Homepagina
Lessen geven
Den Haag 
Den Haag 
 • (5 beoordelingen)
A
Anne
« Paula is een uitermate geduldige en goede wiskundelerares. Ze is jong... Lees meer »
A
Anne
« Paula is een uitermate geduldige en goede wiskundelerares. Ze is jong maar haar manier van kennis overdragen is bijzonder adequaat en senior. Ze neemt de tijd en weet aansluiting te vinden bij alle niveaus. Daarnaast kijkt ze goed aan wíe ze lesgeeft en past haar les en stijl hierop aan. We missen haar in Hilversum! »
35€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Paula
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Scheikunde (Chemie)
 • Wiskunde D
Niveaus
 • Alle niveaus

Universitair student Wiskunde geeft wiskunde en scheikunde bijles in Den Haag voor basis, middelbaar en hoger onderwijs.

Methodologie

Krijg meer inzicht in de lesstof en loop weer bij op niveau! De lessen zijn volledig op jou afgestemd. Tijdens de lessen leer jij hoe je het beste je huiswerk aan kan pakken en hoe je het beste voorbereidt op toetsen. Krijg meer inzicht in de lesstof door de vele extra voorbeelden en oefeningen buiten je boek om. Naast het behandelen van de lesstof en het maken van oefeningen ontwikkel je verschillende leerstrategieën en geef je jouw zelfvertrouwen een boost! Ook zullen we in een vroeg stadium al beginnen aan eindexamenvragen (zelfs in de 2e, 3e of 4e klas!). Zo leer je dat examens best leuk zijn en leer je omgaan met de druk rondom toetsen en examens. Met behulp van mijn unieke lesmethode gebaseerd op NLP is het mogelijk om de lessen aan te passen aan het leersysteem van de leerling waardoor de lesstof een stuk beter begrepen wordt.

Ervaring

Ik ben bijles docent, examentrainer en studentencoach. De afgelopen jaren heb ik mij gericht op het coachen en begeleiden van leerlingen in het basis, middelbaar en hoger onderwijs. Zo geef ik naast extra uitleg over de lesstof ook begeleiding voor leerlingen die examenangst ervaren. Dit coachende aspect komt altijd terug in mijn lessen zodat leerlingen zich ook ontwikkelen op het gebied van leerstrategieën, begrijpend lezen en het omgaan met druk vanuit school. Hierdoor heb ik de afgelopen 6 jaar onwijs veel leerlingen naar hun examens (en daar doorheen) geholpen.

Tarieven

Reiskosten : 3€
Tarief voor lessen via de webcam : 35€/u
Tarief voor 5 lesuren : 175€
Tarief voor 10 lesuren : 332€

Specificaties

Voor meer informatie over tarieven, privélessen of hulp bij examenangst neem een kijkje op GoldbachAcademie.nl

Lessen aangeboden door Paula
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Scheikunde (Chemie)
 • Wiskunde D
Niveaus
 • Alle niveaus

Paula's achtergrond

Momenteel volg ik de studie Wiskunde aan de Universiteit Leiden en heb ik mijn eigen bedrijf voor het geven van bijlessen, examentraining en coaching op verschillende vlakken voor alle leerlingen.

De 5 beoordelingen over Paula
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

5 aanbevelingen

A
Anne

Paula is een uitermate geduldige en goede wiskundelerares. Ze is jong maar haar manier van kennis overdragen is bijzonder adequaat en senior. Ze neemt de tijd en weet aansluiting te vinden bij alle niveaus. Daarnaast kijkt ze goed aan wíe ze lesgeeft en past haar les en stijl hierop aan. We missen haar in Hilversum!

G
Gijs

Paula is echt één van de paar redenen dat ik 4 havo heb gehaald. Haar geduld is nooit op. Al snapte ik er helemaal niks van, met haar uitleg kwam ik er altijd.

H
Harm

Ik vond de bijlessen van Paula altijd plezierig en waardevol. Ze heeft mij goed geholpen, gaf bruikbare tips en heeft mij uitstekend voorbereid op het examen. Mede door haar hulp heb ik mijn havo examen gehaald.

J
Jet

Paula is de meest geduldige persoon die ik ken als het gaat om uitleggen. Toen ik hulp nodig had met wiskunde hebben Paula en ik menig uur achter de boeken gezeten. En als ik het niet snapte ging Paula op zoek naar een andere manier om het mij uit te leggen totdat ik het snapte. Ze controleert ook altijd of je het echt snapt met een aantal opgaves. Ze is vriendelijk, geduldig en altijd in voor een grapje. De beste leraar die ik ooit heb gehad!

