Homepagina
Lessen geven
Groningen 
Groningen 
 • (14 beoordelingen)
S
Suhaly
« Excellent! Beide jongens vonden dat Zenthe hen duidelijke uitleg gaf, hij goed... Lees meer »
S
Suhaly
« Excellent! Beide jongens vonden dat Zenthe hen duidelijke uitleg gaf, hij goed begreep waarmee de jongens moeilijkheden hadden en dat maakte het voor hun makkelijker om de stof te begrijpen. Bedankt Zenthe en ga zo door !!! »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 5u
Lessen aangeboden door Zenthe
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde A
 • Rekenkunde
 • Wiskundige logica
Niveaus
 • WO Master
 • Afgestudeerd HBO
 • Anders
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO

Professionele Bijles van een Student met 9 op Wiskunde examen Bewegingswetenschapper, Rijksuniversiteit Groningen

Methodologie

Ik baseer mijn les geven op wat de persoon moeilijk vind en van uit daar verder te werken.
Altijd eerst de kennis goed paraat hebben en als dat goed in hun hoofd zit eerst makkelijke sommen maken en dan steeds stapje verder.
Want dan ga je wiskunde pas echt begrijpen. Ik geloof dat iedereen wiskunde kan.
Soms heb je even dat steuntje in de rug nodig. En voor dat steuntje ben ik.
Bij mij krijg je gratis proefles om te kijken waarbij ik je kan helpen
Wil je meer van mij weten of heb je concrete vragen
Aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Ervaring

Ik heb diplomas in MAVO HAVO VWO, waardoor ik erg goed ben in het denken op en in verschillende niveaus .
Heb goede ervaringen met het vak Wiskunde A heb het met een 9 kunnen afronden op de middelbare school.
En heb zelfs op de verplichte rekentoets een 10 gehaald
Wat mij een goede bijles docent maakt is dat ik denk meestal bij moeilijke situaties makkelijk nadenk waardoor dingen ineens niet meer zo moeilijk lijken. Ik werk dan ook door structureel gewijs opgaven en teksten te lezen en maken Ik schrijf nu ook regelmatig samenvattingen voor mijn studie en geef dan ook door middel van deze samenvattingen mijn mede studenten bijles.
Kijk bij mijn beoordelingen voor de mening van andere mensen over mij

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Lessen aangeboden door Zenthe
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde A
 • Rekenkunde
 • Wiskundige logica
Niveaus
 • WO Master
 • Afgestudeerd HBO
 • Anders
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO

Zenthe's achtergrond

Ik heb 3 niveaus op de middelbare gedaan
MAVO,HAVO,VWO
Ik had op MAVO het profiel Economie
En had op het HAVO het vakken pakket Natuur en Gezondheid met keuzevak Wiskunde A en Natuurkunde
Toen ik aan de VWO begon hield ik zelfde vakken pakket echter nu met Aardrijkskunde er bij.
En studeer nu Bewegingswetenschappen in Groningen aan de Rijksuniversiteit ben 2 jaars student aan de Bachelor
Ben naast mijn studie ook erg actief bij AEGEE een studentenreis vereniging
Daardoor mijn sociale en planning skills erg zijn verbeterd
Ik geef nu al tijdje bijles en vind het zeer belonend op mensen kennis bij te leren en vooruit zien gaan in cijfers.

De 14 beoordelingen over Zenthe
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
S
Suhaly

Excellent! Beide jongens vonden dat Zenthe hen duidelijke uitleg gaf, hij goed begreep waarmee de jongens moeilijkheden hadden en dat maakte het voor hun makkelijker om de stof te begrijpen. Bedankt Zenthe en ga zo door !!!

Reactie van Zenthe

Haar 2 zoons gaven duidelijk aan wat ze moeilijk vonden en heb ze dan ook gelijk kunnen helpen

13 aanbevelingen

J
Jounne

Zenthe is een erg rustige en fijne bijlesgever. Door hem begrijp ik eindelijk mijn scheikunde!

E
Elkjar

Zenthe is een zeer vriendelijke en altijd vrolijke jongen die schoolstof heel goed kan uitleggen. Hij is, naar mijn mening, een goede leraar omdat hij de stof altijd stap voor stap uitgebreid en goed weet uit te leggen waardoor de stof een stuk makkelijker te begrijpen valt! Daarnaast was het ook altijd leuk om door Zenthe geholpen te worden. Zou Zenthe zeker aan raden!

