelden te geven. Door dat je de logica achter de kennis snapt, zul je de theorie makkelijker begrijpen en onthouden.

Ervaring

Ik heb kort een leraren opleiding gevolgd en meer dan 100 uur ervaring in het geven van bijles in wiskunde A en B, rekenen en Engels.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Tarief voor 5 lesuren : 95€
Tarief voor 10 lesuren : 185€

Specificaties

Reiskosten bedragen €0,40 per kilometer.

Lessen aangeboden door Emiel
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • HBO

Emiel's achtergrond

Ik heb meer dan 100 uur ervaring in het geven van bijlessen. Zelf heb ik succesvol het VWO afgerond met de profielen NG en NT. In de onderbouw heb ik tweetalig onderwijs gevolgd en in de bovenbouw heb ik mijn CAE diploma (Engels) afgerond.

De 4 beoordelingen over Emiel
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
Stefanie

Perfect! Goede lestechniek, komt afspraken na, uiterst geduldig, vriendelijk en begripvol. Mijn zoon van 13 jaar is erg blij met de lessen van Emiel (en ik ook!). Het heeft hem van onvoldoendes naar voldoendes voor zijn laatste Wiskunde proefwerken gebracht (VWO-1).

Reactie van Emiel

Stefanie's zoon Lucas is een gemotiveerde leerling die liever iets langer doorgaat dan te vroeg stopt!

S
Safa

Perfect! Emiel is een geduldige en ontspannen leraar. Hij probeert je de stof zo goed mogelijk bij te brengen zodat hij zeker weet dat je de stof begrijpt. Dit gebeurt op een spontane en duidelijke manier. Mijn zoon heeft voor eerst dit school jaar een 8.7 voor zijn wiskunde toets gehaald, dit komt na bijles van Emiel.

2 aanbevelingen

Ajla

Emiel is een leraar met veel geduld. Hij verzint zelf simpele voorbeelden om de stof duidelijker te maken. Ook doet hij zijn best om de achterliggende gedachte duidelijk te maken.

Hein

Zelf had ik moeite met wiskunde B voor mijn havo examen. Maar dankzij de duidelijke lessen van Emiel viel het kwartje voor mij en heb ik mijn havo examen gehaald