B
Bob

Paula is altijd ontzettend enthousiast en gemotiveerd waardoor je spontaan zin krijgt in wiskunde als zij er is. Ze legt de lesstof op een andere manier uit dan de manier die in het boek staat en blijft andere invalshoeken zoeken tot het kwartje valt. Nadat je bijles van Paula hebt gehad is wiskunde opeens niet meer ingewikkeld en misschien zelfs wel leuk. Ze heeft mij ontzettend hiermee geholpen!

Interview met Paula

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Paula — Toen ik zelf in de 3e klas zat merkte ik dat ik goed was in wiskunde. Vanaf dat moment ben ik bijles gaan geven aan leerlingen binnen de school. Toen ik in de 4e klas zowel wiskunde B als wiskunde D had gekozen werd deze interesse alleen maar groter. Ik merkte dat ik wiskunde enorm leuk vond en vaak opgaven op een andere manier oploste dan het boek aangaf.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Paula — Omdat ik wiskunde t/m de 6e klas VWO goed beheers kan ik zelf allerlei opgaven verzinnen die leerlingen kunnen maken. Deze opgaven zijn een stuk leuker dan de opgaven uit een wiskunde boek en vaak kunnen we er zelfs om lachen. Hierdoor onthoud je veel beter wat je hebt gedaan en wordt het zelfs leuk om opgaven op te lossen. De leukste opgaven zijn opgaven waarin je lekker veel kan rekenen, als je eenmaal snapt wat je moet doen kan je elke som oplossen die je maar wil. Minder leuke onderwerpen vind ik onderwerpen waarbij niet zoveel gerekend wordt maar bijvoorbeeld veel inzicht vereist wordt zoals bij meetkunde. Maar zelfs daar kunnen we ons doorheen worstelen.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Paula — Mijn grote rolmodel is een oude engels lerares. Ik heb altijd moeite gehad met engels op school en op de een of andere manier ging ik altijd met plezier naar haar lessen toe. De lessen waren altijd leuk waardoor ik zonder dat ik het door had eigenlijk best veel leerde. Omdat de lessen zo leuk waren terwijl ik engels helemaal niet leuk vond, begon ik engels ook een beetje leuker te vinden. Ik merkte hoe leuker ik engels begon te vinden, hoe meer tijd ik in dat vak wilde stoppen en hoe beter mijn resultaten werden. Tijdens mijn privé lessen is dat dus ook mijn doel! Leuke lessen, waar je veel opgaven zelf kan oplossen waardoor je een nog beter gevoel krijgt.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Paula — Om expert te zijn in mijn vak is het allereerst super belangrijk dat je een klik hebt met je leerlingen. Samen kunnen lachen vind ik belangrijk omdat een leerling waarschijnlijk niet wiskunde bijles neemt omdat hij/zij goed is in wiskunde en het een leuk vak vind. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat ik lesstof op verschillende manieren kan uitleggen en uiteindelijk een manier kan vinden die de leerling goed begrijpt. Tijdens een privé les mag je zoveel fouten maken als je wil, dat vind ik nog wel het aller belangrijkste. Als je vervolgens je fouten herkent dan maak je ze op de toets niet meer.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Paula — Een jongen kwam een paar jaar geleden naar me toe om te vragen of ik bijles wilde geven in Natuurkunde. Hij vertelde dat hij bijvoorbeeld moeite had met het rekenen met snelheid. Op dat moment wist ik dat hij moeite zou hebben met het rekenen met breuken. Toen ik hem daarnaar vroeg had hij geen flauw idee wat rekenen met breuken überhaupt te maken had met het rekenen van bijvoorbeeld snelheid. Toen ik hem uitlegde dat je snelheid in km/h ook kan zien als een breuk begon langzaam het kwartje te vallen. Nadat ik hem een aantal lessen breuk oefeningen had laten maken had hij totaal geen moeite meer met natuurkunde!
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Paula — Zeker heb ik moeilijkheden gehad! In het begin was ik namelijk helemaal niet zo goed in wiskunde, het voelde alsof ik allemaal trucjes uit mijn hoofd moest leren en ik snapte eerlijk gezegd niet echt waar ik mee bezig was. Op een gegeven moment ben ik wiskunde gaan zien als een soort van gekke taal. De uitdaging was eigenlijk: hoe schrijf je zo kort mogelijk iets op? Natuurlijk! Met een formule! En vanaf toen ben ik steeds beter geworden in wiskunde omdat ik het én meer ging begrijpen, én er steeds meer plezier in had.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Paula — Een van mijn grootste passies is lesgeven, maar waarschijnlijk was dat al wel duidelijk. Ik vind het leuk om met leerlingen in groepjes te werken, apart te werken of zelfs voor klassen te staan. Andere passies die ik heb zijn muziek maken en toneel spelen, iets heel anders! Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en nieuwe producten te verzinnen en maken, daarbij komst wiskunde ook super goed van pas!
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof? (behalve het beantwoorden van deze vragen)
Paula — Ik vind dat ik een superprof ben omdat leerlingen hun zelfverzekerdheid weer terug kunnen vinden op het gebied van wiskunde. Het allerbelangrijkste is dat mijn leerlingen trots op zichzelf kunnen zijn omdat ze hard werken aan wiskunde buiten school. Daarom wil ik een superprof zijn voor mijn leerlingen, om ze te geven wat ze nodig hebben, al is dat alleen al zelfverzekerdheid.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde B. Leren is geen probleem meer, Wiskunde A toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Scheikunde (Chemie) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Den Haag
Bijles van aspirerend leerkracht | drie jaar bijleservaring |ook online! | Gymnasium TTO diploma (dus ook engelstalige wiskunde)
20€
Whitney
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef les aan: wiskunde aan alle niveaus van de middelbare school, alleen wiskunde B voor HAVO en VWO | studenten op het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
WO student Mechanical Engineering, geeft les op middelbaar en HBO niveau.
20€
Sjoerd
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik ben Sjoerd, derdejaars student Mechanical Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Ik geef bijlessen in de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
MSc Student Farmacie met behaalde BSc Bio-farmaceutische wetenschappen, bijles in Scheikunde, Wiskunde B en Rekenen
20€
Aya
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is gebaseerd op vooraf voorbereiden. Ik wil graag de te behandelen stof of vragen van te voren zien...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
HBO student Civiele Techniek geeft Wiskunde B en rekenen bijles voor middelbare scholen, Leyweg Den haag
14€
Ashish
1e les gratis!