L
Lisanne

Zenthe is iemand die zich altijd zal inzetten voor anderen en je kunt op hem vertrouwen. Hij is ontzettend slim en wil je helpen waar dat nodig is!

T
Timon

Zenthe weet waar hij het over heeft en legt goed uit. Hij is geduldig en neemt echt de tijd voor je! Kortom een superprof!

J
Jeske

Zenthe is een heel behulpzame jongen, staat altijd voor je klaar als je iets nodig hebt en zou naar mijn mening daarom een goede huiswerkbegeleider zijn. Hij is geduldig en biedt een luisterend oor. Naast het goed en duidelijk kunnen uitleggen van bepaalde zaken denk ik dat hij ook een goed vertrouwenspersoon kan zijn voor iemand. Kortom, Zenthe heeft veel kwaliteiten die goed passen bij een huiswerkbegeleider.

S
Sarah

Zenthe is een fijne leraar. Ik had soms moeite met het oppikken van bepaalde stof, maar Zenthe was altijd heel geduldig en bleef het opnieuw uitleggen totdat ik het begreep. Hij zocht ook handige filmpjes op voor extra uitleg. Het waren leerzame, gezellige (maar niet te gezellige natuurlijk) lessen.

M
Miranda

Zenthe is een prima kerel om bijles van te krijgen. Al kijkend naar je eigen manier van leren, neemt hij de tijd om dingen begrijpelijk te maken. Hierdoor krijg je zelf beter inzicht in je eigen leren.

Zenthe heeft ook erg veel geduld.

R
Robbert

Zenthe is een hele aardige, goede, enthousiaste en vooral behulpzame bijlesleraar.

Tijdens mijn premaster ben ik een aantal keer naar Zenthe gegaan voor wiskunde hulp omdat ik daar heel veel struggles mee had.

Na een aantal bijlessen heeft het hard werken toch geholpen. Ik had mijn wiskunde toets gehaald met een 8,1.

Ik kan Zenthe iedereen aanbeleven die ook heel veel moeite heeft in zijn of haar wiskunde.

R
Rachelle

Ik ken Zenthe van de middelebare school, waar die me al veel hielp voor mijn tentamens. Hierdoor heeft Zenthe al veel ervaring in het geven van bijles. Hij kan ontzettend duidelijk en fijn uitleg geven. Een echt aanrader als je opzoek bent naar een enthousiast iemand die je bijles kan geven!!!

L
Lars

Ik ken Zenthe al geruime tijd als uitermate behulpzaam en zeer geduldig bij het uitleggen. Hij heeft mij geholpen in mijn middelbare schooltijd met het vak Wiskunde A.

Wat ik heel fijn vond aan zijn bijlessen is dat hij orde wist te scheppen in de chaos die mijn hoofd ervoer bij het vak Wiskunde A. Met zijn hulp hebben we alles op een rijtje gezet, waardoor ik alles veel beter snapte. Daarnaast waren de bijlessen ook heel gezellig; er was sprake van een ongedwongen sfeer. Uiteindelijk heb ik met een 8 kunnen slagen voor mijn VWO-examen!

