Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • (3 beoordelingen)
C
Cemre
« Perfect! Klasse. Heeft een spoedcursus kunnen kunnen inplannen voor het vak... Lees meer »
C
Cemre
« Perfect! Klasse. Heeft een spoedcursus kunnen kunnen inplannen voor het vak micro-economie. Bob ziet goed waar je vastloopt en legt het helder uit zodat je het begrijpt. »
16€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 5u
Lessen aangeboden door Bob
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Economie
 • M&O
 • Examentraining Economie
 • Finance
 • Micro economie
 • Cryptocurrency
Niveaus
 • Alle niveaus

Master Student Financiële Economie geeft bijles in Economie en M&O (VMBO, HAVO, VWO, MBO) en verschillende vakken op universitair niveau (Micro, Macro, Gedragseconomie)

Methodologie

Op een gestructureerde manier probeer ik samen te kijken waar het knelpunt ligt. Op deze manier beginnen we bij de basis, waardoor we daarna al vrij snel naar de lastigere onderwerpen kunnen gaan. We zullen niet focussen op wat je al wel beheerst, maar juist op de lastigere onderwerpen

Ervaring

Al tien jaar geef ik bijles in wiskunde, M&O en economie, later ben ik dit ook voor groepen gaan doen en op dit moment geef ik werkgroepen in de bachelor van Economie op de Erasmus Universiteit.
Ik vind het heerlijk om voor de klas te staan en mensen te zien groeien in hun vaardigheden en kennisniveau

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 16€/u

Specificaties

- Geen reiskosten
- Geen annuleringskosten
- Spoedcursus in een bepaald onderwerp: €20,- p/u
- Herhaaldelijke bijles: €16,- p/u (eerste les gratis)
- Voor andere opties kan je altijd contact met me opnemen

Lessen aangeboden door Bob
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Economie
 • M&O
 • Examentraining Economie
 • Finance
 • Micro economie
 • Cryptocurrency
Niveaus
 • Alle niveaus

Bob's achtergrond

Op de middelbare school en universiteit geef ik al tien jaar bijles in Economie, wiskunde en M&O. Dit doe ik dan ook al jaren met veel plezier. Op dit moment geef ik les in een werkgroep gedragseconomie op de universiteit van Rotterdam.

De 3 beoordelingen over Bob
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
C
Cemre

Perfect! Klasse. Heeft een spoedcursus kunnen kunnen inplannen voor het vak micro-economie. Bob ziet goed waar je vastloopt en legt het helder uit zodat je het begrijpt.

Reactie van Bob

Cemre en zijn vriend Jordi wilden graag een spoedcursus Micro-Economie. Van te voren hadden zij zich erg goed voorbereid door verschillende vragen al op een rijtje te zetten. Aan de hand van deze vragen zijn we samen gestructureerd de struikelpunten door gaan lopen. Dit resulteerde in een erg prettige samenwerking.

2 aanbevelingen

T
Tom

Bob legt de stof op een duidelijke en rustige manier uit waardoor je de stof goed begrijpt. Hij geeft voorbeelden en het is te merken dat hij veel materie zelf goed beheerst.

Hij heeft mij dan ook goed geholpen en ik raad hem zeker aan!

C
Cemre

Klasse. Heeft een spoedcursus kunnen kunnen inplannen voor het vak micro-economie. Bob ziet goed waar je vastloopt en legt het helder uit zodat je het begrijpt.

Interview met Bob

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Bob — Al vroeg in mijn leven fascineerde getallen mij en een deel van mijn familie is docent. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik in de eerste jaren van mijn middelbare school bijles ben gaan geven in wiskunde. Later vond ik economie steeds leuker worden, omdat getallen daar gecombineerd worden met de praktische wereld van geld. Kennis delen heb ik sinds die tijd eigenlijk altijd geweldig gevonden en ik hoop dit ook nog lang te mogen doen.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Bob — Het allerleukste in de economie vind ik het gedrag van mensen. Dit lijkt los te staan van economie, maar de basis is toch het bestuderen van ons gedrag met betrekking tot geld. Men ging er altijd van uit dat we rationeel zijn. Maar iedereen, waaronder ik, zal niet altijd rationeel handelen. Dit maakt de economie niet perfect, maar wel erg interessant. Onderwerpen in micro- en macro-economie spelen hier erg op in.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Bob — Een rolmodel op het gebied van lesgeven is diegene die met passie over zijn vak praat. Ik ben er erg veel tegengekomen dus kan er helaas geen één kiezen. Deze mensen kregen het voor elkaar om boeiende en minder boeiende onderwerpen zo uit te leggen dat je tot het eind met fascinatie zat te luisteren.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Bob — Datgene wat je nodig hebt in veel vakgebieden, waaronder economie, is kritisch zijn. Niet alles in boeken is waar of praktisch haalbaar. Zorg dat altijd andere perspectieven meeneemt in je keuzes en handelingen.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Bob — De Nobelprijs winner Daniel Kahneman is gespecialiseerd in de psychologie achter de economie. Terwijl hij bezig was met onderzoek naar het maken van keuzes maakte hij zelf veel foute keuzes. Zo besteedde hij veel te veel tijd aan het opzetten van een onderzoeksgroep en maakte hij impulsieve keuzes. Later kreeg hij onder andere juist voor deze onderwerpen de Nobelprijs uitgedeeld. Leer van je fouten zou ik zeggen dus.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Bob — Sommige vakken willen gewoon echt niet lukken. En dat kan natuurlijk veel redenen hebben. Bij mij was dat geschiedenis en scheikunde. Gelukkig is er in je omgeving altijd wel iemand die wel iets begrijpt van deze vakken. Vraag diegene gewoon of die je kan helpen. Samen kom je verder dan alleen en wie weet kom je wel meer te weten dan je verwacht. Onthoud dat als je iets nog nooit gedaan hebt, de kans groot is dat je er best goed in bent.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Bob — Onze economie is de laatste jaren verandert. We zijn niet meer puur uit op winst en geld. We willen meer. Of minder. Duurzaamheid, een gelukkig leven en eerlijkheid wordt steeds belangrijker. Al wordt dat tot nu toe niet door iedereen gezien. Met z’n allen kunnen wij heel veel, maar in de economie gaat het vaak over concurrentie. Dit heeft positieve effecten, maar ook zeker negatieve. Dit kunnen we veranderen om te zorgen voor een betere, mooiere, en vooral gelukkigere wereld.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Bob — Ik ben niet per se een Superprof. Ik vind het gewoon leuk om kennis te delen en sta altijd open voor inhoudelijke discussies. Geniet van kennis en deel je kennis 😊