Interview met Emiel

VRAAG 01 | 08
1) Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Emiel — Mijn interesse voor zowel wiskunde als het geven van privéles is eigenlijk een jaar nadat ik klaar was met het VWO ontstaan. Ik kwam toevallig in aanraking met enkele interessante YouTube kanalen op het gebied van wiskunde en vlak daarna kreeg ik een e-mail van de middelbare school waar ik mijn VWO had afgerond. In de mail werd de vraag gesteld aan oud studenten of zij bijles wilden geven tegen een vergoeding. Dit wilde ik, na mijn extra verkregen inzichten in wiskunde via YouTube, wel eens proberen. Tijdens de bijlessen bleken mijn praktische inzichten op het gebied van wiskunde goed aan te slaan. Als leerling had ik nooit zoveel met het leren van formules en dergelijke, ik zocht altijd naar de logica achter de theorie. Kennelijk heb ik die gevonden en was ik in staat die over te brengen. Mijn eerste leerling ging van het halen van onvoldoendes naar het halen van achten. Een andere leerling gaf, na het behalen van zijn HAVO diploma, aan dat het zonder mijn lessen nooit gelukt zou zijn. Dit gaf me enorm veel voldoening.
VRAAG 02 | 08
2) Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Emiel — Ik geef dus voornamelijk bijles in wiskunde, maar maak ook wel eens uitstapjes naar andere vakken. In principe vind ik alle onderdelen wel leuk om te bespreken en uit te leggen, ik haal voornamelijk voldoening als ik merk dat het kwartje bij de leerling begint te vallen. Eigenlijk zijn wiskunde sommen allemaal kleine puzzeltjes die je moet oplossen met behulp van bepaalde technieken. Als je de technieken kunt onthouden en ze beheerst, is het eigenlijk vrij simpel. Het leukst vind ik overigens echt de onderwerpen die makkelijk toe te passen zijn in de praktijk. Het optimaliseren van formules bijvoorbeeld.
VRAAG 03 | 08
3) Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Emiel — Ik heb geen specifiek 'wiskunde idool' eigenlijk. Als ik een persoon zou moeten noemen die mij het meest inspireert zou ik gaan voor Albert Einstein. Zijn manier van denken in combinatie met zijn denkvermogen en creativiteit was een wonderbaarlijke cocktail die de meest vooruitstrevende inzichten hebben voortgebracht.
VRAAG 04 | 08
4) Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Emiel — Voor mij persoonlijk is het vermogen om praktisch na te denken één van de meest belangrijke kwaliteiten die je kunt hebben om goed te worden in wiskunde. Gelukkig kun je dit oefenen. Verder is enige discipline vereist om je inzichten te oefenen en te onthouden, zodat je ze later ook goed kunt blijven toepassen, ook een vereiste.
VRAAG 05 | 08
5) Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Emiel — Tegenwoordig kan ik hier wel om lachen, maar mijn cijferlijst vond dit destijds minder grappig. Ik kon, toen het destijds in de tweede geïntroduceerd werd, niet begrijpen hoe een variabele werkte. Ik snapte maar niet hoe de waarde van x bij de ene som een ander getal was dan bij de andere som. Een x-waarde uitrekenen ging nog wel, maar vervolgens vulde ik bij de volgende som doodleuk weer diezelfde x-waarde in. Uiteindelijk viel het kwartje gelukkig toch.
VRAAG 06 | 08
6) Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Emiel — Ik heb absoluut mijn moeilijkheden gehad. Sterker nog, ik was helemaal geen goede student. Denkvermogen was niet mijn probleem, ik begreep alles redelijk snel en had nooit echt moeilijkheden met stof die vaak als ingewikkeld werden beschouwd. Ik was, en ben eigenlijk nog steeds wel, bijzonder ongedisciplineerd. Ik maakte geen huiswerk, miste vaak deadlines en was ook maar zelden op de hoogte van alles wat ik af zou moeten hebben. Mijn agenda haalde het tweede moduul doorgaans niet. Talen waren dus ook echt niet mijn ding, ik leerde de woordjes gewoon niet en faalde structureel mijn overhoringen. Mijn eerste drie jaar ben ik over gegaan op één tiende van een punt. In de bovenbouw ging het echter steeds beter. Ik lette wat beter op in de les en de stof ging me steeds meer interesseren. De onderwerpen waarvoor ik moest leren en oefenen gingen overigens nog steeds niet top. Dat was, en blijft in mijn huidige studie, mijn grootste valkuil.
VRAAG 07 | 08
7) Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Emiel — Mijn grote passie is muziek. Ik speel al 10 jaar in een band als bassist en zanger. Tegenwoordig ben ik ook dagelijks bezig met het in- en verkopen van basgitaren en toebehoren. Momenteel speel ik in twee bands. Een andere passie heb ik onlangs opgepikt: het lezen van boeken. De reis tussen mijn huis en mijn school duurt dagelijks drie uur. Toen kwam het geniale plan in me op om in die tijd een boek te lezen. Sindsdien lees ik altijd in de trein en in de bus. Ik lees voornamelijk non-fictie over uiteenlopende onderwerpen. Het is een soort passie van me om mijn kennis te vergroten. Dit kan op vele gebieden zijn, bijvoorbeeld management, persoonlijke ontwikkeling, geschiedenis en het leven van succesvolle mensen.
VRAAG 08 | 08
8) Wat maakt jou een Superprof? (behalve het beantwoorden van deze vragen)
Emiel — Wat mij in een Superprof maakt is dat ik de onderliggende gedachte van de stof probeer uit te leggen. Hierdoor wordt het vergaren, maar ook het onthouden van kennis stukken makkelijker en leuker. Eerst ga je de formule begrijpen, dan ga je hem invullen. Dan pas weet je echt wat je aan het doen bent. Dit leer ik je door allerlei praktische voorbeelden en toepassingen te leren. Wanneer je het onder de knie hebt, zul je zien dat wiskunde helemaal niet zo vervelend is als jij in eerste instantie dacht!

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken.

Tubbergen
6VWO-student, die goed is in wiskunde en al 2 jaar ervaring heeft met bijles geven, wil ook graag jou helpen naar een hoger wiskunde cijfer!
10€
Carmen
1e les gratis!

Ik heb alleen individueel bijles gegeven. Maar nu ik wat ouder ben, zou ik een klein groepje ook prima vinden. Door samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Vroomshoop
Geeft graag bijles in Wiskunde A,B,C en D aan leerlingen in de buurt!
15€
Rik
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de behoefte van de leerling zelf. Ik heb geen perfecte eigen uitleg, maar kijk voor naar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren online bijles docent met persoonlijke aanpak geeft bijles en examentraining wiskunde
25€
Adam
 • (19 beoordelingen)
1e les gratis!