Interview met Zenthe

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Zenthe — In de eerste klas van de middelbare had ik al in interesse geven in bijles, ik was altijd heel goed in wiskunde en wat minder goed in de talen, en samen met een vriendin had ik dit probleem opgelost. Zij was weer goed in talen en minder goed in wiskunde dus we gingen elkaar bijles geven zodat we beide de eerste klas konden halen, verder op in de middelbare school kwam ik er achter dat ik ook meerdere mensen te gelijk kon helpen met hun wiskunde problemen, waardoor ik zelf nog beter werd in wiskunde en me meer kond focussen op de vakken waar ik minder in was. Dat waren vooral de talen.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Zenthe — Het vak dat ik het liefst les in geef is toch wel Wiskunde A ik heb dat op de middelbare school afgesloten met een 9! En verder gebruik ik veel Wiskunde A in mijn studie en dagelijks leven. De onderwerpen die me vooral boeien zijn de vraagstukken die je in het bedrijfsleven kan gebruiken, over formules en kansberekeningen en alles wat je als normaal persoon ook goed kan gebruiken om je leven makkelijker te maken, vind het dan ook erg leuk om te zien dat veel leerlingen van mij wiskunde herkennen in hun leven en dan ook beter gaan begrijpen de onderwerpen die ik zelf wat minder vind is onderwerpen of assen stelsels en andere coördinaat gerelateerde onderwerpen. Zie daar minder goed de toepassing van in praktijk.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Zenthe — Ik had altijd een natuurkundedocent die in mijn ogen geweldig was: hij nam zijn tijd om dingen uit te leggen op een duidelijke en rustige manier en als je het tijdens zijn lessen toch nog niet begreep, was het geen probleem dat je na de les bij hem aanklopte om nog wat te vragen. Hij probeerde het je alsnog te laten snappen door makkelijkere voorbeelden te gebruiken of je eerst andere stof te laten bestuderen zodat je een betere basis had en het hopelijk dan wel begreep. Ik wou altijd meer van onderwerpen weten als natuurkunde en klopte dan regelmatig bij hem aan. Hij legde lastige onderwerpen, die een middelbare scholier normaal nooit zou begrijpen, op een leuke en educatieve manier uit zodat ik na het bezoekje altijd slimmer weer wegging.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Zenthe — Wat een goede expert maakt in mijn vak is: lastige materie op een vereenvoudigde manier uit kunnen leggen, zodat iedereen het begrijpt en ook leuk gaat vinden. Vaak wordt gedacht dat wiskunde saai is en niet te begrijpen. Uit mijn ervaring is echter gebleken dat best wel veel mensen die eerst dachten dat ze wiskunde haten, toch wiskunde best leuk gaan vinden doordat ze minder zijn gaan ‘stampen’ en meer zijn begrijpen en het nut ervan zijn gaan inzien.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anecdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Zenthe — Wat een erg leuk verhaal is dat ik heb mee gemaakt, is dat ik van een 4 voor een wiskundeproefwerk in 5 minuten een 8 gemaakt heb. Het verhaal gaat zo: ik had het proefwerk gemaakt en was snel klaar: binnen een uur, terwijl normaal een proefwerk 2 uur kost om te maken. Toen kwamen de cijfers en ik had een 4…. Hoe kwam dat nou? ik had een hele achterkant van het proefwerk overgeslagen waar je nog eens 40 punten kon halen. Ik kwam daar achter tijdens de inzage en de docent was een beetje teleurgesteld dat ik zo'n domme fout had gemaakt. Maar toen vroeg ik of ik niet heel snel de vragen op de achterkant nog mocht maken! Eerst zei de docent natuurlijk nee... alleen ik ging de antwoorden toch aan haar vertellen en toen zag de docent dat ik gemakkelijk de overige 40 punten had binnen kunnen slepen. Toen heeft ze me die ook gegeven en ging mijn cijfer van een 4 naar een 8, van het ene op het andere moment!
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Zenthe — Ik heb heel veel moeilijkheden gehad op school en die moeilijkheden lagen vooral bij de vreemde talen (Duits, Frans). Ik ben zwaar dyslectisch dus talen zijn niet echt mijn ding. Ik haalde zware onvoldoendes voor de talen, en op wiskunde en economie haalde ik juist gemakkelijk zevens en achten zonder al te veel moeite. Echter, met onvoldoendes mag je natuurlijk niet over, dus toen heb ik de switch gemaakt om me vol op de talen te concentreren. Dat is me gelukt en toen ik voor al mijn talen een 6 stond, ging ik me weer concentreren op de exacte vakken. Uiteindelijk haalde ik een 9 voor mijn wiskunde examens en een 8 voor biologie, economie. Voor scheikunde en natuurkunde zelfs een 9!
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Zenthe — Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is sporten, afspreken met vrienden en dan voor ze koken. Ik vind niks leukers om gezellig aan de tafel te zitten met vrienden en te zien dat ze genieten van mijn eten en complimenten van ze te krijgen. Wat ik ook veel doe naast mijn studie en mijn bijbaan, bijles geven, is het opknappen van oude fietsen en brommers. Ik heb vroeger een hele oude Puch gehad uit 1976 waar ik aan sleutelde en op reed!
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?
Zenthe — Hahah dit is een lastig vraag! Wat mij, denk ik, een goede bijles docent maakt en niet perse een Superprof, is dat ik graag de tijd neem om dingen uit te leggen aan mensen. Ik vind het altijd zo mooi om te zien dat mensen vooruitgaan en zelf gaan inzien hoeveel ze al weten en geleerd hebben. Ik heb altijd goede en makkelijke voorbeelden klaar staan om zelfs de moeilijkste wiskundeonderwerpen uit te leggen. Er is natuurlijk altijd plaats voor verbetering en daar ben ik ook zeker mee bezig, echter ik vind mezelf nu al erg goed op weg. Ik zie dan ook goede toekomst als Superprof. Kom maar op!

