Homepagina
Lessen geven
Utrecht 
Utrecht 
 • Super tutor
 • (12 beoordelingen)
L
Lizzy
« Thivija is top! Ze heeft mij begeleid in mijn examenjaar. Ze legt... Lees meer »
L
Lizzy
« Thivija is top! Ze heeft mij begeleid in mijn examenjaar. Ze legt alles rustig uit, Heel geduldig en ontzettend lief. Met vrijwel alle vakken kun je bij haar terecht. Perfect om je voor te bereiden op je examens. »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Thivija
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde A
 • Natuurkunde
 • Statistiek
 • Wiskunde C
 • Rekenkunde
Niveaus
 • Alle niveaus

Financieel adviseur geeft bijles in wiskunde en andere vakken op diverse niveaus van BVO tot HBO!

Methodologie

Beste student,

I.v.m. de coronavirus en de verspreiding ervan te voorkomen kunnen er geen face-to-face bijlessen worden ingepland.

Als alternatief zullen de bijlessen plaatsvinden middels videobellen of Skype. Geef aan op welke tijdstippen je de bijles wilt volgen, dan kan er ook gekeken worden wat er tijdens die bijles wordt besproken en behandeld.

Verder heel veel succes gewenst met thuis studeren en stay safe!

Groetjes,

Thivija (bijlescoach/huiswerkbegeleidster

Overtuigend en gedetailleerd. Het is altijd belangrijk om te weten waarom iets zo is zoals het is en niet anders. Diepgang en verheldering in de stof.

Tijdens de eerste intake bijles gaan we kijken naar:
- Wat je moet kennen;
- Wat vind je moeilijk;
- welke studiemethode (s) bij jou past.

Vervolgens maken wij samen een planning zodat je voldoende tijd hebt om tussendoor vragen te stellen, de stof te herhalen en tijdig te beheersen!

'Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today.'

Zie ook mijn bijlesprofiel op de site van bestebijles.

Super tutor

Thivija is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Met mijn ervaring in de detailhandel, horeca, gezondheidszorg en de financiele wereld ben ik een echte ontdekkingsreiziger die ervan houdt om anderen te helpen op diverse vlakken. Al meer dan 2 jaar heb ik meerdere studenten geholpen met het behalen van goede resultaten tijdens hun studie!

Vooruit denken en efficiënt werken vind ik belangrijk. Samen gaan we dan ook kijken wat je moeilijk vindt en hoe je het beste de leerstof op tijd kan beheersen!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 150€

Specificaties

€ 20,- per uur ( 1 op 1 les / webcam) of kies voor een pakket van 5 uur of 10 uur lessen met voordeel!

Lessen aangeboden door Thivija
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde A
 • Natuurkunde
 • Statistiek
 • Wiskunde C
 • Rekenkunde
Niveaus
 • Alle niveaus

Thivija's achtergrond

Bijles in:
Entreetoets/citotoets
M&O
Wiskunde A
Engels
Rechtvakken
Financieren
Economie
Bedrijfseconomie
Biologie
Anatomie en fysiologie
Maatschappijleer
Geschiedenis
Aardrijkskunde

De 12 beoordelingen over Thivija
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

12 aanbevelingen

L
Lizzy

Thivija is top! Ze heeft mij begeleid in mijn examenjaar. Ze legt alles rustig uit, Heel geduldig en ontzettend lief. Met vrijwel alle vakken kun je bij haar terecht. Perfect om je voor te bereiden op je examens.

J
J

Thivija heeft onze dochter veel geholpen met begrijpend lezen en andere vakken, onze dochter had eerst tl-havo en na de bijlessen had ze vwo. Ze helpt je heel graag en is heel aardig. Wij zouden haar zeker aanbevelen!

