Ik baseer mijn lessen op de interesses van de personen die ik les geef. Op deze manier blijft het interessant. In overleg kunnen we afspreken wat ''de leerling'' wilt. Dit zodat diegene leert wat die wilt leren. Dit kan een basis chocolade mousse zijn of zeebaars ceviche.
Ik heb in mijn carrière veel leiding moeten geven in keukens. Hierdoor ben ik oplossingsgericht geworden en dit prikkelt mij om andere mensen te inspireren.
Door dit heb ik mensen een vervolgopleiding zien doen en heb andere kunnen motiveren om hun koksopleiding af te maken.
De kosten van de ingrediënten zijn voor de leerling.
Ik ben afgestudeerd als Zelfstandig werkend kok.
In mij leerjaren heb ik veel stagegelopen in michelin restaurants.
Daarnaast ben ik werkzaam geweest als kok in aziatische,franse en spaanse restaurants.
Op dit moment ben ik Food and Beverage manager in een hotel.
Koken in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Gastronomie. Leren is geen probleem meer, Mediterraanse keuken toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Patisserie is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!
Bij de leraar thuis | Bij jou thuis | Online (via webcam) | |
1 uur | Niet beschikbaar | 26€ | 20€ |
5 uur | Niet beschikbaar | 110€ | 100€ |