Door een persoonlijke en betrokken aanpak, zorg ik vanaf de eerste les dat leerlingen zich vertrouwd voelen en alles durven...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Wiskunde
Deskundige in het onderwijs
TU Delft student 
Bijles
Huiswerkbegeleiding
Rotterdam en Omliggende omgeving
23€
Paul
 • (11 beoordelingen)
1e les gratis!

Filosofie Bij het geven van bijles is het belangrijk dat de docent zich houdt aan een stappenplan. Het is essentieel dat dit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Afgestudeerde Aviation student met jaren bijles/huiswerkbegeleiding ervaring geeft (Examentraining) Wiskunde A & B, Natuurkunde, Scheikunde (Alle beta vakken). Motivator and Inspirator
24€
Fettah
 • (11 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn bijlessen/privelessen zijn gebaseerd op de methode DMAIC (Define, Measure, Analyse, Improve & Control). DMAIC is een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ik heb mijn middelbare school afgerond aan het Erasmiaans Gymnasium en ik studeer nu Technische Wiskunde aan de TU Delft. Ik geef graag bijles in wiskunde en doe dit al bijna 5 jaar.
25€
Daniel
 • (10 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef bijlessen op een manier die de leerling aangeeft fijn te vinden. Ik heb gemerkt dat het voor de meeste leerlingen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoofddorp
[Skype/Zoom/Online] WO master student Civiele techniek (TU Delft) geeft bijles in wiskunde en natuurkinde
20€
Marvin
 • (17 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik kijk waar de leerling vast komt zitten met een vraagstuk en samen maken we een stappenplan. Elke leerling is anders, dus...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Helaas zit ik momenteel aan het maximum aantal leerlingen die ik bijles kan geven.
40€
Stéphanie
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Leerlingen vinden dat ik helder en goed uitleg. Ik test, vraag, leg uit, laat zien, vul aan, en perfectioneer. Eerst laat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zoetermeer
Laatstejaars vwo'er geeft wiskunde bijles op maat, in Zoetermeer en omstreken!
15€
Ouanis
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Omdat iedere leerling anders is baseer ik mijn lessen op wat jij moeilijk vindt. Om dit dan vervolgens zo helder mogelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
WO leraar TU Delft met wiskunde een 10! vwo6 leerling in 5 dgn geholpen wiskunde B herexamen met 7,5 voor de TU Delft! leerling groep8 advies MAVO/havo: in 3 mnd heeft ze VWO gehaald door rekenen!
22€
Rong
 • (23 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ben een trotse leraar. Al mijn leeringen vinden het leuk om telkens met me aan tafel samen te werken. Mooi cijfers...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
Master student technische bedrijfskunde (met een 9 op wiskunde) geeft bijles in Calculus, algebra, techniek en meer
15€
Tom
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Voor dat we beginnen: Tijdens de kennismaking vind ik het belangrijk om eerst de verwachtingen van elkaar te bespreken; Wil...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Dordrecht
Professioneel chemie onderzoeker/R&D engineer geeft scheikunde/chemie, wiskunde en calculus les op middelbare school, HBO en WO niveau.
I teach also in English for math, chemistry & physics
20€
Tari
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is persoonlijk en gebaseerd op de behoefte van de leerling. De les begint meestal met een korte...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Bijles in wiskunde van een ervaren student met een 10 op zijn VWO diploma! • met 4 jaar ervaring in bijles geven • Groningen
20€
Mick
 • (10 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn vier jaar werkervaring als bijlesdocent en studiebegeleider heeft mij veel geleerd over de beste aanpak om iemand te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maastricht
Het centraal examen wiskunde A heb ik afgesloten met een 8. Verder heb ik ervaring met bijles geven waardoor ik veel verschillende leerwijzes ben tegengekomen.
15€
Shelly
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Bij het lesgeven kijk ik vooral naar waar de fouten van de leerling liggen en leer ik ze stapsgewijs aan hoe ze dit het...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Barendrecht
Ik geef bijles in het mooie vak wiskunde en natuurkunde, waar ik beiden met een 9 voor ben geslaagd op de Mavo. Mij lijkt het leuk om mensen te helpen die moeite hebben met dit vak en hun te laten zie
15€
Evy
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methoden van lesgeven is gebaseerd op de kennis en de vragen van de leerling. Wiskunde en natuurkunde zijn alle twee...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 20€
5 uur 95€ 95€ 100€
10 uur 185€ 185€ 200€
Boek een les