Vergelijkbare leraren

Economie in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in M&O. Leren is geen probleem meer, Examentraining Economie toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Finance is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
Laureato POLIMI offre corsi di Micro e Macroeconomia, Matematica, Probabilità ed altre materie
25€
Cristian
 • (9 beoordelingen)
1e les gratis!

La verità è che la maggior parte delle materie sembrano molto più difficili di quel che sono perché chi le spiega è...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO student Finance & Investments geeft bijles economie, M&O en bedrijfskunde op middelbare school en universitair niveau
18€
Paul
1e les gratis!

Ik behandel onderwerpen gestructureerd en in overleg met de student/scholier. Ik kan bijles geven aan zowel middelbare...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO Student Economie (EUR Bachelor afgerond) geeft Economie (examen) Bijles in Rotterdam
15€
Sam
1e les gratis!

Ik zal mijn lessen baseren op de lesstof van jouw docent. Daarbij zal ik gebruik maken van recente voorbeelden en inzichten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO Economie en Bedrijfseconomie student in Rotterdam helpt jou met Economie!
15€
Laurence
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op wat jij moeilijk vind. We werken in een probleem/oplossing structuur. Zo weet ik waar jij je kunt...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO student werktuigbouwkunde met ervaring in het bijles geven van economie. En een passie om mensen te motiveren voor de beta en gamma vakken
17€
Julia
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Zelf heb ik er ooit heel veel baat bij gehad om gestructureerd te leren werken. Dus ik leer mijn leerlingen ook graag een...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie studente aan de Erasmus Universiteit Rotterdam geeft bijles in Rotterdam op middelbaar en hoger onderwijs
15€
Josephine
 • (18 beoordelingen)
1e les gratis!

ALLEEN VIA WEBCAM. Een typische les bestaat uit de volgende structuur: allereerst zullen wij samen de theorie doornemen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Je Economie examen/tentamen of toets halen? Door een dubbele bachelor student Econometrie/economie? Meld je aan!
15€
Niels
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn doel bij het lesgeven is jou de stof te laten snappen. Logisch zou je zeggen? Ik ben echter van mening dat een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Master Student helpt jou graag met Bedrijfskunde vakken, zoals (Corporate) Finance en Statistiek.
20€
Tim
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Iedereen is verschillend en daarom is mijn aanpak op jou afgestemd. Ik zorg ervoor dat je niet alleen de truc kent, maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Master Student helpt jou graag met Economie en Bedrijfseconomie op VWO/HAVO niveau
20€
Tim
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Iedereen is verschillend en daarom is mijn aanpak op jou afgestemd. Ik zorg ervoor dat je niet alleen de truc kent, maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO student geeft bijles M&O in Rotterdam om jou te laten slagen voor je examen
16€
Julia
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is erg gestructureerd, maar wel op een speelse manier. Ik maak veel gebruik van leuke voorbeelden,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Docent (in opleiding) Bedrijfseconomie en Algemene economie: ik wil je graag helpen met economie
20€
Mehtap
1e les gratis!

Elk leerling is anders en daarom zal mijn aanpak bij ieder leerling verschillen. We gaan samen kijken welke aanpak bij jou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Afgestuurde HBO bedrijfskundige (die volgend jaar de lerarenopleiding gaat doen) geeft economie les op middelbaar onderwijs!
18€
Daniël
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk om op een gestructureerde manier les te geven. Dat betekent dat we aan het begin van les een 'agenda'...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO - Bedrijfskunde student geeft m&o en economie op middelbare school niveau in Rotterdam
15€
Nora
1e les gratis!

Ik ben een student Bedrijfskunde en vind het leuk om bijles te geven in verschillende vakken. Economie, m&o en wiskunde zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Online Examentraining Economie en M&O (Ook studiebegeleiding en bijles) - Alle niveaus!
25€
Riemer
1e les gratis!

Bij mijn lessen leg ik eerst duidelijk de stof uit zodat jij het begrijpt. Daarna gaan we samen aan de slag met opdrachten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Econometrie student geeft bijles Economie: VWO, Havo en Mavo, eigen niveau: VWO.
16€
Sten
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Door de corona crisis is het allemaal een stukje ingewikkelder, toch help ik u, uw zoon of uw dochter graag. We kunnen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Wo student, die scholieren graag helpt om hun economie cijfer op te halen.
17€
Julia
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is erg gestructureerd, zodat mijn leerlingen weten wat zij kunnen verwachten. Daarnaast vraag ik...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Ervaren en bevoegd docente economie geeft bijles, examentraining economie en huiswerkbegeleiding in Rotterdam.
20€
Fatos
1e les gratis!

Methode: Pincode

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar 16€ 16€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.