Ik ga ten eerste proberen te begrijpen hoe jij de lessen op school krijgt en dan mijn manier leren als dat nodig is. In...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Voor wiskunde en rekenen op middelbare school niveau, momenteel tussenjaar, VWO diploma met NNT/ NNG profiel gehaald vorig jaar.
15€
Lotte
1e les gratis!

Ik zou denk ik aan de hand van de stof die je moet leren/ begrijpen voor het tentamen te werk gaan. Eerst kijken naar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Gediplomeerd vwo leerling die graag helpt met natuurkunde en wiskunde B en D
13€
Kaj
1e les gratis!

Ik probeer mensen altijd zelf achter het antwoord te laten komen door ze de theorie uit te leggen en niet het antwoord zelf....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
6VWO student geeft Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde bijles in Den Haag op mavo, havo en vwo!
16€
Sam
1e les gratis!

Ik probeer op allerlei manieren uit te leggen. Meestal neem ik de theorie door met de student en daarna maken we samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Den Haag
Technische Natuurkunde student geeft graag les voor wiskunde B en D en Natuurkunde op de middelbare school
15€
Kareem
1e les gratis!

Doordat sommige leerlingen soms te ver weg wonen heb ik bijna altijd online bijles gegeven. En afhankelijk van wat de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Master Student geeft wiskunde, natuurkunde en scheikunde bijles! Meer dan 3j. ervaring
20€
Imad
1e les gratis!

Ik behandel elk onderwerp gestructureerd door eerst zelf een goede voorbereiding te treffen. Daarbij probeer ik stapsgewijs...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Moeite met wiskunde? Krijg nu hulp van een ervaren wiskunde tutor!
17€
Paulien
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Als docent ben ik alert erop dat mijn student blijft volgen waar het over gaat. Als ik zie dat er verwarring of onzekerheid...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
WO student met N&T profiel geeft Bèta-les in Den Haag en omgeving
20€
Daniël
1e les gratis!

Ik geef les door in een paar uur de volledige lesstof door te lopen en te kijken waar het probleem zit. Na deze stof te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Pre Master student Accountancy & Control (HBO Finance & Control afgerond) geeft Wiskunde A bijles voor scholieren
20€
Bastiaan
1e les gratis!

Ik zal de student/leerling eerst vragen om de desbetreffende materie op te sturen zodat ik mij optimaal kan voorbereiden....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Bijlesdocent PO en VO. Een bevoegde wiskunde docent, rekencoördinator en RT’er. Al 9 jaar actief als bijles docent wiskunde, rekenen en taal.
30€
Gurkan
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik ben bekend met de methodes “modern wiskunde” en “getal en ruimte” op alle niveaus. Ik bekijk eerst waar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ Niet beschikbaar 35€
5 uur 175€ Niet beschikbaar 175€
10 uur 332€ Niet beschikbaar 350€
Boek een les