M
Michelle

Na het browsen op het internet ben ik het bijlesprofiel van Thivija op diverse bijlessites tegengekomen. Nadat ik de recencies had gelezen heb ik haar een berichtje gestuurd voor bijles in economie. Zij heeft mij super geholpen met het maken van een planning, mindmaps en samenvatting. Na elke theorie les deden wij een les met oefeningen om de stof te herhalen en te kijken of er nog onduidelijkheden waren. Dit ging allemaal online via Skype, ik had nooit gedacht dat online bijles zo fijn kon zijn. Zeker niet als ik het vergelijk met de online lessen die ik heb gehad van mijn school. Ik ben enorm vooruit gegaan dankzij de bijlessen. Dit is ook terug te zien in mijn proefwerkcijfers. Ik raad haar zeker aan voor elke student die nu tegen verschillende problemen aanloopt tijdens het leren!

Thivija nogmaals bedankt voor je bijlessen en het vertrouwen in mijn kunnen :)

M
Marc

Ben bij Thivija gekomen toen ik zocht naar een bijles docent voor Algemene economie. Ze legt duidelijk tijdens de bijles uit wat de betekenis van de termen en formules zijn die voorbij komen tijdens de lessen. met duidelijke voorbeelden die zeer herkenbaar zijn. Verder leert Thivija mee andere studiemiddelen aan zoals, Het goed samenvatten van hoofdstukken en het maken van Mindmaps. Ik raad iedereen aan die moeite heeft met algemene economie om bij les te nemen bij thivija.

N
Naomi

Ze heeft een open persoonlijkheid en een positive instelling. Haar openheid zorgt ervoor dat ze mensen goed aanvoelt en zal dan ook hierdoor de leerstijl/methode toepassen wat bij de persoon past.
Op momenten dat het wat moeilijker werd of het me even tegenzat met leren, merkte ik dat ze o.a. haar positiviteit gebruikte om te motiveren!

Met verschillende vakken hielp ze mij(en andere klasgenoten) vroeger al, toen we in dezelfde klas zaten, op de middelbare school.

Kortweg: Een lerares van nature die je bijles geeft op maat!

M
Majmun

Omdat zij erg serieus is en goed les kan geven.
Bijna nooit te laat en als ze te laat is laat ze het weten.
Kijkt ook niet naar de tijd om precies om een uur les te stoppen.

A
Adria

Ik heb al heel lang bijles gehad van Thivija. Ze heeft mij goed geholpen met rekenen en begrijpend lezen want dit vond ik moeilijk. Dankzij haar heb ik een hogere niveau gehaald op de citotoets dan het advies van de leraar.

Super bedankt voor je bijlessen!!

R
Renske

Ik heb bijles engels van thivija sinds 22-10-2018. Ik ben zeer tevreden over haar. Ze bereid zoch altijd super voor opnde bijles. Ik heb voornamelijk problemen met grammatica en teksten. Met grammatica heeft ze me super geholpen.
Ze weet veel en legt het duidelijk uit en ze is super aardig.
Heb je problemen met engels dan raar ik haar zeker aan!!!

N
Nat

Dit is totzover de beste bijlescoach die ik heb gehad. Ik had ontzettend veel moeite met bedrijfseconomie en heb het vak al twee keer moeten herkansen. Danzij Thivija heb ik hem dit keer met een dikke 8 gehaald! Ze vroeg welk boek ik gebruikte en welke hoofdstukken ik moest kennen. Zij deed de lessen voorbereiden en de stof goed uitleggen. Aan het einde deden we 15 minuten een soort van quiz om te kijken of ik het behandelde stof goed had begrepen. Ook gaf ze bladen mee met nuttige aantekeningen. Ze heeft mij kortom goed gemotiveerd en ondersteund!

E
Elise

Ik heb bijles M&O gehad bij Thivija. Ze behandelt eerst de theorie om vervolgens te gaan oefenen met opdrachten. Ik heb de bijles als prettig ervaren.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde A. Leren is geen probleem meer, Natuurkunde toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Statistiek is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Utrecht
Leraar geeft les in scheikunde en biologie op VWO, HAVO en VMBO niveau
28€
Shabnam
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef les aangepast op de leerling. Als een leerling meer oefeningen wil maken, geef ik deze meer oefeningen en doorloop...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Natuurkunde, wiskunde, biologie en scheikunde bijles van een leerling met een VWO diploma die volgend jaar gaat beginnen aan de bachelor farmacie
12€
Bente
1e les gratis!