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde A toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Rekenkunde is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Groningen
*OOK TIJDENS CORONA* Master student technische bedrijfskunde (met een 9 op wiskunde) geeft bijles in Calculus, algebra, techniek en meer
15€
Tom
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Voor dat we beginnen: Tijdens de kennismaking vind ik het belangrijk om eerst de verwachtingen van elkaar te bespreken; Wil...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
Bijles in wiskunde van een ervaren student met een 10 op zijn VWO diploma! • met 4 jaar ervaring in bijles geven • Groningen
30€
Mick
 • (10 beoordelingen)

Mijn vier jaar werkervaring als bijlesdocent en studiebegeleider heeft mij veel geleerd over de beste aanpak om iemand te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO studente met een liefde voor getallen geeft wiskunde A en C
17€
Jolijn
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik gebruik een methode van veel herhaling en probeer de losse onderdelen te verbinden om duidelijkheid te creëren in de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
Bijles in wiskunde (A|B|C|D , statistiek, calculus) en natuurkunde door afgestudeerde WO student natuurkunde en wiskunde
15€
Rick
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

**** Ook gedurende de huidige coronamaatregelen ben ik beschikbaar voor digitale lessen of lessen op locatie **** Nadat we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Wiskunde A/C bijles in Groningen gegeven door een zeer ervaren WO student International Business
19€
Joris
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik zorg voor een comfortabele en veilige omgeving waarin fouten maken wordt toegejuicht, door het samen verbeten van je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
WO student tandheelkunde, met een afgerond Bsc geneeskunde geeft les op basis- en middelbare school.
19€
Monib
1e les gratis!

Ik geef les op een gestructureerde en eenvoudige wijze zodat het meteen te begrijpen is. Hierbij gebruik ik vaak...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Afgestudeerde WO Accountancy geeft bijles in wiskunde, economie en M&O op middelbare school niveau
18€
Adnaan
1e les gratis!

Ik heb niet echt een vaste manier van lesgeven, een ieder is anders en daar speel ik op in. Gaat het te snel, doen we het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Eerstejaars wo student bewegingswetenschappen geeft wiskunde bijles op de middelbare school in Groningen.
15€
Kristine
1e les gratis!

Mijn methode van les geven is kijken waar het probleem ligt, kijken waardoor je het niet snapt en het steeds fout gaat. Dit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO student Economie en Bedrijfseconomie (En) geeft bijles in aardrijkskunde, economie en aardrijkskunde in de omgeving van Groningen (stad)!
15€
Teddi
1e les gratis!

Mijn bijlessen pak ik op verschillende manieren aan, aangepast op de behoefte van de leerling. Bij rekenvakken is het handig...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
Afgestudeerde bewegingswetenschapper geeft wiskunde A en C aan MAVO, HAVO en Atheneum.
19€
Renate
1e les gratis!

Wiskunde gaat vaak in stappen. Als de eerste stap nog te groot is dan zetten we een kleinere stap. Ik pas me volledig aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Masterstudent Human-Machine Communication uit Groningen geeft wiskundebijles / huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren
15€
Niels
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

In mijn ervaring is het het fijnst om eerst samen wat huiswerkopdrachten te maken waar de leerling moeite mee heeft om er...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
Groningen: bijles exacte vakken. Wiskunde, natuurkunde, scheikunde & biologie (door Bachelor student Bewegingswetenschappen RUG)
15€
Muron
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Elke bijles zal natuurlijk weer anders zijn. Over het algemeen komt het erop neer dat ik de lesstof uitleg en dat we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Derde jaars Hbo student Integrale Veiligheidskunde. Examen gedaan op HAVO niveau Natuur & Techniek
16€
Sanne
1e les gratis!

Tijdens de lessen is de scholier aan het werk. Dat betekent niet dat ik geen input zal geven maar de scholier probeert eerst...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO student die Ai studeert in Groningen. Ik help je met Bio, Rekenen, WisA en WisC, AK en/of Engels. Altijd beschikbaar!
16€
Anton
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Doornemen van stof met gebruik van samenvattingen, boeken en eigen kennis. Na leren stof opdrachten maken met aan eind mini...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
WO studente geeft les in rekenen en het schoolvak Wiskunde (rekenen en basiswiskunde).
15€
Jane
1e les gratis!

Mijn methode is om les te geven op maat. Ik kijk naar de persoon zelf, wat de persoon nodig heeft, waar de nadruk op moet...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 15€
Boek een les