Tijdens de bijles zorg ik voor een gestructureerde manier van oefenen en het overbrengen van kennis. Het is bij bèta-vakken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
WO student rechten geeft Wiskunde a, Nederlands en huiswerkbegeleiding :) naast mijn studie!
18€
Laura
1e les gratis!

Ik probeer altijd de manier van lesgeven aan te passen op de student. Zelf kom ik van het montessori en daar leer je heel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Basisschool (vrijeschool) juf en WO student onderwijswetenschappen geeft les in basisschool vakken.
20€
Veerle
1e les gratis!

Mijn lessen hebben een antroposofische insteek. In mijn lessen wissel ik daarom af tussen nieuwe dingen leren en deze op een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Bèta Bijles: Scheikunde, Wiskunde B, Natuurkunde door ervaren en enthousiaste UU scheikunde studente
25€
Dita
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik luister graag naar wat de student wil weten of waar hij/zij vastloopt. De onderwerpen die lastig zijn leg ik dan stapje...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Student Elektrotechniek, geeft bijles in wiskunde (B) en natuurkunde voor onderbouw en middenbouw VWO en onderbouw, middenbouw en eindexamen HAVO & VMBO. In Utrecht
15€
Tijn
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Bij de vakken waarin ik bijles geef is belangrijk om veel te oefenen en te leren om de denkstappen stap voor stap goed uit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Docent wiskunde wil graag leerlingen individueel helpen mooiere cijfers te halen!
30€
Esther
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik laat leerlingen altijd eerst zelf denken. Vaak vraag ik ze hardop te denken. Vooral als een leerling zegt niet te weten...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
Geeft les in natuurkunde, bezit VWO diploma in N&G en N&T, wonende in Utrecht stad
12€
Maud
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk om van tevoren te weten wat een leerling van mij verwacht en om te weten waar ik hem/haar bij moet...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Docent wis_ en natuurkunde geeft ook bijles wiskunde A/B/C/D en natuurkunde op alle niveau's. Ook CCVX groepslessen zijn mogelijk.
25€
Marcel
1e les gratis!

Niet stampen en trucjes, maar echt begrijpen. Als je het echt begrijpt, dan hoeft er minder geoefend te worden en kunnen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO student scheikunde geeft scheikunde bijles en examentraining in Rotterdam of Utrecht
16€
Justin
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven draait om het begrijpen van de stof door het maken van vragen en het behandelen van praktische...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
WO student politicologie aan de UvA kan verschillende soorten bijles geven op verschillende niveau’s
20€
Iris
1e les gratis!

Ik vind het fijn om interactief bezig te zijn. Samen opgaves maken en zien waar de moeizame punten liggen zorgt ervoor dat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO student geeft les in Duits, Frans, Nederlands, Wiskunde (A), Rekenen, Maatschappijleer en Geschiedenis!
15€
Jort
1e les gratis!

Mijn lessen zijn altijd interactief! Eerst een gedeelte uitleg en vervolgens gaat de leerling zelf aan de slag. Op deze...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Student economie aan de universiteit die met plezier bijles geeft aan middelbare scholieren en basisschool leerlingen.
16€
Gijs
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van bijles geven is erbij gaan zitten en goed kijken wat het desbetreffende kind wel en niet zelf kan en...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Ik ben eerstejaars WO student wiskunde in Utrecht en geef bijles in wiskunde
18€
Lidwien
1e les gratis!

In mijn lessen begin ik met bekijken waar de moeilijkheden zitten. Vervolgens wil ik de bijbehorende theorie behandelen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Eerstejaars student Economics & Business aan de Universiteit Utrecht geeft Wiskunde A aan middelbare scholieren in omgeving Utrecht (HAVO & VWO)
17€
Anass
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven in wiskunde A op HAVO & VWO niveau verschillen niet erg van elkaar. Normaliter wordt men...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 20€
5 uur 90€ 90€ 100€
10 uur 150€ 150€ 200€
Boek een les